כ לילה מאכזב - סקס אדיר

לילה מאכזב

1

זה רק אני או שאת לילות החרמנות שלי בתור חיפאי כבר עדיף לבלות מול סרט כחול במיטה ולא בחיפוש מציאות בעיר.

וכחו את זה מבעל ניסיון שכבר שנים דוגם פה בשטח ויודע את המצב, בבוקר עוד סביר ויש יש גם מציאות אבל דווקא בלילה שהיית מצפה למציאות אמיתיות כל פעם מגיעה רק האכזבה.

הלילה שהיה אמרתי שנמאס מהתיקתוקיות וכן כמו רובינו מכיר כבר את כולן אפילו חלקן כבר בקול, עשיתי סוב את סבב השיחות הרגיל:

שתי מספרים שונים קבועים לתיקתוקייה הדוחה מול חוצות המפרץ (מגעילות ברמות פרצוף ושירות), מספר אר שוב מוביל אותי לתיקתוקייה שליד לב המפרץ (נותנים פרשנות חדשה לתיקתוקייה) ועדן 2 בקריות שכולנו למדנו כבר לעצום עיניים ולסבול.

לבסוף הגעתי למודעה הזו: http://www.sexadir8.com/place.asp?AdvertiseID=7671

זו דירה שפעם הייתה בקריית חיים ושם בבקרים דווקא היו שני רוסיות חמודות עם שירות פצצה, זכרתי לטובה אז אמרתי נבדוק.

שלחו אותי הפעם לכתובת אחרת זבוטינסקי 29 במוצקין ושהגעתי התייבשה לי שם הנשמה חצי שעה כי לאיזה בן דוד היה קשה לגמור.

אבל אמרתי לפחות זו לא תיקתוקייה אז לפחות יצא מזה משהו טוב.

אז טעיתי ומאוד, הייהת שם בחורה בלונדה אם חזה יפה ומממש לא סימפטית, עוד גרושה ישראלית שבשבילה למצוץ זה כאילו מה ביקשתי.

התחלנו שהיא עלי וישר ניסתה לעבור על הגב, האתי לה בדוגי וכמובן בכתה שכואב לה הגב.

גמרתי הלכתי ולא אחזור לעולם.

את החרמנות הלילית שלי אשמור לבוקר מוקדם

054-5879847

UMA2014-02-10 18:22:48
המדריך

הדיסקרטי
שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס -דיווחי סקס בתשלום לאיזור חיפה והצפון זונות מארחות”