כ שאלת השאלות. - סקס אדיר

שאלת השאלות.

1
יש לי שאלה שמעניית אותי האם זה רק אצלי או אצל כולם.

שאתם עם נערת ליוי ועושים את כל התנוחות, בעיקר דוגי, אתם מרגישים בכלל את הזיון?
כי כל הזמן שאני עם בחורה בכל מיני תנוחות, אני בקושי מרגיש את החיכוך, וזה לא שיש לי קטן, (דווקא אני מרוצה מהכלי קריצה )אבל פשוט זה לא מורגש, אולי באנלי זה יכול להיות הרבה יותר מורגש, אבל זה כבר דורש תוספת, והפעמים שיצא לי לעשות אנלי הם בודדות, וגם עם בחורות לא הכי רזות.
מה שקורה זה שאני לא נהנה מסקס אורלי, ותמיד נופל בסוף למציצה טובה עד לגמירה.
זה מבאס קצת, כי כל הריגוש הוא בזיון אבל דווקא שם אני הכי פחות נהנה.

עוד שאלה שמעניינת אותי, ואני לא חושב שיש צורך להתבייש בזה.

האם אתם לוקחים כדורים לפני הפגישה עם נערת ליויי?

כי אני כן לוקח, מהסיבה שאני מעדיף שבכל רגע נתון תיהיה לי זיקפה מלאה, ושלו ירד במשך הסקס, כי אחרת זה יכול ממש לבאס.
וזה לא שבלי כדור הוא לא עומד, אבל יש מצבים שהוא עומד טוב ואז קצת יורד או נחלש חח זה טבעי אני לא יכול לשלוט בזה.
אז אני אומר שאם כבר אני מתכונן מראש להכל והולך להוציא על זה כסף אז כדי להנות במקסימום מהעניין אני פשוט לוקח כדור שעושה נפלאות ונותן זיקפה מלאה למשך כל "הפגישה"

שאלת השאלות.

4
אחי היקר בעניין הכדורים עשה כחכמתך רק תיזהר לא לקחת מידי הרבה לא כדאי. בעניין התנוחות במיסיונרי הכוס הכי פתוח וודאי שבדוגי פחות תבדוק גם על הצד ו..כמובן תלמד את הזוית שאתה מרגיש יותר,תנסה ללמוד את התחושה בעצמך ואצל הבחורות עם כוס צר יותר ופחות. כמובן שאלו שילדו כבר רחבות יותר מה גם שזה ניתן לתיקון. ו..האמת שגם אצלך ניתן להביא את התחושה ליותר על ידי הפסקות יותר גדולות בין הביקורים שלך ועבודה איטית יותר עם שימת לב ולא מתוך אקסטזה. בהצלחה
מרעיבו שבע משביעו רעב.. מן המקורות

שאלת השאלות.

6
[QUOTE=טירון ירוק] הקונדום אחי , זאת הבעיה

תקנה איכותי ודק [/QUOTE]

גם הקונדום, אבל לא רק הוא.
השאלה היא, האם בדוגי היא עם רגליים מפוסקות או שאתה אומר לה לסגור אותן.
אני תמיד מבקש שיסגרו את הרגליים ואז החיכוך הוא בד"כ מצויין, אלא אם נפלת על מערת עלי באבא ו-40 השודדים. כי אם כן, אז גם תפירה של הכוס לא תעזור...

gunner2013-10-10 20:49:35
I fart in your general direction

שאלת השאלות.

9
בעניין הכדורים לא ניראה לי שזה גורם לבעיה בהרגשת החיכוך, להפך ניראה לי שזה רק משפר כי הזיקפה חזקה ומלאה.
גם אני לוקח רק חצי כדור, והולך לנערת ליוי פעם בחודש או פעמיים מקסימום.
במציצה אני מרגיש טוב מאוד את המגע, מנסתם.
לא סמתי לב אף פעם לעניין פיסוק הרגליים, פעם הבאה אני ישים לב.
יש בנות שיודעות גם לכווץ את הכוס, פעם הייתי אצל אחת שעשתה את זה ואכן הרגשתי טוב את העסק.
אני חושב אולי בגלל שאני בדרך כלל הולך לזונות דיי מבוגרות, שכנראה המערה שלהן רחבה מידי.
בקשר לקונדום אני תמיד משתמש במה שנערות הליוי מלבישות, יש המלצה על סוג מסויים? + איפה קונים?
את הגמירה גם כן אני מרגיש מצויין אפילו לפעמים עם רעידות, כמו בפעם האחרונה שהייתה עם מציצה מצויינת.

ושאלתי אם גם אתם משתמשים בכדורים לא ממש עניתם על זה חוץ משניים פה.

שאלת השאלות.

10
pampi_800 היקר,
מצטערים.
לא קיבלת את הודעת ההנהלה שחברים שרשומים כאן קרוב ל5 שנים ושצברו רק 30 הודעות, לא מורשים לשאול יותר משאלה אחת per הודעה?
נסה שוב בעוד חודש...
I fart in your general direction
שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס -דיווחי סקס בתשלום לאיזור חיפה והצפון זונות מארחות”