כ ניסיון מחריד עם אלכס מקרית מוצקין - סקס אדיר

ניסיון מחריד עם אלכס מקרית מוצקין

1

נתחיל בזה שהיא מפרסמת את עצמה כבר מס' חודשים באטרף.. כל פעם מחליפה כינוי - כרגע היא נקראת "חתוליתתתת"

ניתן לזהות אותה על פי התמונות שהיא שולחת שהיא מלאה בקעקועים כולל אחד על החזה.

אז דיברנו כבר כמה וכמה פעמים באטרף ואתמול סוף סוף קבענו להפגש.. היא מארחת בדירת סטודיו בקריית מוצקין.

התמונות שהיא שולחת אמיתיות לכל דבר אך מלוטשות בפוטו שופ שעושות את שלהן.

הגעתי אליה אתמול בסביבות השעה 21:00, ישבנו כמה דקות לדבר.. הדליקה סיגריה וסיימה את הבירה שלה (מאפרה מלאה מלאה מלאה בסיגריות - איכס) 300 ש"ח החליפו ידיים

נכנסו לחדר השינה שלה.. הורידה בגדים - מדובר באישה כ 1.75 ושוקלת כ 100 קילו (בתמונות זה נראה הרבה פחות)

התפשטתי ונשכבתי על המיטה והיא עולה עליי ומתחילה לנשק אותי - ריח רע ומגעיל יצא לה מהפה אז נמנעתי.

אחרי 2 דקות הלבישה עליי קונדום ועברנו לתנוחת דוגי. כשאני מעלייה אני כבר שם לב כמה היא מלוכלכת ולא נקייה - כפות רגליים פשוט שחורות וריח רע פשוט רע נדף ממנה.

בעודי מזיין אותה בתנוחת דוגי הריח הרע מתגבר ויוצא מכיוון הכוס שלה - ריח פשוט יותר גרוע ממבזלה.

אחרי דקה שאני מזיין אותה הוצאתי את הזיין וראיתי שכולו אבל כולוווווווו דם, נבהלתי ממש הוצאתי את הזיין והיא גם התחילה להתפלא

"וואו , מוזר , אבל איך זה, אני אפילו לא במחזור" הוצאת את הקונדום מהררר מעליי התלבשתי מהר" לקחתי את ה 300 שח שהיו מונחים על שולחנה והלכתי"

אחרי כמה דקות היא שלחה לי אס אמ אסים שאני בן אדם חלאה, שלפחות הייתי צריך להשאיר לה טיפ על הביקור.

ששאלתי אותה אם יש מצב שהיא חולה - היא התחילה לקלל אותי ומשם כבר לא עניתי להודעה שלה.

המזל הרע המשיך כמובן לפקוד אותי שכל האזור בוצעו עבודות בכביש ולקח לי שעה וחצי לחזור הבייתה.

בקיצור אפילו לא לחשוב להתקרב אליה.

4
היום בבוקר היא שלחה לי אס אמ אס שהיא מצטערת והיא מוכנה לפצות אותי, העיקר שאני אוריד את הביקורת כי זה הורס לה את הפרנסה.. אז גברת אלכס, אם את רואה את זה - גם אם בן אדם אחד ראה את הביקורת שלי והחליט לא ללכת אלייך בגלל זה עשיתי את שלי, המינימום שבמינימום שאתן יכולות לעשות עבור 300 ש"ח זה להתקלח ולבוא נקיות, וכששואלים אותך מה אוהבת/עושה ואת אומרת הכל מהכל מהכל וכשבאים אלייך את אומרת שאת לא עושה כלום חוץ מחדירות .. אז הגיע הזמן שכולם ידעו מי את. ואם את רוצה להרויח 300 ש"ח בחצי שעה אני מציע שתלכי ללמוד רפואת שיניים, כי את מלוכלת, וגם יש לך שירות מסריח
UMA2012-08-20 23:17:56

6

שלום לכולם אני חדש כאן ואשמח לשתף חוויות

בנוגע לאלכס/חתולית היא מפרסמת את עצמה באתר אטרף
נפגשתי איתה לפני שבועיים בערך בדירת סטודיו בקרית מוצקין
שירות גרוע , מתלוננת על כל דבר
ריח רע מהגוף
שירות מגעיל

ציון 2

שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס -דיווחי סקס בתשלום לאיזור חיפה והצפון זונות מארחות”