כ שרשור נוסטלגי על בחורות מהעבר. - סקס אדיר

שרשור נוסטלגי על בחורות מהעבר.

1
אהלן

לאור היובש שאני שומע שיש בצפון חשבתי לעשות פוסט התרפקות על בחורות עבר שעבדו בקריות וסיפקו את צרכינו נאמנה (בלבד) במשך תקופה. (לא מדובר על בחורות שנתנו שירות גרוע, רק בחורות שזכורות לטובה)

שכל אחד יספר על בחורות קבועות שהיה לו ושהיתה לו איתן כימיה טובה והוא היה הולך רק אליהן.

אפשר אחת, את ההכי טובה, אפשר לכתוב גם כמה בחורות.

אני אתחיל

לא היתה ולא תהיה כמו נטלי מדרך עכו 19.

מי שזוכר לפני 5-6 שנים, זוכר.

הבחורה הכי כוסית שהיתה אי פעם בקריות, עם השירות הכי טוב שהיה אי פעם בקריות, והמחיר היה הכי זול בקריות לעומת מה שהיית מקבל ממנה בתמורה.

במונחים של היום, שעה של פינוק עם בחורה כמוה אמור לעלות 500 שקל מינימום, 500 שקל ששווים כל שקל.

אז זה היה עולה 150, ואחרי בילוי איתה לא הייתם רוצים לעזוב אותה לעולם.

יום אחד פרסה כנפיים ונעלמה, השמועות מדברות שמצאה לה בעל עשיר ועזבה את המקצוע.

פשוט מושלמת. אחח, נטלי Heart לא אשכח אותך לעולם

השניה הקבועה שלי (הרבה אחרי התקופה של נטלי) היתה דשה החיילת מהדר שנקלעה למצוקה כספית, ילדה רוסיה (בהגדרה, לא בגיל) בלונדינית יפהפיה עם גוף שווה ביותר ושירות מעולה שכלל GFE משובח, עבדה כמעט שנה במקצוע וכמו נטלי האלוהית, יום אחד פרשה מהמקצוע.

השלישית שלי היתה גלית התימניה ממוסך סובארו הנוצץ, בחורה שחומת עור (על סף האתיופית) מלאה במקומות הנכונים, שפשוט היתה בן אדם כל כך שירותי, שהיתה לפעמים תחושה שלא נעים לה לקחת כסף מהלקוחות על הפגישות איתה.

הגוף שלה היה כל כך יפה והשירות שלה היה כל כך טוב, שלפעמים אחרי ביקור אצלה שכלל שני מספרים הייתי יורד לאוטו, ועוד בעודי מניע את האוטו כבר היה משתלט עלי רצון עז לעלות אליה שוב.

הרביעית שלי היתה שרון המסולקנת עם הקוצים והג'ל בשיער (לדעתי היום היא עוד עובדת מידי פעם בחיפה), שאומנם דגמתי אותה רק חמש פעמים, אבל נורא אהבתי את השירות שלה.

היו עוד הרבה בנות שדגמתי פעם אחת ויצאתי בתחושה שאני אחזור אליהן שוב והן שוות את הכסף, אבל לא יצא.

היתה מרוקאית ג'ינג'ית בצימר בנהריה שהייתי אצלה פעם אחת ונהניתי ויצאתי בתחושה שאני חוזר לטעום שוב, אבל זה התפספס והכסף נותב לנערות אחרות.

זהו, זה מה שעולה לי בראש כרגע, תמשיכו

8
הייתה פעם דירה בסביניה עם בחורה בשם אירנה אשר הייתה נימפומנית אמיתית.
בלונדינית , רזה, עם חזה קטן, קעקוע מעל הטוסיק, פירסיניג בטבור.
תמורת 150 ש"ח ואח"כ זה עלה ל200 ש"ח.
היא הייתה יודעת לשפוך כמות נוזלים מתוך הכוס שלה בצורה לא שפויה ( יכלה לחסוך את הפרסומת של ישראל מתייבשת...).
לאחר סביניה פגשתי אותה בעוד שתי דירות ( ק.חיים והדר) אבל כבל למעלה משנה וחצי לא יצא לי לפגוש בה.
אם מישהו יודע לשפוך קצת יותר פרטים עליה אני אשמח.

מי שלא מנסה עוד ביד יעשה...

9
חזקיהו המלך 26 , מרינה, מרינה מרינה, איזה זיונים היו לי עם מרינה, תמיד מחבקת תמיד מנשקת, עם חיוך נחמד אותי מקבלת,
ואת החיוך המטומטם שהיה נשאר לי על הפנים במשך כל היום אי אפשר היה למחוק בקלות,

היתה גם את מרינה (איזה שם נפוץ בקרב צבא העובדות במלאכה) הבלונדינית שהיתה עובדת במכון הידוע בגב של התחנה המרכזית,
איפה שהיה שם חניון גדול שהיה בחינם משעות הערב המאוחרות, היא היתה מלאה סקסית, גבוה עם חזה מטורף , מבט חתולי זיון לפנים,
שאלתי פעם אם אפשר בתחת, היא כל כך שמחה והתלהבה שלא האמנתי, ופשוט פמפמתי לה שם כמו כלב חרמן עד לשחרור מעולה,
אח"כ היא עזבה שם, והייתי איתה בבית הפרטי שלה כמה פעמים, המחיר הישן והטוב, 120 שקל... ואתה מקבל כל כך הרבה בתמורה,

עוד אחת מבוגרת 40+ שהיתה עובדת בראשון, ולקחתי ממנה טלפון, קיבלה אותי אח"כ באופן פרטי בבית שלה, הייתי לקוח יחיד אצלה, מחיר 120 שקל, זיון יותר טוב ממה שבעל יכול לזיין את אישתו בחור יזיין את חברתו סתם מישהו יזיין את יזיזתו,
כיף עולמי,

רדה הייתה בהתחלה זיון סבבה עד שהתקלקלה ועלתה לי על העצבים,

המחרחרת, (ולא מלשון של ח.ר.א) זאת שהייתי מזיין וכל נשימה שלה הייתי חושב שזהו היא הולכת להתפגר לי פה על המיטה ויאשימו אותי בזה,
היתה שם גם אחת קטנה קומפקטית חמודה, איזה גמירה חזקה היתה לי איתה, למרות המיטת עיסויים המחורבנת הזו, ממש צעירה לא מנוסה, איך אומרים סוג של בוסר , לא זונה שחוקה ומשופשפת, (תרתי משמע על המשופשפת).

אבל היום, שנתיים וכמעט וחצי לאחר הפרישה (שאני כל כך שמח שאני נקי מזה) אני עדיין מתגעגע למחירים הטובים, לזיונים המשובחים,

לוינסקי 66 מרתף , שנפתח היה ממש איכותי, עם כוסיות דוגמניות, לא מתקתקות, (אז...) מחיר מאוד גבוה 180 ש"ח, איזה זיונים, איזה בחורות,

הייתי פעם במכון שאתה נכנס בדלת, ויש ימינה מדרגות ירידה למרתף, ושמאלה גם מדרגות ירידה למרתף, היתה שם איזה אחת ערסית (נראהלי מרוקאית) עם בלונד צבוע, אבל מלאה עם חזה פצצתי, היתה מחפפת, אבל נהנתי לזיין אותה,

עוד אחת שזיינתי באיזה חור בתחנה המרכזית, באיזה מכון עלוב שם, הכנסתי לה בתחת עם קונדום כמובן, ואחרי פמפום עז הוצאתי את המלך הקטן, ושומו שמיים והאזיני ארץ גוש חרא עצבני על הקונדום, איכססס בעעעע , אבל חוויה , לא ????

הייתי צעיר חרמן וטיפש,
היום אני קצת פחות צעיר עדיין חרמן , ונראה לי קצת פחות טיפש
שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס -דיווחי סקס בתשלום לאיזור חיפה והצפון זונות מארחות”