כ רינת ממוצקין - סקס אדיר

רינת ממוצקין

1
היום בצהריים התקשרתי לטלפון 052-9525345 שאמור להיות של סופי לאחר שקראתי עליה כאן את הדיווחים ואמרתי שאני אלך לדגום.

חייגתי למספר וקיבלתי הכוונה לרחוב קדיש לוז במוצקין, הגעתי למקום ושוב התקשרתי וקיבלתי הסבר מדוייק איך להגיע לדירה.

עליתי ואת הדלת פתחה לי בחורה בלונדינית עם תלתלים, כוסית כוסית, ומייד לקחה אותי לחדר. דיברנו קצת, 200 ש"ח החליפוי ידיים והיא אמרה לי להתפשט. התפשטתי וחיכיתי במיטה, חזרה לאחר מספר דקות כשהיא ערומה, כאן נגלה לפניי החזה הסיליקוני הגדול מאוד שלה!!!!!

לא היה נראה לי כי מדובר בסופי ולכן שאלתי אותה לשמה ואמרה לי רינת, מייד נעמד לי עוד יותר כי קראתי עליה כאן בפוסט דברים טובים.

נשכבתי על המיטה תוך שהיא אומרת לי שיש לנו מלא זמן ושום דבר לא רודף אחרינו, התחילה לנשק אותי מלמעלה למטה, כאשר הגיע לאשור החבריקו החלה ללקק לי את הביצים ולעלות ולרדת עליו עם הלשון שלה, ככה במשך דקות ארוכות תוך כדי שאני נאנח ומתענג לי...

שאלתי אותה אם מתאים לה לעשות איתי 69 ואמרה לי למה לא, הסתובבה ועלתה עליי כשכל הכוס שלה על הפנים שלי, התחלתי ללקק לה את העניינים שם והיה לה ריח משגע מלמטה, תוך כדי שהיא מוצצת לי אותו בתאווה אדירה. לפתע היא הפסיקה למצוץ לי והתיישבה לי על הפנים והזיזה את עצמה קדימה ואחורה ונאנחה....

היא קמה ושמה עליי את החליפה ואמרה לי אל תכניס אותו עדיין, התיישבה לי עליו כשהוא בחוץ והחלה להזיז את עצמה קדימה ואחורה על חבריקו תוך כדי שהיא משתפשפת בו. לפתע קמה והתיישבה עליי במכה אחת, היא הייתה רטובה רצח....

לאחר זמן מה מארה לי בוא תעלה עליי, היא נשכבה והרימה רגליים באוויר ואני ניצלתי את ההזדמנות לתת לה עוד כמה לקים בדגדגן המתוק שלה, נכנסתי אליה תוך כדי שהיא מחבקת ומנשקת אותי ואומרת לי לזיין אותה חזק ולא להפסיק, ולאחר זמן קצר היא פשוט גמרה.... חיכיתי כמה שניות ואז המשכתי לזיין אותה, היא התבאסה שגמרה מהר כל כך והסתובבה אליי בדוגי, זיינתי אותה כמה דקות ואז אמרה לי הכוס שלי רטוב כמו הכינרת בגלל שגמרתי אז אתה לא מרגיש אותי, בוא אני אמצוץ לך, זה התאים לי אז נשכבתי והיא הורידה את החליפה והחלה למצוץ לי, ללקק לי ולעשות ביד במקביל במשך כמה דקות עד הגמירה המיוחלת.

לסיכום:

היה מעולה!!!!!! אני אחזור שוב בוודאות!!!!!

הבחורה כוסית ברמות מטורפות

יש לה חזק סיליקוני גדול מאוד (חולה על סיליקון אני)

יש לה ריח טוב מאוד מלמטה

שינתה תנוחות מיוזמתה

הרגשתי ממש כמו GFE

מומלצת בחום!!!!!!!

UMA2013-02-26 22:23:08

רינת ממוצקין

7
יתי פרזי - אין מצב שהציצי אמיתי. זה סיליקון שהושתל מתחת לשריר (ולכן זה עדיין רך למגע)
הלכתי לבקר היום שוב אחרי שכריסטינה לא ענתה.
שילמתי 300 ל-2.
רינת פינקה כרגיל אבל קלטתי שלא משנה מה, לא תהיה פעם שנייה (והיא ניסת החייאה).
להפתעתי, לאחר שהתקלחתי, החזירה לי עודף כי לא המשכנו פעמיים. כמובן שהשארתי בתור טיפ, אבל מרענן לראות גישה כזו
כתבכם בצפון

רינת ממוצקין

8
היום התקשרתי לטלפון 052-9525345 ענתה לי מישהי עם מבטא רוסי :(
שאלתי לגבי סופי או רינת , לא רצתה לענות לי רק דיברה במהירות ואמרה להגיע עד 5
מישהו ניתקל בהמי זאת בכלל?
Dirty Deeds Done Dirt Cheap

רינת ממוצקין

10
אז או שאני לא הבנתי מה הולך כאן, או ש"סופרינת" הצליחה לבלבל את כולנו.
בעקבות הפוסט הנוכחי ועקב חרמנות פושעת, החלטתי ללכת ולדגום את רינת.
מאחר והבחורה בטלפון לא היתה מוכנה להגיד את שמה ומי מהשתיים נמצאת, נאלצתי לחכות כ 45 דקות בנקודה שהיא מפנה אליה, עד שענתה לי.
אחרי שצלחתי את מבחן ה"אל תדפוק בדלת אם יש שכנים בחדר המדרגות" (היא שמעה רעש בחדר המדרגות וכמעט חטפה פנימה חייל שבמקרה עבר שם שניה וחצי לפניי, כשחשבה שזה אני...) נעמדתי מול מבוגרת בלונדינית עם חזה בגודל של הראש שלי, בערך.
מודה ומתוודא - החזה שלה היפנט אותי וגרם לי להיכנס לחדר, לשלם ואפילו להתפשט כאילו אני לא אני.
וזו היתה הטעות הכי גדולה שלי.
אפילו החזה הדרקוני שלה לא הצליח לחפות על ריח התקתוק החמצמץ באוויר. בהתחלה היא ניסתה להסוות ולהתאמץ. אולי זה אני, אולי תפסתי אותה סתם ביום שלילי... אבל זה לא היה זה.
עוד לפני שהצלחתי להרים את היד ולהתקרב לפטמה, היא העבירה לי שיעור קצרצר ב"אנטומיה של גוף האדם" ועידכנה אותי ש"הפטמה זה לא כפתור של רדיו!!!". הסברתי לה שאפילו לא התקרבתי לרדיוס של הפטמה, אז היא נרגעה והסכימה להעניק ליד שלי ליווי רודני וקפדני, עד שנמאס לה המגע בחזה.
מצצה את פרדריקו כעשר דקות, עם שיניים. מרחה שמן בעמק הסיליקון והתחככה להנאת הנוגע בדבר.
חליפת צלילה ו...היידה. להרטיב את התירס. כמה שניות של רכיבה מבוקרת עליי, והתהפכנו לדוגי סטייל. ואם מישהו מפנטז על גנגאנם סטייל, אל לא. זה לא המקרה.
אחרי עוד כמה רגעים, שבהם התלוננה שזה עמוק מדי וביקשה שאכנס ואצא בלי לסובב את פרדריקו ולא אאפשר לו ביקור במוזיאון כאוות נפשו, היא קפצה מהמיטה, הכריזה "אתה לא מסתדר עם הגומי, אה?!" והורידה אותו ממני.
מה אגיד...? פרדריקו שמח לחזור אל בין שפתיה, קצת פחות מזה התגעגע לשיניה, אבל לאחר עבודה ידנית אינטנסיבית, פרדריקו אמר את דברו. ונתן לה שפריץ לסנטר, מבלי שהיתה מוכנה לזה. לזה קוראים "נקמת היורם".
ניקתה וגיבגבה את האיזור עם מגבונים, תוך התלהבות מזוייפת "איזה ים עשית כאן!!!".
בברכת "שלום, אני נוסע. לא, לא אחזור אלייך" נפרדנו.
אין לי מושג אם רינת היא סופי היא רינת, אבל להבא אני אוכל להשוות נתונים ולדעת לקראת מי ומה אני הולך, אם בכלל...
שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס -דיווחי סקס בתשלום לאיזור חיפה והצפון זונות מארחות”