כ קרית מוצקין צומת מוצרט - סקס אדיר

קרית מוצקין צומת מוצרט

1
טוב אנשים יקרים היום ניגלה לעיני מודעה http://www.sexadir8.com/place.asp?AdvertiseID=7801
בהחלט מקום מסודר מקום נעים להגיע זוג בחורות חמודות ארוך מדהים אני ניסתי את מורן וכמובן אחזור לא ממהרת סקס מדהים בחורה אדיבה וחמודה בחורה כמובן צעירה היתי נותן לה 18-20 לא יותר יפות בפנים ממליץ בחום
מציצה-10
בחורות-10
שרות-10
דיסקרטיות-10
הכול 10 תנסו כדאי לכם
052-8211731
שהיה ערב מקסים

UMA2014-03-30 05:39:00

קרית מוצקין צומת מוצרט

9

בחנתי את המודעה למעלה,נמצא בקרית מוצקין צומת מוצרט ומשם להתקשר ואז מפנים אותך למקום המיועד, מדובר בדירה פרטית, אתה אומר שישנן כמה בחורות במקום אני לא ראיתי אותן אולי מתחבאות באמבטיה מה שלא נראה לי , וכנראה מתחלפות במהלך היום יכל להיות לא סגור על זה אבל לא משנה, אני ניפגשתי רק עם אחת, ולא נראת בשנות ה20 כמו שמספרת בטלפון, בשעות הערב ישנה בחורה צעירה בגילאי 20 פלוס כך טוענת בטלפון, כשפוגשים אותה כלל לא נראת כבת 20 , בעלת שיער שחור קצר עד הכתפיים, גבוהה קצת מלאה בגוף חזה בינוני עומד יפה פותחת את הדלת כשהיא לבושה בשמלה אדומה קצרצרה אשר חושפת את חזהה החוצה, כבר בטלפון מספרת כי עושה עיסוי אירוטי ובסוף הפתעה, או ישנו סאשן -סאדו- מלכה שפחה- קשירות- יריקות- וסוגי הביזארים למיניהם, עושה סקס רגיל, לא עושה אנאלי, בהחלט נכון לתגובתו של say , לגביי say שכותב שתיי מספרים מאיפה הבאת את זה, כניראה סיפרו לך סיפורים שתיכנס ותשלם להם, שלא תיפול בפח במקומות כאלה אין שירות 100 אחוז, ועוד שמספקים שם סאדו וחרטא, איזה נסיון יש לבחורה בת 20 עם היא טוענת שהכן זה גילה, בחייאת, ניכנסים לחדר כל החדר מואר באולטרה סגולה ומנורות כחולות ומוארות על הקיר ישנה מוזיקה מתוך מחשב קטן ישנה שידה קטנה שעליה מונחים כמה דילדואים וסוגי ויברטורים לשם בידיוק כמו המקום שנמצא בחיפה אשר רשום למטה, אני מתיימר ובטוח שזה אותו בעלים שפתח בחיפה בהדר בילג פתח גם פה בקריות 100 אחוז, אותה שיטה אותו הנוהל אותו היחס אותו השירות,

המודעה למעלה משוייכת לסוגיית התאגיד שקורא לעצמו''סטודיו חיפה'' , מה שהם לא יודעים שסטודיו חיפה ישנו רק מקום אחד ומיוחד והמקורי המספק שירות סאדו אך ורק ולא עיסויי ולא סקס ולא כל מיני שטויות שפה מוכרים לנו במודעות האלה, אלו מודעות זבל הכל שקרים שם ממה שכתוב,

סטודיו חיפה ישנו רק מקום אחד ומקורי, זה לא סטודיו חיפה בושה שהוא לוקח את השם של המקום המקורי וקורא על שמו זה פוגע במוניטין של המקום המקורי ופוגע בשמו הטוב ובעסק זה כואב לראות שככה אנשים מרמים תפתחו עניים,
......המקום הזה לוקח את שמו של הסטודיו כשם מזוייף ומספק שירות כושל ומזוייף, ומחירים מוגזמים עבור מספר אחד לחצי שעה 300,

ישנו מקום נוסף עם אותו שירות כושל ומאכזב בחיפה בהדר נמצא בילג , נכנסים למקום ישנה מוזיקה מתוך מחשב נייד קטן החדר מואר באולטרה סגולה ומנורות כחולות ומוארות על הקיר בדיוק אותו הדבר כמו במודעה שמצויינת למעלה במפנה לצומת מוצרט,
שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס -דיווחי סקס בתשלום לאיזור חיפה והצפון זונות מארחות”