עלילות טריקי במעצמה הגרעינית.
אתמול נאלצתי להגיע לפגישה בעפולה הידועה גם בשמה – המעצמה הגרעינית של הצפון.
זה שיש בעפולה פיצוחים טובים כולם יודעים ,אותי עניין לדעת האם יש בעפולה גם מישהי שיכולה לפנק אותי כמו שצריך ולהפוך את הפגישה האומללה הזאת ואת הנסיעה המעצבנת לחור שבקצה כביש הסרגל – לחוויה מענגת.
ערכתי קצת חיפושים ועליתי על פרסום ביד 2 של מישהי בשם סופי שמציעה "מסאז אירוטי לאור נרות" שהיה למעשה הדבר היחידי שהצלחתי למצוא באזור עפולה. מסכנים תושבי האזור – בכזאת בצורת לא נתקלתי.
בחוסר ברירה ועקב חרמנות יתר – החלטתי אם אלוהים נותן לך לימונים –תעשה לימונדה.
החלטתי לדגום את סופי.
סופי עונה לטלפון במבטא רוסי קל וכמעט בלתי מורגש ומשחררת את המידע הבא: 200 ₪ לחצי שעה עיסוי +הרפיה. היא נשמעת די מרוחקת בטלפון וזה קצת מטריד את מנוחתי,אבל חבריקו חרמן ולוחש לי "עזוב אותך לך על זה". ביקשתי לברר קצת יותר פרטים : אקסטרות וכו... "תגיע נראה".
אוקיי, מאחר ואני בכול מקרה באזור אמרתי לעצמי – תגיע ותנהל איתה מו"מ כמו שאתה יודע.
סיימתי את פגישתי כאשר לאורך כול הפגישה אני מפנטז על סופי ומה הפינוק שאני הולך לקבל אצלה. טלפון מהיר לסופי : " היי שכחתי לשאול אותך בת כמה את ואיך את נראית בכלל" אני יורה במהירות לעברה . אני גבוהה , בת 37 מלאה עם חזה ענק!!! זה נשמע מבטיח למרות שאני לא מת על מלאות. היא מכוונת אותי לדירתה, הדירה ברחוב שקט וסולידי ממש במרכז העיר, בניין נאה ומטופח ומגרש חניה חינמי ממש בצמוד (כן בעפולה החניה בחינם), כניסה מהירה למעלית וסופי בפתח הדלת.
אני נכנס פנימה ומעיף מבט בסופי – הבחורה אכן גבוהה ומלאה כמו שאמרה (לא ממש לטעמי האמת) אך סף החרמנות שלי חצה כבר מזמן את האזור המסוכן....
מתנהל משא ומתן קצר – ברור לי שסקס אני לא רוצה כי היא ממש לא עשתה לי את זה .
הסיכום: מציצה ללא גומי + גמירה בפה. 250 ₪ - תוספת קטנה ממה שביקשה בהתחלה.
נראה לי שזה יספיק כדי להרגיע את החרמנות בשלב זה.
אני מתפשט ונשכב על המיטה סופי מורידה את החלוק שהייתה לבושה בו ולעיני נגלים זוג שדיים ענקייםםםםם. חברים למי שזה עושה את זה לסופי יש שדיים לתפארת , גדולים רכים וטבעיים לגמרי. סופי מביאה את השדיים שלה אל פני ואני מתחיל במציצה וליקוק של פיטמותיה.
סופי מאד שירותית ונעימה שואלת מה הייתי רוצה האם מסאז או משהו אחר והכול בחיוך נעים וגישה חיובית. אני מוותר על מסאז ומבקש להתקדם למציצה.
סופי מלקקת את גופי מלמעלה ולמטה לאט וביסודיות – להפתעתי חבריקו מסרב להתרומם.
הלו...מה קורה פה?? אני מנסה להסיח את מחשבתי ולהתמקד בטיפול של סופי.
סופי לא מתייאשת וממשיכה בליקוקים עדינים ופתאום ללא התראה מוקדמת אני מרגיש את לשונה חוקרת את החור האחורי שלי – רימינג מפתיע ולא צפוי. חברים זה עשה את העבודה וחבריקו הסרבן מרים ראש – "הופה...עכשיו מתחילים לדבר כאן".
אני מסתובב עם גבי אל סופי מרים את ישבני למעלה ומבקש ממנה להעמיק את לשונה פנימה. סופי נענית בשמחה ומוסיפה גם ליטופי ביצים על מנת לשפר את הביצוע.
בשלב זה אני מרגיש שאני מוכן להתפרצות, אני מסתובב על הגב וסופי לוקחת אותי אל תוך פיה במציצה עמוקה איטית ונעימה. אני מגרגר בהנאה ואז סופי מסובבת אותי על הצד כאשר הזין שלי עדיין בתוך פיה ולאט לאט אני מרגיש את האצבע שלה מגרה את אזור הרקטום שלי ומוסיפה לעוצמת הגירוי שלי שגם ככה אני כבר על סף איבוד שליטה....
אני מרגיש את הזרימה שלי עולה במעלה העמוד מודיע לסופי להתכונן להתפרצות, היא מחדירה את האצבע שלה עמוק יותר לפי הטבעת שלי ואני גומר בגמירה אדירה ישר לתוך פיה החם והממתין.
סופי לא מוציאה אותי מפיה עד הטיפה האחרונה - תענוגגגגגגג.
כישצאתי קניתי 100 גרם גרעינים שחורים הכי טובים בארץ לסיום מושלם של יום שהתחיל די מחורבן.
לסיכום: דיסקרטיות -9 , מראה- 6 (עניין של טעם) מציצה- 9 שירות -9
ניהול זמן: רגוע ולא מלחיץ. אני הייתי אצלה 35 דקות בסך הכול אבל התרשמתי שהיא בהחלט לא מלחיצה ונותנת לך את הזמן.
אני ממליץ למי שפונה לסופי – להיות נעים ועדין היא בחורה עדינה שמקבלת בביתה הפרטי.
להוסיף טיפ מראש ולסכם מה מקבלים בתמורה – נראה לי שהיא מוכנה להרבה דברים אם מסכמים איתה מראש. רמזה לי שיש לה גם תוספות של אבזרים דילדו וכדומה למי שרוצה.
אותי זה לא עניין.
תיהנו . הטלפון שלה : 052-2479434