כ עיסוי מקוסמטיקאית - סקס אדיר

עיסוי מקוסמטיקאית

1

טיילתי ביד 2 ומצאתי מודעה מענינת. לא ראיתי תגובות אבל האינטואיציה היתה חיובית אז בדקתי.
אז כך אכן מדובר בבחורה שבתמונה, בחורה מטופחת. היתה חשדנית בטלפון. כשהגעתי למקום נכנסתי לקליניקה היא באמת קוסמטיקאית.

הפנתה אותי לחדר המדובר, פשטתי בגדי כעבור דק' בודדות הגיע החלה לפשוט בגדים. לציין היא אינה צעירה. אבל מתוחזקת במצב טוב.

חזק חביב אך קצת נופל. רזה.

התחילה עם ליטופים מגע כאילו עיסוי ולאט גלשה לטיפול בחבריקו. היתה מוכנה לנגיעות בשבלול מה שהסתבר כטעות כי הוא לא היה מריח משו...

בקיצור חוויה לא משו, במחיר טוב יותר יש מציאות מוצלחות יותר.

תהנו

UMA2012-11-01 18:51:31

עיסוי מקוסמטיקאית

2
קריסטינה ותיקה מאוד בתחום בעבר היתה נותנת שירות מלא כולל מספר ומציצה הכל מקונדם נמצאת בדירה הנל לפחות שלוש שנים כיום טוענת שעושה רק מסז מי שיודע אחרת מוזמן להגיב הבנתי שהשירות שלה התדרדר מאוד כנראה נשחקה עם השנים

עיסוי מקוסמטיקאית

5
בעקבות ההודעה לעיל, היא נשארה אופציה אבל לא בעדיפות גבוהה אבל משאזלו האופציות העדיפות היא נבחרה.
הופתעתי לטובה.
כאמור, התמונה היא באמת שלה, מטופחת, לא צעירה, מתוחזקת במצב טוב מאוד- הלוואי על כולנו נשים מתוחזקות כך. למעט החזה שהוא בינוני מינוס בגודלו, טבעי וקצת נפול ונעים מאוד למגע- הגוף מעולה. רגליים, ישבן, בטן. הצלחה.

לא יודע על מה מדובר עם הריח בשבלול- כשהייתי היה ריחני בצורה טובה, היא בכלל הריחה טוב מאוד. אם הייתי נתקל בריח הרע מהשבלול זה היה מבאס ביותר, כמובן.

אני לא נוטה לעיסויים בכלליות, בד"כ כשאין ברירה עדיפה, אבל באיזורינו לא נתקלתי בטוב יותר. היא ככל הנראה מעסה מוסמכת (לפי הדיפלומות והחוויה) והעיסוי מוצלח מאוד גם ללא האספקט המיני.

היא נחמדה ושירותית שוב בגבול מה שאפשר בעיסוי..

כשמסתובבים לקבלת ההיבט המיני, מבינים שנמצאה מציאה.
לטעמי היא מאוד מושכת, אסייג ואומר שהחדר מואר בתאורה מחמיאה- אין אורות בהירים. אציין שוב שהגוף שלה לא זקוק לשום תאורה בשביל מחמאות- רזה, עור חלק, רגליים ארוכות, ישבן מהמובחרים- מאחור היא דוגמנית.

בקיצור, עיסוי טוב. בודי טוב. עסקה משתלמת למי שמחפש עיסוי. יש למה לחזור.
שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס -דיווחי סקס בתשלום לאיזור חיפה והצפון זונות מארחות”