כ מקום חדש בחוצות המפרץ - סקס אדיר

מקום חדש בחוצות המפרץ

3
אני הייתי במכון המדובר.
כרגע המקום בשיפוץ, איך שאני רואה יהיה המקום יפה אך ממש לא דיסקרטי.
הייתי שבוע שעבר איך שנפתח היו 2 בחורות לא צעירות (בסביבות 40) אך נראות טוב.
הייתי עם בחורה שקראה לעצמה "עדי" היא סיפרה לי שהיא נמצאת רק בשביל הפתיחה כדי לעזור בדרך כלל היא עובדת ב"דרך עכו 41"
ישר צלצלו הפעמונים של תקתוקיה, היא אמרה שאתן לה להוכיח אחרת והיא הוכיחה.....
המציצה אומנם היתה מקונדמת אך היו גם ליקוקי בצים והיא טיפה קינקית וזרמה.
אני אחזור למקום אולי בעוד חודש שייפסקו עבודות השיפוץ
געגועיי לתאילנד

מקום חדש בחוצות המפרץ

6
בתור אחד ותיק בתחום שכבר ראה כל טריק שקיים בקריות וחיפה ואפילו מעט בתל אביב אני חייב להגיד שיותר חרא מזה לא ראיתי.
קפצתי היום בלילה לפני העבודה לחפוז וגמרנו, לא ציפיתי הרבה וגם לא קיוותי. הגעתי למקום שלא דיסקרטי ולא נעליים זה כמו מחסן ענקי בפנים וברגע שנכנסת יש בכניסה רחבה ענקית וכולם רואים אותך אין שום דיסקרטיות.
״המארחת״ שלחה אותי לחכות בחדר שהבחורות יתפנו הייתה שם אחת רוסיה שיער שחור קארה בת 40 ומעלה ממש לא הטעם שלי אז הלכתי על עדן לפי ההמלצה.
עדן כונפה מכוערת ומבטיח לכם שאין פה שום קשר לטעם היא אומנם בת 22 אבל תאמינו לי גם אז לא תגעו בה.
נכנסתי איתה כי חרמנותי גברה עלי וכל האחרות היו 40 פלוס ותשמעו לי שאני מבטיח שבחיים לא תקתקו אותי ככה:
עדן אמרה לי לשכב והחלה למצוץ לי , אלק למצוץ שמה את הכיפה בפה ועשתה ביד שרמזתי לה שזה לא בסדר היא אמרה לי ככה זה והמשיכה.
אחרי 3 דקות נשכבה על הגב בתירוץ שאין לה כוח ותפסה לי את הזין כאילו לעזור לי להכניס אותו, אמרתי לה שתעזוב ותתן לי והיא עושה לי שהוא כבר בפנים ואם אגע עם היד שלי זה רק יפריע, אמרתי לה שאני יודע שהיא כאילו מנסה לעשות לי ביד שלא אכניס אותו והיא כל הזמן ניסתה אותו טריק.
בסוף העפתי אותה והלכתי למי בדיוק יש לי להתלונן.
קיצור לשם לא אחזור בחיים ואם אתם חכמים אתם תעשו אותו דבר, אפילו בתיקתוקיות בדרך עכו לא ראיתי יחס כזה.

המדריך הדיסקרטי
המדריך

הדיסקרטי
שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס -דיווחי סקס בתשלום לאיזור חיפה והצפון זונות מארחות”