כ בלה חדשה בחיפה - סקס אדיר

בלה חדשה בחיפה

6
גם אני כתבתי עליה דיווח בשרשור חדש ... והוא נעלם
כנראה במקום שיעשו מיזוג .. השרשור שלי נמחק ..
אז בקיצור ...
דגמתי אותה פעמיים ...
נמצאת בחיפה באיזור דיסקרטי מאוד .. מכוונת לאיזור ב"ח בן ציון ..
תמונה אמיתית לדעתי ...
רזה .. חזה קטן .. לא יפה אבל לא מכוערת .. חייכנית כל הזמן .. יחס מצוין ..
מבקשת 150 ש"ח ל 45 דקות לעיסוי כולל בודי .. ללא מין ...
הדירה עצמה ממש גדולה .. יש מקלחת ומים חמים ...
נכנס לדירה ומציעה משהו לשתות ...
תכלס ... בהתחלה פחדתי שכנראה שיש לי עוד נפילה בחיפה! ...
אבל את האמת הופתעתי ...
הטיפול שלה מתחיל בזה שהיא ממש מחרמנת אותך בשביל לגמור ב- 10 דקות ראשונות ... יודעת "לשחק" בזין ובחריץ אחורה ממש טוב .. אפילו אם לא בא לך לגמור ... (אישית בפעם השנייה ביקשתי שמעוניין לגמור בסוף ... ממליץ לכם)
אחרי שאתה גומר עושה לך עיסוי מקצועי עם שמן שקדים ... עיסוי טוב מאוד .. אמרתי כבר חייכנית .. מרבה לצוחק ..
לסיכום ... לא נראה לי שיש מצב לסקס .... מבחינתי רק חבל שהחזה שלה קטן ...
150 ש"ח ליותר מ 45 דק' ... בלי שום תקתוק .... מאוד מפתיע ...
כנראה אחזור עוד .... אולי יש מצב לסקס ....

בלה חדשה בחיפה

9
שוב הייתי אצלה ... זאת פעם שלישית ...

אין מה להוסיף .. עיסוי טוב מאוד ... שירות מעולה ..
למי ששאל על סקס .... זה לא המקום ואיני חושב שיש סיכוי לזה .. לא ניסיתי לבקש
כי אני לא בעניין של סקס ... אבל היא לא בכיוון הזה בכלל ...

תהנו ותדווחו ...

בלה חדשה בחיפה

10
חווית העיסוי המחרמנת הטובה ביותר שהייתה לי.

אז כמו קודמי בלה היא צעירה ממקומת בדירה דיסקרטית לחלוטין - כל הסיכויים שהיא גם גרה בה , מציע לשתות בכניסה ולהתקלח לפני או אחרי ( לא היה ברור אם אפשר גם וגם) , נכנסים לחדר ( עוד לפני התשלום) מציע להתפשט ולשכב על המיטה ( אגב מדובר על מיטה רגילה ולא מיטת עיסוי) היא עצמה עוברת לתחתון וחזייה סקסיים ( ובשלב מסויים מורידה את החזייה (לא בטוח שבהתחלה -עבר קצת זמן)
מתחילה בעיסוקי נעים ומרגיעה בשמן שקדים של הגב ושאר החלקים תוך ליטופים אירוטיים מפעם לפעם , וגם תוך ישיבה גוף אל גוף , אין ספק שכבר בשלב הזה קשה להתרכז . בסיום החלק הזה שופכת הרבה שמן ומעבירה את החזה שלה על הגב ( מבחינתי זה היה החלק היחיד שהיה מיותר באירוע) , אומרת להסתובב ואז מתחילה במלאכת יד כאשר היא יושבת צמוד למדי לבחור המזקף ועל פניו נודעת לו לנהל מגעים עם תחתוניה , סיימתי בשיר מזמור ובנחת מלאה.
מבירור טלפוני עושה גם פרוסטטה - למרות שלא עשתה בפעם הזאת.

התשלום עובר בסוף - מה שגם משקף לטעמי את גבולותיה - ואת הצורך שלה לשדר מקצועית.

הבעיה היחידה היא הזמינות שלה שכמעט ואינה קיימת ולפחות לאנשים כמוני שמחפשים לקבוע לשעה שעתיים הקרובות - היא כמעט בלתי ניתנת להשגה.

מבחינתי בתחום העיסוי האירוטי היא הייתה החוויה הטובה מכולם. ( אגב אם עוד יש ספק כמובן שלא עונה לטלפונים בזמן הטיפול)
שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס -דיווחי סקס בתשלום לאיזור חיפה והצפון זונות מארחות”