חייגתי למספר וקיבלתי הכוונה לרחוב קדיש לוז במוצקין, הגעתי למקום ושוב התקשרתי וקיבלתי הסבר מדוייק איך להגיע לדירה.
עליתי ואת הדלת פתחה לי בחורה בלונדינית עם תלתלים, כוסית כוסית, ומייד לקחה אותי לחדר. דיברנו קצת, 200 ש"ח החליפוי ידיים והיא אמרה לי להתפשט. התפשטתי וחיכיתי במיטה, חזרה לאחר מספר דקות כשהיא ערומה, כאן נגלה לפניי החזה הסיליקוני הגדול מאוד שלה!!!!!
לא היה נראה לי כי מדובר בסופי ולכן שאלתי אותה לשמה ואמרה לי רינת, מייד נעמד לי עוד יותר כי קראתי עליה כאן בפוסט דברים טובים.
נשכבתי על המיטה תוך שהיא אומרת לי שיש לנו מלא זמן ושום דבר לא רודף אחרינו, התחילה לנשק אותי מלמעלה למטה, כאשר הגיע לאשור החבריקו החלה ללקק לי את הביצים ולעלות ולרדת עליו עם הלשון שלה, ככה במשך דקות ארוכות תוך כדי שאני נאנח ומתענג לי...
שאלתי אותה אם מתאים לה לעשות איתי 69 ואמרה לי למה לא, הסתובבה ועלתה עליי כשכל הכוס שלה על הפנים שלי, התחלתי ללקק לה את העניינים שם והיה לה ריח משגע מלמטה, תוך כדי שהיא מוצצת לי אותו בתאווה אדירה. לפתע היא הפסיקה למצוץ לי והתיישבה לי על הפנים והזיזה את עצמה קדימה ואחורה ונאנחה....
היא קמה ושמה עליי את החליפה ואמרה לי אל תכניס אותו עדיין, התיישבה לי עליו כשהוא בחוץ והחלה להזיז את עצמה קדימה ואחורה על חבריקו תוך כדי שהיא משתפשפת בו. לפתע קמה והתיישבה עליי במכה אחת, היא הייתה רטובה רצח....
לאחר זמן מה מארה לי בוא תעלה עליי, היא נשכבה והרימה רגליים באוויר ואני ניצלתי את ההזדמנות לתת לה עוד כמה לקים בדגדגן המתוק שלה, נכנסתי אליה תוך כדי שהיא מחבקת ומנשקת אותי ואומרת לי לזיין אותה חזק ולא להפסיק, ולאחר זמן קצר היא פשוט גמרה.... חיכיתי כמה שניות ואז המשכתי לזיין אותה, היא התבאסה שגמרה מהר כל כך והסתובבה אליי בדוגי, זיינתי אותה כמה דקות ואז אמרה לי הכוס שלי רטוב כמו הכינרת בגלל שגמרתי אז אתה לא מרגיש אותי, בוא אני אמצוץ לך, זה התאים לי אז נשכבתי והיא הורידה את החליפה והחלה למצוץ לי, ללקק לי ולעשות ביד במקביל במשך כמה דקות עד הגמירה המיוחלת.
לסיכום:
היה מעולה!!!!!! אני אחזור שוב בוודאות!!!!!
הבחורה כוסית ברמות מטורפות
יש לה חזק סיליקוני גדול מאוד (חולה על סיליקון אני)
יש לה ריח טוב מאוד מלמטה
שינתה תנוחות מיוזמתה
הרגשתי ממש כמו GFE
מומלצת בחום!!!!!!!