ישנו מכון קוסמטי בעפולה שעושים בו מסאג'ים.
המכון נמצא ברחוב כורש, ישר אחרי השופרסל.
ישנה דלת ורודה שכתוב " מכון קוסמטי" יש מס' על הדלת, מחייגים ומבררים אם ניתן להיכנס,
המסאג'ים די קצרים אז אין מצב שתחכו יותר מ 20 דקות.
הפינוק:
פעם היו 2 בחורות, היום אני נתקל רק באחת - אולי השנייה עובדת בבוקר.. כי יש שם משמרות, אבל בסה"כ 2 בחורות, ושני חדרים.
בחורה מס' 1 - בלונדינית מילפית כ 165. אני מאמין שהיא סביב ה 45-50.
הפינוק אורך כ 15-20 דקות והמחיר בין 150-200 ש"ח עם תחתונים או בלי.
נכנסים לחדר, ישנה מיטת מסאג', מוסיקת רקע מתנגנת וישנו ריח טוב באויר.
בהתחלה יש הרגשה שזה באמת עיסוי..
הבחורה מציע מקלחת למי שמועניין, הכסף מחליף ידיים, הבחורה אומרת להתפשט ולשכב על המיטה (בזמן שהיא הולכת להפקיד את הכסף).
לא אפרט יותר מדי על המסאג' אך אני חייב להגיד שהמסאג' מאוד מגרה וחושני..
היא נושמת באוזן, מלקקת, מנשקת את הגוף.... כמעט ולא מתנשקת בפה... בסוף היא היא גורמת לגמור כל פעם בצורה אחרת, לפעמים כאילו שהיא רוכבת עלי או ממש בלהביא ביד... חשוב להדגיש לא מוצצת ולא מזדיינת.. ואין מצב לקבל את זה, כי כבר הייתי אצלה מס' פעמים. הדבר היחיד שכן קיבלתי עם הזמן זה מציצת ביצים.
מה לא אהבתי:
שמתי לב שהבחורה לא מתקלחת לא לפני ולא אחרי ולכן לא ממליץ לרדת לה.. דבר שאני שהיא מתכחחת בזין שלי בזמן המסאג' והמחשבה תמיד שהיא עשתה זאת גם לפני עם מס' אנשים לא התקלחה..
בחורה מס' 2: שיער אדום קצת מלאה בשנות ה 35-40. כ 170 .
הייתי איתה רק פעם אחת אך מאוד נהנתי.
העלות 150 20 דקות 200 חצי שעה.
המסאג' שלה הרבה יותר סתמי, פחות חושני, אבל... ישר הורידה תחתונים, עברנו ל 69 והריח המדהים שהיה לה מהכוס (כן התקלחה לפני) גרם לי לרדת לה בזמן שהיא מוצצת לי בלי גומי, עד לגמירה המיוחלת אך לא בפה אלה בחוץ. בזמן שאני התארגנתי ליציאה היא הספיקה לעשות מקלחת.
לצערי לא נתקלתי בה יותר ואני לא יודע אם היא עדיין עובדת שם. אך אין ספק הייתי עושה איתה מסאג' שוב.
שורה תחתונה ממליץ.
הכתובת :
מיד אחרי השופרסל ברחוב כורש יש פניה ימינה - דלת ורודה (ליד חנות מחשבים).
נ.ב
אזור לא ממש דיסקרטי במיוחד כשאתה גבר שנכנס למכון קוסמטי לכן אני מגיע רק בשעות החושך גם כשהחנויות סגורות.
שעות עבודה מ 11:00-23:00 בערך..
עיסוי במכון קוסמטי בעפולה
2לא הייתי קורא לה מילפית אבל בהחלט היא יודעת את העבודה
אין ספק שהיא מעל 50 אבל מושכת
עושה רושם שהיא נהנית מהעבודה שלה
המקום די נקי