טוב אז פעם ראשונה ניסיתי את דרך עכו 49 ידוע לי שזה לא כולל מין, אבל התחלתי חדר כושר וכל השרירים שלי תפוסים אז זה התאים לי.
אין לי ממש תלונות על השירות של הבחורה אלה על האמינות שלה, לא זוכר מה שמה אבל אתם כבר תדעו על מי אני מדבר בדוק.
זה התחיל ככה, הגעתי לדרך עכו 49 נכנסתי, שאלתי מזה כולל אמרה 120 שקל חצי שעה משאז' לא בערום ושחרור בסוף.
אמנם היא לא בערום מלא ואפילו לא חלקי, אבל בכל זאת באתי לעשות משאז ולא משהו אחר אז זה התאים לי
למרות שבסוף גם נהנתי מעבודת יד טובה, העיסוי היה טוב ואיכותי.
הגברת שם מבוגרת מאוד ולא סקסית בכלל אבל 90 אחוז מהזמן בכלל לא ראיתי אותה כי הראש שלי היה בתוך החור של המיטה.
בסוף ביקשתי להכנס למקלחת בגלל כל השמן הזה, אך לפני שהגעתי לא היה לי 120 שקל בידיוק אז שילמתי 200 והיא שמה לי את העודף בצד כי אני כבר התפשטתי ואמרה שזה בצד הכל בסדר תיקח את זה אחרכך (בטח מצפה שאני ישכח את זה) והתחילה לעבוד, עד לסיום.
מתי שביקשתי להתקלח, והיא אמרה שאין מה לדאוג הדברים שלך כאן והכל בסדר.
עכשיו מגיע הקטע המעניין, יש לי אפליקציה בגלקסי שמצלמת וידאו שהמסך שחור, ככה שבחיים לא יכולים לעלות עלי.
ואני מצלם הרבה שאני הולך לנערות ליוי בלי פחד או חשש שיתפסו אותי כי המסך בצילום שחור, וכאילו כבוי
וברגע שלוחצים על מקש הבית הוידאו נפסק, ועולה מסך הבית כאילו כלום לא קרה, גם הוא לא שומר את הוידאו בתיקית וידאו המקורית ^.^
כמובן שאני לא מעלה את הסרטונים האלה לאף אתר או מראה למישהו זה משהו אישי פרטי שלי, אני פשוט אוהב לצלם.
אך הפעם מתי שהלכתי להתקלח השארתי את הבגדים והארנק עם הפלאפון בחדר העבודה, ידעתי שהוידאו ממשיך לצלם
הייתי רגוע כי ידעתי שבאתי רק 200 שקל בארנק, למרות שהיה לי גם עודף וגם כרטיסים אבל מיזה פחות חששתי.
אני חושב שרוב נערות הליוי ינסו לגנוב כסף ממישהו שמתקלח ומשאיר בצד את הארנק שלו אבל פה תפסתי אותה עלחם.
אה כן וגם שיצאתי מישם, אז בכוונה עשיתי את עצמי כאילו שכחתי מהעודף בצד שהיא שמה לי.
כל הזמן נזכרתי בזה והמשכתי כאילו שאני לא זוכר שהעודף שם, רציתי לראות אם היא תזכיר לי.
דיברתי איתה קצת ואז באתי לצאת החוצה, איך שיצאתי החוצה מהדלת ראיתי שהיא לא מזכירה לי על העודף,
אז מיד חזרתי ואמרתי ''אה שכתי את העודף'' והיא ''אה אוי נכון אך לא שמתי לב" באמת איך לא שמת לב!! נוכלת!
אז לקחתי את העודף שלי 80 שקל והלכתי הבייתה.
לא נגנב שום דבר מהארנק (שטרות לא היו שם)
וגם הייתי שם רק 26 דקות כולל המקלחת בסוף, עד שסיימתי והפסקתי את הצילום, ככה שאפשר להוריד עוד 3,4 דקות.
שם אמורים לדייק, 30 דקות זה 30 דקות, אם רוצים 45 דקות משלמים עוד ואם רוצים שעה משלמים עוד
פה זה באמת לפי זמן מדוייק כי פה זה לא עד שגומרים, אלה עד שהיא גומרת את המשאז וזהו.
אז למה קיבלתי רק 23 דקות, מה שכן לא יכולתי להראות לה את הזמן, אתם יודעים.
אם הפוסט הזה יעלה אני יעלה גם תמונה של הגברת אם ההנהלה תאפשר לי.
כי היא אכן ניסתה לגנוב לי כסף, ולגרום לי לשכוח מהעודף המגיע לי ולא להזכיר לי על כך.
בכל זאת ראוי שאנשים מהפורום הזה ידעו במי מדובר