כ התעשיה 11 נשר - סקס אדיר

התעשיה 11 נשר

1

לאחר שהתאכזבתי במוריה 52, החלטתי למצוא מקום חדש. חיפשתי וחיפשתי, עד שמצאתי, בתל חנן , רח' תעשיה 11, טל' 0549760447. המקום נמצא בבניין משרדים, נראה כמו קליניקה לעיסוי, מאוד דיסקרטי ונקי.

במקום היו שתי בנות ו"המנהל", וזה לא מוסיף לתחושה טובה אף פעם. בטלפון תוארו שתי הבנות בתור יפות, חטובות, בלונדיניות. רק הבלונדיניות נכון. שתי בחורות, בגילאים 27- 30, נראות "בסדר מינוס". כל העסק כרגיל 200 ש"ח לחצי שעה. רבע שעה ראשונה היה עיסוי, לא רע, אבל קצר ואילו ברבע שעה לאחר מכן הבחורה עסקה בהרפייה. אין טקטוקיה, אבל גם לא אקסטרות ולא זליגות, לא נגיעות בין הרגליים ולא נשיקות.

סתמי ולא מעניין. אני לא חוזר.

באמת , נראה שבאזור שלנו אין על ריטה, קטי ויוליה.

אולי יש למשיהו המלצה טובה חדשה?

התעשיה 11 נשר

4
ביקרתי במקום הזה לפני שבוע פעם ראשונה פתח לי דלת בחור מאוד נחמד וקרא למטפלת מאוד יפה בערך בת 24מוחא כפייה נכנסנו לחדר הופתעתי לטובה מניקיון ואווירה של המקום ביקשה עבור חצי שעה 170 ארבעים דקות 200 חייב לינסות אותה חצי שעה בחורה היתפשטה לגמרי פינקה אותי בעיסוי עם שמן חם בודי גם היה מצויין הכול בסבלנות אני חוזר לשם בפעם הבאהחיוךחיוךחיוךחיוךחיוךחיוך

התעשיה 11 נשר

8
[QUOTE=ynon_k]יש שם בחורה בשם כריסטינה. דגמתי אותה פעם והבנתי שהיא עדיין שם.
חוץ ממנה אני חושב שכולן חדשות, אז נשמח לדיווחים :)

[/QUOTE]
אז ככה: ביקרתי לפני יומיים. מקום נקי סימפטי ושקט. כריסטינה לא הייתה. נכנסתי עם אלונה. בחורה לא ממש צעירה (40) אבל גוף חטוב מתוח וחלק. ציצים בינוניים עומדים יפה ומאד נעימים.
עיסוי סתמי, אבל עבודת יש משובחת ביותר. אין מה להגיד. יודעת לעבוד.
אקסטרות אין.
170 שקל לחצי שעה.
אחזור לדגום

התעשיה 11 נשר

10
עברתי שם לפני כמה ימים ולא הבנתי בדיוק לאן ללכת. זה מה שגוגל מראה (התעשיה 11 בסימון האדום). מאיפה בדיוק אני נכנס?
אגב המקום די עמוס כך שלגבי דיסקרטיות לא הייתי נלהב.

שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס -דיווחי סקס בתשלום לאיזור חיפה והצפון זונות מארחות”