כ חדשה באיזור קטנה קומפטיקטית - סקס אדיר

חדשה באיזור קטנה קומפטיקטית

5
חברים,
בשבוע שעבר גם אני הרגשתי צורך לפרוק מטען בשעה לא שגרתית.
התקשרתי למספר של דובדבן אדם /מתוק.
בטלפון נתנה פרטים רק על עיסוי 200 ש"ח וכאשר שאלתי על אקסטרות היא אמרה תבוא ונדבר ( לא בטלפון ) שאלתי כמה צריך עוד להוסיף כדי שאבוא מוכן היא אמרה גג עוד 100.
הכווינה לרחוב דגניה המפורסם, ונכנסתי לדירה.
פתחה את הדלת בחורה צעירה , רזה, עם שיער גינג'י- עונה לשם ליאנה.
גוון עור בהיר , חזה בינוני עד קטן פנים נחמדות.
סיכמנו על עיסוי + אקסטרות - הסבירה כי האקסטרה אינו כולל אנאלי , אוראלי והכל עם מיגון.
הכסף החליף ידיים, נשכב על הבטן במיטת העיסוי אשר נמצאת בסלון והיא החלה בעיסוי עם שמן לאורך הגוף - עיסוי מורגש וחזק ( בעיניים לא מקצועיות ניחן כי יודעת מה לעשות ).
מדי פעם הגניבה את ידה לשק האשכים ולזין כדי לבדוק מוכנות.
לאחר כרבע שעה של עיסוי ביקשה שאסתובב על הגב , והמשיכה בעיסוי בחלק הקדמי, כולל עיסוי נעים עם שמן על הכלי שכבר עמד דום וכן עיסוי בודי מלא של גוף אל גוף.
לאחר כ 7 דקות היא הלבישה גומי , ישבה עליי והחלה לזוז.
לאחר מספר דקות ביקשתי לשנות תנוחה, ירדה מן המיטה ודפקתי אותה בדוגי כאשר אני תופס לה את השיער ( גנחה ונאנחה - לא יודע אם כי נהנתה או עשתה כאילו).
לאחר מכן הפכתי אותה , היא ישבה על מיטת העיסוי כאשר הרגליים שלה פסוקות ואחת על הכתף שלי...
ככה סחבק נותן עבודה עוד כ- 10 דקות עד לגמירה.
סיכומים:
מיקום - לא ממש דיסקרטי אבל בשעות המאוחרות הללו אין מישהו ברחוב.
מחיר - 300 ל45 דקות בערך - די סביר אל מול החוויה.
ניקיון - הריחה טוב, הציעה מקלחת לפני ואחרי.
שירות - טוב פלוס ( חבל שאין gef, ואין אפשרות לאוראלי.
מראה - פנים נחמדות , לא כוסית שהייתי מתחיל איתה ברחוב אבל גם לא מכוערת.
גוף - רזה, צרה , בהירה וחלקה ( גם למטה ).
עד כה די נמנעתי מלדגות את המקום בגלל התגובות עליו כאן בפורום אבל כאשר החרמנות עולה וחייבים לעשות מעשה - לבסוף נוכחתי כי זו אכן חוויה טובה בסך הכל.
למי שרוצה וירצה טלפון הוא מוזמן לשלוח להן הודעה באטרף - הן מיד חוזרות עם הודעת פרטים ומספר טלפון.
בברכת לכו לזיין חברים..

מי שלא מנסה עוד ביד יעשה...
שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס -דיווחי סקס בתשלום לאיזור חיפה והצפון זונות מארחות”