כ דובדבן אדום / מתוק - סקס אדיר

דובדבן אדום / מתוק

3
שלום חברים,
מצטרף לדעתו של יניב.

היתי לפני 3 שבועות, הקול הנעים וההבטחות המוגזמות עשו את שלהם- ואני שמתי פעמי לקריות.

אכן ילדה - נראית בסדר.

מסאג'+הרפיה 200 ש"ח נסתה לדחוף אקסטרות- כלומר זיון בעוד 300 ש"ח, ויתרתי.

מסאג'- ללא בודי- הסיבה שאם תשים שמן אזי בשטיפת הפנים היא צריכה לעשות פילינג כי המים מיבשים לה את עור הפנים -סיפור מהתחת.

עיסוי דומה לדיגדוג - וטוחנת את המוח, מילא אם היה לה מה לומר. גם "אהבלה" וגם מדברת ללא הפסקה.

אפילו הזיין שלי אמר נואש, הכיס שלי אמר הלכו 200 ש"ח לכפרות והרכב שלי "צפר" מלמטה "בוא נחזור לעבודה חבל על הזמן והכסף".

כך נשרפו לי 200 ש"ח ושעה וחצי של העדרות מהעבודה, ואיזו פגיעה באגועצוב שכזו מטומטמת "במתק שפתיים" סיבבה לי את המוח והעלתה "עזוז" בחבריקו - ואיזו אכזבה.

לסיכום:

חבל על הכסף, חבל על הזמן, סתם ילדה פרט לציצי ולמנוש- שהם סתם אביזרים אצלה ללא מימוש הפוטנציאל - אין כלום.

מומלצת לחרשים -כך לא יסבלו מהשטויות שמדברת.

בקיצור - באתי לזיין - זיינו לי את הכיס והמוחאצבע למטה

דובדבן אדום / מתוק

4
שבוע טוב,
כל הדיווחים על הדובדבן הזה הם רק על "ניקול".
באטרף הן טוענת שיש גם מישהי בשם ליאנה ( ותמונות אמיתיות).
מישהו יכול לשפוך אור על ליאנה ? או שרק בחורה אחת נמצאת שם??

מי שלא מנסה עוד ביד יעשה...

דובדבן אדום / מתוק

6
היי,

יש כאן תיאורים די מדוייקים.

ניקול - לא משהו - נחמדה כן - בינה לבין עיסוי אין קשר

הייתה פעם מישהי בשם עדי - להתרחק!!! גם מכוערת וגם נשכבה עלי למסאג' בודי ולא זזה בגלל.

עכשיו שאני מתכוון לא זזה - הכוונה במלוא המובן - נשכבה משהו כמו 2 דקות בלי תנועה - אלוהים יודע למה חיכתה.

נפילה קשה ביותר -

אז לידיעתכם...

המקום די סתמי...חיוך

דובדבן אדום / מתוק

7
לפני חודש בערך גם אני הייתי אצל ניקול.
מצדיק את כל מה שאמרו לפני.
מסאג׳ ליטוף עם שמן... הרבה דיבורים... ובסוף גם הרפייה.
לפחות לא מרגיש כלכך כמו תיקתוקיה.
צעירה, קטנה בערך 1.60 חזה יחסית קטן, רזה.

לא יודע מה להוסיף בסופו ש דבר דיווח ראשון שלי

דובדבן אדום / מתוק

8
אהלן חברים

ביקרתי את הגברת המדוברת ואני לצערי רק יאמת את התגובות עליה..
"דיבורים כמו חול ואין מה לאכול"- זה המשפט הכי מתאים לומר עליה..מפתה אותך בטלפון אבל אין כיסוי לקשקושים שלה
נתנה לי לחכות למטה כ40 דקות ממש שהחלטתי לעזוב שלחה לי הודעה שהיא מצטערת שקפץ לה החשמל בבית חעחעחעחעחעחחע
אמרתי לה אני רוצה פיצוי אמרה לי בטח נכנסתי לא פיצוי ולא נעליים טענה שמוכנה לשכב איתי תמורת תוספת תשלום והיא לא נוהגת לעשות זאת..כועס זיון סתמי הרגשתי כמו נקרופיל בחדר מתים.. היא מהסוג הזה שאחרי שאתה גומר אתה אומר לעצמך יכולתי לתרום את הכסף הזה לעניים כבר היה עדיף.

בקיצור לא מומלץ
שהמצב קשה והכיס ריק גם עגבניה תיחשב לסטייק.
שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס -דיווחי סקס בתשלום לאיזור חיפה והצפון זונות מארחות”