אני בן 21 ועד כה הלכתי 3 פעמים לזונות, הפעם ה3 זה היום. לפני כמה חודשים ואף פתחתי כאן שרשור ביקרתי ברחוב בחדרה שבה פתחה לי בחורה מצחיקה רוסייה יפה מאוד ורזה , לא עניין אותי באותו הרגע לעשות סקס אז הלכתי והיא לא הייתה שם בדיעבד איזה חודשיים+. אתמול ביקרתי עם חבר בלילה והתמזל המזל, היא הייתה שם! הבחורה נקראית נטשה(את השם האמיתי יש לי ואני לא מפרסם). קבעתי איתה אתמול בלילה (יש לי בעיה לזיין בלילה אני נלחץ חחח) שאני אבוא היום ואכן הלכתי ונפרדתי מ200 שקלים ו...מה אני אגיד לכם, הבחורה מותק של בחורה...כשנכנסתי ישר הציעה לי מים קפה דיברנו קצת שטויות...מישהו קבע מראש והיא אמרה לי לחכות ולא ללכת ויצאה די מהר והתחילה איתי...מה אני אגיד לכם לא האמנתי הבחורה יש לה גוף של כוכבת פורנו !!! חזה סיליקון, גוף רזה יחסית ופרצוף ממש יפה...מה אני אגיד לכם הבחורה פינקה אותי שחבל על הזמן...לצערי יש לי בעיה לא מצליח לגמור עם זונות אז היא גם עשתה לי המון ביד ומצצה ובסוף הצלחתי לגמור לבד...הייתי שם אצלה איזה חצי שעה+ ולדבריה אם לא היו אנשים הייתה נשארת איתי עד שאני אגמור. אתם לא מבינים איך היא התנהגה אליי זה משהו נדיר!! אני ממליץ ביותר על הבחורה אם כי היא נמצאת שם "על פי מצבי רוח". אני חייב לומר שאני ממליץ כי גם ככה אנשים דוגמים אותה אז למה שאני לא אעזור לה להרוויח כסף? המחיר 200-250 זה איתה כבר. ממליץ בחום, אמנם גמרתי אחרי הרבה זמן וביד, אבל היא פינקה אותי שחבל על הזמן !!!!
שבוע טוב.
אגב, לא קראו לי מותק כל כך הרבה פעמים כמו שהיא קראה לי...תתנהגו יפה תקבלו יחס!!
הכל נקי אצלה, מתקלחת, האיבר מין נקי בלי שום שיערות, בצבע טבעי, הגוף גם, השיער שחור יפה והעיניים ירוקות...אל תיבהלו אם יציעו לכם קפה :)