כ מוריה חיפה - דף 9 - סקס אדיר

מוריה חיפה

81
[QUOTE=ינתי פרזי]ושוב הגיעה בחורה חדשה מאוקראינה - יוליה
בת 22 - אכן כזו למרות שנראית אפילו צעירה יותר. עד כדי כך ששאלתי...
מבנה גוף - קצת צ'אבית. ממש לא שמנה (למרות שדי ברור שבעוד 10-15 שנים היא תהיה...)
פנים יפיפיות. תמימות משהו. בלונדינית עם עיניים כחולות
חזה בינוני++ טיבעי
וגולת הכותרת - הבחורה צרה כמו שרק בחורה בת 22 יכולה להיות. תענוג.
החסרונות - בניגוד לרוב הבנות שמגיעות למוסד המדובר, אין כמעט GFE... הבחורה מאוד היסטרית להיגיינה (או כמו שהיא אומרת לגיגינה...).
אחזור רק כי אין משהו אחר באיזור ברמת המחירים הזו...
[/QUOTE]

מה המחיר ?
ומה הטלפון ? נמחק לי

תודה

וַיִּתֵּן אֱלֹהִים חָכְמָה לִשְׁלֹמֹה, וּתְבוּנָה הַרְבֵּה מְאֹד, וְרֹחַב לֵב כַּחוֹל אֲשֶׁר עַל שְׂפַת הַיָּם.

מוריה חיפה

83
טל הכל בסדר? הודעה לא ברורה..

דיווח שלי על רגינה - בת 22 מאוקראינה קופצנית וחייכנית, מדברת אנגלית מצוין ובד"כ זה עושה הבדל גדול בזרימה ובחוויה הכללית.
חזה קטן, גוף חלק ומתוח, בת השכן השובבה מאד.. ממליץ ואחזור
כאן לעוד חודש בערך

מוריה חיפה

84
ינתי פרזי , בחודש מרץ דיווחת בשרשור הזה על יוליה ותיאור של בחורה זהה . אתה לא זוכר שדיווחת כבר . מדאם אמרה שאכן היא חזרה פעם נוספת
------------------------------

זונות באות והולכות , ואני בודד נשאר

מוריה חיפה

86
חחח אז תכלס מה שאתה אומר זה שאני הסטלן מבולבל...חחח הכל טוב...אצבע למעלה
קראתי את הדיווח שלי ממרץ ואני מבין מה אתה אומר אבל ...לא מדובר באותה בחורה. בוודאות. הייתי זוכר את ה"גיגיינה" שלה...
בכל מקרה לדעתי המדובר בחוויה מיותרת.

מוריה חיפה

87
בכל מקרה , הגברת התרחבה וינן 2 דירות במרכז כרמל . ממליץ על סווטה , היו לי 3 ביקורים אצלה ובכל ביקור השירות השתבח . אולי רוסית שלי עזרה , קיבלתי חווית חברה מדהימה
------------------------------

זונות באות והולכות , ואני בודד נשאר

מוריה חיפה

89
ביקרתי בשבוע שעבר שם שוב.
הייתי עם סווטה. היא באמת משתדלת וזורמת אבל לא נרשמה התלהבות.
גם לא התלהבתי מאיך שהיא נראית. אמנם רזה ומהודקת אבל חזה סתמי. ישבן קטן ולא מלהיב במיוחד אבל סבבה. מה שהפריע לי זה הפנים ושיש לה מין סנטר כפול או משהו בסגנון. גם השיער שלה די מזעזע.
סה"כ תמורה למחיר סבבה לגמרי אבל לא יותר מזה.
חשוב גם שעונין לטלפון - זה משפר את החוויה משמעותית.

דבר אחרון, דאשה חזרה. אני קצת מתבאס שהתלהבתי לנסות מישהי חדשה ולא הלכתי על דאשה שוב. נהניתי איתה יותר.

חזור אל “פורום סקס -דיווחי סקס בתשלום לאיזור חיפה והצפון זונות מארחות”