כ מישל - סקס אדיר

מישל

1
http://www.sexadir8.com/place.asp?AdvertiseID=7330

אמש ביקרתי בדירה ופגשתי את מישל בחורה יפה לא רזונת אך בנויה טוב.

חזה בינוני מינוס רצתה 250.

העברתי לה את הכסף. המקום נקי וגם הבחורה.

בהתחלה רצתה מציצה עם חליפה אך הבהרתי לה שאני מעוניין בלי והבטחתי שלא אגמור בפנים. עם כל התנאים שלה לא ציפיתי מהמציצה הזו לגדולות אך היא השקיעה ב Deep Throath.

הזיון עצמו היה סתמי שכבה על הגב ופתחה את הרגליים (בחורה נקיה).

לדעתי לא שווה 250 ש"ח המציצה היתה מעולה והזיון סתמי.

052-6316039
054-7326843
UMA2013-09-08 09:21:10
געגועיי לתאילנד

מישל

4
מישל היא בחורה בלונדינית
גובה בערך 1.75 מ' אפשר להגדירה כחטובה לא רזונת אך לא שמנה.
היא בסביבות גיל 24 עור נעים למגע.
בקיצור נאה למראה
געגועיי לתאילנד

מישל

5
ביקרתי אצל מישל, לצערי אצלי החוויה הייתה פחות נעימה , הייתי מגדיר את הביקור כסתמי,
הרגשתי שהבחורה דיי מתקתקת רק מזיינת את המוח במקום להזדיין ..

מבחינת מראה: בהחלט יש לה גוף טוב, בנוי טוב ויפה, אך היא מאוד לא נעימה למראה בפנים.

אני אישית לא אחזור. לדעתי לא שווה את הכסף.

מישל

6
התקשרתי למספר הנ"ל ענתה לי בחורה תיארה את עצמה בלונדינית עם חזה סיליקון
לא יודע אם זאת אותה מישל...אמרה שעובדת עד שעה ארבע
ואחריה יש מישהי בערב מ-7 עד 3 לפנות בוקר
למישהו יש מידע?
All in

מישל

7
לאחר שלא היה לי מה לחדש זה מספר חודשים החלטתי לפנק את עצמי בביקור בדירה חדשה, אך כמו תמיד לצערי גיליתי שאין חדש תחת השמש וחיפה נשארה יבשה.
מצאתי את המודעה הזו ופעם ראשונה בחיים שענו לי בה: http://www.sexadir8.com/place.asp?AdvertiseID=7330
התלהבתי ונסעתי במהרה לכתובת המדוברת ברחוב הרצליה בחיפה, התייבשתי מעט לא נורא, כבר הרבה זמן לא יצא לי להתפנק בדירה חדשה.
פתחה לי בחורה רוסייה בת 35+ מלאה במידות טובות אך לא יותר מידי, אם חיוך מפתה וזורם ותחת עגלגל מכוסה בתחתון שלא מסתיר הרבה.
הדירה ממש גדולה מרווחת ושקטה, מאוד דיסקרטית שום בעיה. הציעה לי לשתות ודיברנו קצת 200 זוז החליפו ידיים ויאלה למיטה.
הבחורה פצצה בלונדינית בלי שום ספק וזרמה לה בשמחה, מציצה מעולה אך מקונדמת :-) אבל את הביצים שאבה גם שאבה.
ודווקא שנכנסתי למוזה עם חיוך על שפתיי, לא עברו 3 דקות והיא כבר על הגב, יאלה בו ונתחיל כבר נהיה מאוחר, נראה לי אתה כבר חם אש וחרמן.
מאותו רגע התבאס לי התחת כולו הזיון נעשה מכני ורע, עשתה טובה עברה לדוגי וכבר אז "כאב לה הגב".
15 דקות גמרנו התבאסתי ולא אחזור, טוב שיולייה וויקי עוד בזיכרון של הפלאפון :-)

054-7326843
054-5545301
המדריך

הדיסקרטי

מישל

8
מצטרף לדיווח גם לי יצא לעבר להיות עם מישל אכן נכון מה שכתב מדריך דיסקרטי מכבד את אכזבתך גם לי קרה אותו הדבר
הבחורה מעניקה את אותו שירות לכולם,
כמו כן נמצאת באותה דירה רק בשעות אחרות עד 20:00 בערב נמצאת בחורה בשם ניקול קטנטונת נמוכה רוסיה גיל בסביבות 28 קראה בלונד קצר בעלת חזה גדול פינוק יעלה 200 ש״ח רק אני לא מבין מדוע מישל הצעירונת לוקחת עוד 50 ש״ח ועל מה בדיוק עם השירות שהיא נותנת כו גרוע ומאכזב, כמו שכתב מציצה אכן עם גומי לא עושה בלי גם עם תביאו לה בדיקות שעשיתם ואתם בריאים לחלוטין זה גם לא יעזור, לאחר מציצה נשכבת על הגב אומרת שיש לה בעיות בגב ולא יכולה לעשות תנוחות אחרות, קשה קצת בתנוחה אחת לגמור ועוד שהיא שמה את ידה למטה ומחזיקה לך את הזין בעזרת שתיי אצבעותיה, טוב גמרנו בסוף אבל כלל לא נהננו, בקשר למחיר שילמנו לה בסוף ועל שירות כו גרוע ומאכזב את 50 השקלים הנוספים אמרנו לגברת לא מגיע לך אמרה אה ודע נקודה לא מגיע לך קיבלה את זה בסוף מה עוד חשוב לה שימליצו אליה כך הבטחתי לה על שירות שכזה אידיוט מי שימליץ עליה, דרך אגב ישנו בחור שנמצא במקום או נמצא למעלה יכל להיות שהוא שומר עליה, בזמן שהתלבשתי שמעתי שהיא מדברת עם מישהו בכניסה מס׳ פעמים,
הדירה נמצאת בהדר ברח׳ הרצליה 33 נמצאת משעה 20:00 ועד 1:00 סביבות, לפניה נמצאת ניקול בעלת החזה הגדול ( ניקול נמצאת גם בשישי עד 20:00) היא לעומתה לוקחת רק 200 ש״ח עושה קודם עיסוי קטן ויעלה לעבודה מציצה בלי עושה כל תנוחות מתפתח כל מספר דקות ביוזמתה חייכנית וחביבה מקללת בסוף שש בסולם ריבה,
שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס -דיווחי סקס בתשלום לאיזור חיפה והצפון זונות מארחות”