כ קרה לכם שנדלקתם על בחורה עובדת והיא נעלמה? - סקס אדיר

קרה לכם שנדלקתם על בחורה עובדת והיא נעלמה?

1
אני קצת בבאסה תאמת...לפני שבועיים הלכתי עם חברים ביום שישי לדירה בחדרה ופתחה לנו רוסייה צעירה רזה שיער שחור יפה חמודה מצחיקה קצת שרוטה בקטע הטוב יצאנו תוך 5 דקות אחרי בירור פרטים וגיחוכים והצעות לקפה אפילו...מאותו יום הייתי בטוח שהיא תהיה במקום גם שבוע הבא ולצערי לא היה שום דבר פתוח בשישי ובכל יום אחר בדקתי היא לא הייתה אני חייב לורמ שמשהו בה כבש אותי אין לי מושג אם היא נחמדה בזיון או לא אבל משהו בה כבש אותי כי היא גם נראית ממש טוב יחסית על מה שראיתי בלילה בחדר חשוך... קרה לכם דבר כזה? אני מפחד להמשיך לבדוק ולשאול את המקומות האלו כדי שלא יגידו שאני חופר ומציק :

2
חמוד מציע לך לעשות ביד, לשכוח מהרוסיה, וללכת לחפש לעצמך חברה באיזה פאב או בית קפה.
זונות הן נטו בשביל זיונים! ברגע שאתה נקשר לזונה סימן שאתה לא הולך לזונה מהסיבה הנכונה (והיא כמובן זיון).
אהבה וסימפטיה מחפשים במקומות אחרים כי חבל שתתאכזב סתם.

חברי הפורום סליחו על הפילוסופיה בשקל אבל יש כאן חבר פורום שהלך לאיבוד והיה זקוק לכיון קריצה

4
חברים עזבו זה בקטנה, לראות בחורה לפנטז עליה למחר בלי להיות בטוח שזה מה שרצית בכלל.. רק יש דבר מעניין אחר עם הבחורות האינטליגנטיות יותר שלא נותנות לך לזיין אותם, אלא רק עושות לך מסאג עם ‏GFE‏ ברמה גבוהה, וכל העיסוק במקצוע הזה הגיע אליהם מכל מיני סיבות ומסיבות:-) ואחרי שנה שנתיים שאתה מכיר אותה באמת, ויודע כמה שהיא מדהימה, ולאיפה היא מביאה אותך, היא נעלמת לה וממשיכה את החיים... לרוב עם בן זוג. מותר להם להנות מהחיים של עצמם. וכמה שזה נשמע מזוכיסטי זה הפרופיל של הבחורה שאני אוהב:) בהצלחה לכולם
מרעיבו שבע משביעו רעב.. מן המקורות

5
חחח אני יודע אחי !! אולי קצת לא הסברתי את עצמי נכון...אני הרגשתי שהיא בחורה טובה וסבבה לזיון ולא רעה וגם הייתה נראית טוב אז אני מרגיש שפספסתי את הרכבת בגלל שלאור כל הבדיקות שלי אין משו מיוחד בחדרה אם לא יותר גרוע "מלא מיוחד"...

[QUOTE=oxide]חמוד מציע לך לעשות ביד, לשכוח מהרוסיה, וללכת לחפש לעצמך חברה באיזה פאב או בית קפה.
זונות הן נטו בשביל זיונים! ברגע שאתה נקשר לזונה סימן שאתה לא הולך לזונה מהסיבה הנכונה (והיא כמובן זיון).
אהבה וסימפטיה מחפשים במקומות אחרים כי חבל שתתאכזב סתם.

חברי הפורום סליחו על הפילוסופיה בשקל אבל יש כאן חבר פורום שהלך לאיבוד והיה זקוק לכיון קריצה

[/QUOTE]

UMA2013-12-09 20:42:49

6
אני צריך עזרה. אני רוצה "להזמין" בחורה (זאת שכתבתי עליה כאן) היות ואני לא מוצא אותה בחדרה כבר יותר משבועיים. יש לי כמה שאלות. אני כבר התקשרתי כמה פעמים ותמיד עונה אותה האישה, כבר לא נעים לי, אבל מצד שני הן הדגישו כמה פעמים לא לבוא מבלי להתקשר (גם זה נעשה בטון דיבור ממש נעים ולא תקיף), ומצד שני זה גם יציק אם אני אתקשר כל הזמן.

מה אתם מציעים לעשות?האם זה אפקטיבי להתקשר ולבקש להזמין את הבחורה בשבילי ולחפש אותה? זה בכלל אפשרי במקום שבו בנות מתחלפות? אני מציע לכל האנשים לזיין מישהי שנראית לכם במקום ולא לברוח אחר כך תצטערו שלא תמצאו אותה מה שמצחיק הוא שאמרית את זה תמיד לחברים ובסוף אני זה שנפל בפח, אולי היא הייתה יכולה זיון גרוע אבל בהתחלה עשתה לי את זה .

7
שלום חברים. לצערי קרה לי אותו דבר. נדלקתי על בחוה עובדת. אכן,הלכתי לא מהסיבה הנכונה כניראה(לזיין). ואולי ראיתי משהו שאין באמת. היא פשוט עשתה את מלאכתה. ואני הבנתי את זה לא נכון. אבל,הייתי בכיף הולך אליה עוד פעם,כי היה לי כיף. והחלטתי שלא אלך,כי רוב הסיכויים שאתאכזב. ...
שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס -דיווחי סקס בתשלום לאיזור חיפה והצפון זונות מארחות”