כ תיקתוקייה חדשה בלב המפרץ - סקס אדיר

תיקתוקייה חדשה בלב המפרץ

1

מי שחשב ששום דבר לא משתנה בנוף החיפאי צדק לחלוטין וגם הדירות החדשות שצצות מידי פעם בנופינו הינם מחזור של אותו מסטיק לעוס. הייתי אתמול חרמן מת ורציתי לנסות את הפרח הידש שבגן את "אנה" ממוצקין שהמליצו עליה כל כך הרבה.

במשך שעתיים ניסיתי להתקשר והיא או בתפוס קבוע או פשוט לא עונה, ניסיתי ב - SMS ואין קול ואין עונה. אז בלית ברירה המשכתי לחפש בנוף החיפאי פיתרון ליבצי הכואבות ומיכוון שאני כבר מכיר את כל התיקתוקיות הקבועות שמחתי למצוא מקום חדש מול לב המפרץ שאינו התיקתוקיה ליד שוארמה חזן שממול.

הכווינו אותי בקלי קלות למקום, זה ממש שני מטר מלב המפרץ בכביש שירות ליד הסנוקר, הגעתי במהירות לאיזה מחסן שהמילה דיסקרטיות היא בדיוק ההיפך ממה שהוא, בעל המקום קישט הכל בנורות והדליק את המקום כמו עץ אשוח בחג המולד.

ששאלתי אותו למה לא כבר לשים שלט עם זונות ענק בכניסה הוא אמר לי שהוא לא מתבייש, גם ככה המשטרה כבר מכירה את המקום.

באותו רגע רציתי לברוח אבל חרמנותי גברה עלי והחלטתי לקחת סיכון, אם כבר הגעתי לא נתפרק :-)

יש לו שם שני בחורות רוסיה וישראלית הרוסיה איחרה אז הוא נתן לי להיכנס עם הישראלית וכאן כבר התחילה הנפילה:

הישראלית: שיער מתולתל, חזה קטן גוף רזה יפה ופרצוף תחת, הייתה עובדת התיקתוקייה בדרך עכו 3 מי שזוכר, נרקומנית שלא רק שחופרת, בקושי מצליחה לעשות לך ביד. עוד לא הכנסתי את הבחור וכבר התחילה לזיין במוח על שהקונדום יתקע ושלא אגמור והלאה עד שברחתי החוצה היא לא שיחררה.

הרוסיה: מלאה חזה גדול לא משהו בכלל מתקתקת כמו שעון, גם כן זיהיתי אותה מאחת התיקתוקיות בדרך עכו.

בקיצור עוד מיחזור של תיקתוקייה פשוט בעטיפה זרחנית, ראו הוזהרתם.

המדריך הדיסקרטי

המדריך

הדיסקרטי

תיקתוקייה חדשה בלב המפרץ

4
לפני חודש הייתי במקום דומה, אולי אותו אחד כמתואר למעלה (?). מאתיים מטר צפונית מן הגשר להולכי רגל בלב המפרץ, בצד המזרחי של הכביש, פונים ימינה לסימטה ליד החנות של ויינברג. 30 מטר לתוך הסימטה, דלת בצד ימין. היה שם אולם גדול וריק, ובפנים שתי בנות (בשעה 11:30 בבוקר). בחרתי את קורל, בחורה נעימה אך לא פצצה, והיא הכניסה אותי לחדרון. שילמתי לה 200 ש"ח לחצי שעה. Kהפתעתי, היא הסכימה לנשיקות פה לפה, ונהנינו מזה כמה דקות. אח"כ מסז' מלטף עם הרפייה. לא רציתי יותר. יש לציין שהבחורה לא מסכימה לקבל ליקוקים בשבלול. הטלפון: 0736 417 052 ציונים:
יופיה - 7 (ואינני זוכר בת כמה היא).
התנהגותה - 9
דיסקרטיות המקום - 5

תיקתוקייה חדשה בלב המפרץ

5
ג'וסף... הדיווח שלך ממוקם מול חוצות המפרץ אחרי "אלדן" לכיוון צפון... כנראה שזכית מכיוון שהמקום שם עמוק בז'אנר של דרך עכו (דיווחתי בעבר)
לגבי הדיווח של דסקרטי , הוא ממוקם אחרי תחנת הדלק "דור אלון" בלב המפרץ לכיוון צפון והגישה אליו היא דרך כביש השרות...
איך זה שכל התקתוקיות לכיוון צפון אבל בסוף הם מאבדים את הצפון קריצה
תזיין ותרוץ לספר.... לפורום!!!

תיקתוקייה חדשה בלב המפרץ

6
Joseph אתה מתכוון לחוצות המפרץ, תקתוקיה ידועה, זה לא המקום שמפורסם בפוסט זה אשר כוונתו ללב המפרץ. והנה האזהרה למקום שאתה מתכוון אליו: [QUOTE=bubu6699]
מפרסמים כאן  http://www.sexadir8.com/place.asp?AdvertiseID=6974 
מדובר בתיקתוקיה בכביש שרות מול חוצות לכיוון קריות (איפה שאלבר... שזר...) לא דסקרטי (לפחות בצהריים) ומדובר במפעל שעשה הסבה וכל מי שפוגש אותך בסימטה נותן לך מבט של "הולך להתפרק אה..." 
היו שם שתי בנות בנות 45+- גוף שווה ושמור אבל הפרצוף ננטש .... מדובר בתקתוקיה שלא נופלת מדרך עכו ( כאלו שאפילו את הנעליים לא  מורידות כדי לחסוך זמן) הציעה בלי גומי וסרבתי   200 שקלים חלפו ביעף.... במילה אחת 
ת-ק-ת-ו-ק-י-ה !!!!!052-4170736

[/QUOTE] AVIV252014-01-13 07:22:20

תיקתוקייה חדשה בלב המפרץ

10
יש עוד מקום ליד לב המפרץ, בפסאז׳, מקום מול אולמי ה״אושר״ איפה שפעם היו עושים תיאוריות בסוף הפסז׳ עליתי במספר מדרגות בצד שמאל, הייתה בחורה אחת שבדיוק נכנסה עם מישהו אמרה לי לחזור עוד מעט... לא חזרתי... רוסייה חזה גדול בלונדינית שיער ארוך נראית בת 35
שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס -דיווחי סקס בתשלום לאיזור חיפה והצפון זונות מארחות”