נושא: טיפול אנאלי עד 200 שקלים בקריות,
כיוון ש hugedick מחפש בחורה אשר מעניקה שירות אנאלי ישר קפצתי לתרום,
1. הדירות בצומת מוצרט: גברת מרים שנמצאת רק בשבת בדירה 21 טל'048700848 ( צריך לברר האם חזרה גם לאמצע השבוע) בין הוותיקות, בחורה מבוגרת ליברלית עושה אנאלי ב - 200,
בחורה בשם לובה נמצאת ב- 21 טל'048704999 , עושה גם אנאלי וגם גמירה בפה גם ב - 200, ב-19 048707536 , יש שם עוד בחורה טובה כנ''ל מבוגרת טובה אך לא עושה אנאלי אנג'ליקה שמה נמצאת גם ב-21 מדיי פעם, היכן שנמצאת סופיה המלאה והגדולה למי שמכיר וחובב כלות כבדות מאוד, עושה גם אנאלי ב - 200,
ב-19 נמצאת רק בשבת בחורה וותיקה מרינה שכיום בטל' קוראת לעצמה בשם אחר מטעמי הזדהות, הייתה הרבה זמן בחופשה התרעננות והחליטה לחזור, אבל חזרה שונה לגמרה עושה גם אנאלי, סקס גריל אצלה 150 עבור חצי שעה מה שאצל רוב הבחורות המעניקות בשאר הדירות כמו שהבוס קבע, מרינה חזרה הפוכה לגמרה עושה מה שהיא רוצה וחושבת שהיא הבוס של עצמה והיא מחליטה והיא קובעת כמה זמן לתת ללקוח כיום 10 דקות והיא זורקת אותך החוצה חוצפה, ואתה משלם לה 150, נוהגת לעשות גם ולהציע בלי גומי כדי לזרז את הלקוח לגמור כמה שיותר מהר כדי שתוכל להכניס את הבא אחריו שממתין בחוץ, ככה היא מסכמת עם הלקוחות בתקופה האחרונה, רק מה שהיא שוכחת שיש מעליה בוס ושומר אשר מסתובבים מסביב ובין הסימטאות, הבוס של הבחורות דואג להן לאוכל ולשתיה כי הן לא יכולות לצאת החוצה, למי שישים לב לרכב ביואיק ישנה בצבע טורקיז חונה בדרך עכו סמוך לדירות וברח' דבורה נא לדעת כי הבוס הגדול נמצא בסביבה,
ב-29 נמצאת רק בשישי ובשבת מחליפה של קארינה, מוניקה מבוגרת כנ''ל וליברלית עושה גם אנאלי ב-200 ממש מומלצת למי שלא רוצה להוציא יותר מדיי, ולקבל שירות טוב מבחורה נחמדה עם שירות טוב כמו ויקי וקטי שנעלמה לנו דרך אגב מישהוא יודע מה קורה איתה הבנתי שהייתה חולה ועשתה קצת הפסקה וכרגע אחותה מחליפה אותה, בעבר הייתי לקוח טוב שלה, ונעלם לי הטל' שלה עם מישהוא יכל לזרוק עצם,
ב-29 יש לנו את קארינה שכולנו מכירים מבוגרת עושה אנאלי גם, יש כמובן דיווח אליה,
2. דירה ברחוב הקיבוצים 9 בקרית חיים, פתוח עד 18:00 בערב טל' 048710750 קומת קרקע שער לבן,
במקום שלושה בחורות, אליסיה, סבטה, ועוד אחת אם אני לא טועה זאת שעושה רק עיסוי/ מסאג' בעלת חזה הגדול קצת מלאה טיפה שיער בלונדיני קצר, מחיר עבור פינוק סמתי 150 עבור רבע שעה, שזה כולל גם סקס, עבור חצי שעה 200 כולל עיסוי סתמי שלאף אחת אין כלל נסיון וידע בעיסוי, בלוף אחד גדול, חבל על הכסף עם שירות שכזה,
~ אליסיה תקתקנית מבוגרת רזה גבוהה חזה קטן גוף רוטט, הן לוקחות 150 עבור רבע שעה, מה שעבור רבע שעה לוקחים 100 שקלים על חפוז זבנג ומהר זה מחיר נורמלי 100 עבור רבע שעה ולא 150,
~ סבטה בחורה חדשה נמצאת כמה חודשים מבוגרת גבוהה ומקומטת חזה בינוני ונפול עושה סקס רגיל וגם אנאלי רק מה עבור אנאלי היא מבקשת עוד 50 ש''ח, מה שיוצא לנו 250 לחצי שעה+ עיסוי כמובן, גם כן בלוף אחד גדול רמאות, היא לא שווה את הסכום הזה איך יש לה את האומץ לבקש עוד 50, מה היא חשה את עצמה, עם חזה נפול וגוף רוטט ומרוטט, שתלך לברר כמה לוקחים המבוגרות שנעות בגילאים הללו בצומת מוצרט לוקחות עבור אנאלי 200 כולל הכל נטו, נקודה לא מעבר לא חרטה ולא נעליים, סחטנית שכמותך, גם אני יודע להיות סחטן