כ מדהימה בקריות - סקס אדיר

מדהימה בקריות

1

בשל חרמנותי הגוברת בזמן האחרון והשעות הגדלות שהתחלתי לבלות באתרי פורנו נעניתי לקריאה ובשיטוטי הרבים באתר מצאתי את המודעה הבאה: http://www.sexadir8.com/place.asp?AdvertiseID=7491

התקשרתי למספר ועונה מזכירה שמסבירה שהמחיר הוא 400 שקל לחצי שעה לבחורה מהממת ומיוחדת (לא עושה חריגים).

ממוקמת בקריית חיים בוורבוג ??? (צנעת המקצוע כמובן :-))

ידעתי שהמחיר גבוהה אהל הייתי לחוץ ורציתי באמת לראות את האמת בפרסום אז נכנסתי ויצאתי לדרכי.

הגעתי למקום בזמן ויצרתי קשר עם המזכירה והיא הכוונה אותי ישירות למקום, המקום די דיסקרטי ורגוע אין מה לדאוג.

כמובן שהגעתי בצפייה לראות את לרה שהייתה פעם בקריות הרבה או מישהי דומה, אבל תשמעו ראיתי בחורה רוסיה מהממת הרבה יותר יפה מהתמונה: שיער שחור ארוך, גוף רזה וארוך, עיניים בהירות מהממות בקיצור פצצה מטורפת.

400 שקלים החליפו ידיים במהירות והזין עלה למלוא התורן ועבר להצדעה מלאה, אך לפני שניגשנו לעיניינים היא שלחה אותי להתקלח כי הגעתי מיוזע וחיכתה לי ערומה במיטה.

יצאתי החוצה כולי נינוח ומרוצה וקפצתי למיטה, התחילה לנשק לי את כל הגוף ועיסוי קל והתקדמה בזהירות ועדינות למר בחור.

לצערי באותו רגע היא שלפה קונדום ושם התבאסתי וכמה שניסיתי לא הצלחתי לשכנע אחרת, מצצה אותו יפה ובכבוד בגרון עמוק שלא מבייש אף רוסיה בסבלנות עד שסימנתי עליה שתעלה עלי.

לא לקח הרבה עד שגמרתי אבל תשמעו אם כזאת יפה עוד לא הייתי ועם המלאי שיש לנו היום בטח לא אהיה. שסיימנו היא ארמה לי שהיא בארץ רק עוד 10 ימים ועוזבת אז תקפצו מהר לפני שהיא נעלמת, כי אחת כזה אסור להפסיד.

לסיום: המקום דיסקרטי ומאוד נוח, הבחורה מהממת 10 שירות : עושה הכל עם קונדום בלי חריגים: 9 (יש סבלנות לא מתקתקת).

אני יצאתי מבסוט נראית כמו נערת חלומותיי, יש לנו אותה עוד 10 ימים אז תהנו.

052-4766924

UMA2013-11-20 19:29:04
המדריך

הדיסקרטי

מדהימה בקריות

6
ביקרתי שם לפני כמה ימים. הדיווח הפותח אכן מדוייק , בחורה יפה להפליא, שירותית מאוד מאוד, יפה - כבר אמרנו, הכל עם קונדום, אבל שווה כל גרוש....
הבחורה הבטיחה לחזור עוד כמה חודשים!!!
שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס -דיווחי סקס בתשלום לאיזור חיפה והצפון זונות מארחות”