כ מוריה חיפה - דף 6 - סקס אדיר

מוריה חיפה

51
משום מה נתתי כמה דיווחים שלאאושרו בתקופה האחרונה,אקווה שזה יעלה ואני לא כותב שוב לעצמי.
היום ביקרתי במקום החדש במחניים.
סשה. הפקידה טענה שהגיע אלינו לפני שבועיים.
שטנית גבוהה חזה טבעי בינוני מינוס אבל נעים מאוד ונראה טוב,פנים סבבה עור חלק כמו של ילדה.. להערכתי איזור ה23..
מציצה ארוכה כולל שליקות בייצים אך קצת שורטת. מוזר שבגרון עמוק אין שום שריטות.
קצת דוגי קצת טוחן אותה מאחורה כשהיא שוכבת על הבטן ולסיום רכיבה שלה עליי. יש לציין שהיא יודעת את המלאכה הייטב.
שמרו עליה.

מוריה חיפה

54
הייתי עם עם נטשה. נראית בת 25 175 סמ עם חזה בינוני לא עומד במיוחד אבל בהחלט סביר. פנים - ראיתי יפות ממנה. אבל מנומסת אדיבה ו...חמוצה משהו. או אולי נאמר קרירה?
מציצה עמוקה וטובה. קצת ליטופים, ולעבודה. מלבישה גומי נשכבת ואני---טובע. יש לבחורה הזאת כוס עמוק ורחב ידיים. טוב, מה עושים? מבקשים דוגי. יהיה בסדר. נותנת קונטרות ממתינה בסבלנות עד בוא השפריץ, מציעה מגבון ונעלמת. טוב, בשביל 150 קיבלתי דיל סביר.
שמעתי מהמאדם שיש לה עוד בחורה. אם מי מהמאזינים יודע לשפוך אור על הנושא (כלומר, לשפוך זרע על הנושא) אשמח להתעדכן מעל דפים אלה.

מוריה חיפה

60
דודידו

על נטלי אפשר לוותר - בייחוד אל מול האופציות. יש את סאשה שנותנת שירות בכמה רמות מעל נטלי. (דגמתי את נטלי כשהגיע ארצה לפני כחודשיים ובפעם השניה שבוע שעבר. שמיים וארץ מה שהאבנית במים בחיפה עושה לאישיות במשך חודשייםOuch)

הבנתי שיש גם בחורה חדשה בקנה - טרם הספיקותי.

לגבי המחיר - אני משלם שם 200 ש"ח כבר שנים...Dead

חזור אל “פורום סקס -דיווחי סקס בתשלום לאיזור חיפה והצפון זונות מארחות”