כ צור שלום-קריות - סקס אדיר

צור שלום-קריות

1
אז ככה מי שמכיר את התחנת דלק ten בצור שלום תדעו לכם שיש שוב בנות עובדות שם .
יום שישי האחרון 16.8 יצא לי לעבור שם ,אחרי שלוקחים ברמזור ימינה מכיוון הקריות יש את השטח אפר -שם עמדה בחורה נראית טוב יחסית גוף סבבה מלוכסנת
100 ש״ח לא הרגשתי תקתוק לפי מה שהבנתי היא חדשה
לא עשיתי איתה איזה משו מיוחד סך הכל מציצה עם גומי (ביקשה תוספת על ״בלי״ חוצפנית חח) וזיון.
נחמד לשתף אתכם בפעם הראשונה

צור שלום-קריות

2
אני לא יודע מאיפה היא הגיעה .. פרסום ראשון שלי פה אז לא ציינתי - היא דוברת רוסית משום מה ועברית ולגבי התעריף אני לא מאמין שהוא יעלה . יצא לי לבקר שם כמה פעמים ותמיד זה היה המחיר אבל היא היחידה שמצצה לי עם גומי .
וגם דרך אגב בכביש לכפר מסריק יש גם איזו אחת עם מבוגר באוטו אבל היא לא מפסיקים לזיין אותה פשוט . בהתחלה רציתי ללכת אליה אבל יש שם עומס יותר מדיי ובדיוק כשנכנסתי לכביש אפר שם יצא בולשת אז עשיתי פרסה ונסעתי לשניה. וזה היה באזור 22:00 -23:00

צור שלום-קריות

4
הייתי שם אתמול בסביבות השעה 20:30 היו שתי בנות אחת נרקומנית רזה ומפחידה קצת שהייתי איתה בעבר אבל מוצצת לא רע בכלל והשניה המלוכסנת שאותה העלתי לאוטו .
מציצה+זיון ב100 וגמירה בפה עוד 50.
מה אגיד לכם לא משהו בכלל... רזה מאוד מאוד , רציתי רק מציצה ולגמור לה בפה מה שהצליח בסוף בלחץ.
תקתקנית ונוכלת זהירות.. לקחה לי 3 סיגריות וסוכריה בלי לשאול אפילו , זה לא שאיכפת לי או משהו אבל היא ממש חוצפנית ועוד אומרת לי ״איזה חוצפנית אני נכון?״ ברור שאמרתי לה שכן , מה גם שיש לי הרגשה שהיא הייתה לוקחת עוד משהו אבל האוטו שלי היה נקי ככה שהיא לקחה רק מה שהיה לה מול העיניים.

בקיצור מציצה בלי בינונית -
גמירה רק אחרי הכוונה וישר ירקה למגבון בלי השהייה , דבר שמעצבן אותי רצח.
אמרה שקוראים לה קים והיא דוברת מבטא רוסי ( כנראה אוזבקית או פקיסטנית)
לא נראת משהו בכלל , אין סיכוי שאחזור.

צור שלום-קריות

5
איך אתם נותנים לה 150 שקל שהדרישה הראשונה שלה זה 100 בלי עם זה לא משנה תתמקחו איתה היא לא נשמעת לי שווה יותר מי 100 ועוד ברחוב, בחורות עם דירה פרטית מסודרת לוקחות 150 על סקס מלא כולל הכול!

צור שלום-קריות

9
עדכון חם מהשטח!!!

א.מול תחנת דלק 10 בצור שלום בכניסה למפעל כלשהו עומדת האוזבקית המדוברת...

ב.בתחנת אוטובוס בכביש השירות של כפר מסריק עומדת בחורה פצצה! באזור של המפעל שנמצא שם
בלונידנית בין 25-30 רזה מאוד.

מציצה + זיון 100 ש"ח
דוברת עברית רהוטה, אחרי דיבוב אמרה לי שעבדה במקום מסויים וכרגע עומדת רק שם.
ניסיתי להוציא ממנה טלפון או לנסות לקחת אותה לחדר אך היא לא בכיוון.

בכל מקרה מומלץ.

צור שלום-קריות

10
[QUOTE=swingerim]עדכון חם מהשטח!!!

ב.בתחנת אוטובוס בכביש השירות של כפר מסריק עומדת בחורה פצצה! באזור של המפעל שנמצא שם

בלונידנית בין 25-30 רזה מאוד.

מציצה + זיון 100 ש"ח

דוברת עברית רהוטה, אחרי דיבוב אמרה לי שעבדה במקום מסויים וכרגע עומדת רק שם.

ניסיתי להוציא ממנה טלפון או לנסות לקחת אותה לחדר אך היא לא בכיוון.

בכל מקרה מומלץ.[/QUOTE]

נראה לי שמצאת את מורן...
יש לה קעקוע על השד השמאלי?

מי שלא מנסה עוד ביד יעשה...
שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס -דיווחי סקס בתשלום לאיזור חיפה והצפון זונות מארחות”