כ סשה מקריית חיים - סקס אדיר

סשה מקריית חיים

1
נתחיל בפרטים הטכניים: פון להתקשרות - 054-4206301. אבל שימו לב, זאת מזכירה משותפת לכמה בתי עסק. לדוגמה: הכמעט גינגית ש"שותה מיץ" דיווח עליה לאחרונה, גם כן מתנהלת מאותו מספר. סשה מקבלת בשבטי ישראל 36. (רק בוויז תכתבו חיפה, לא קריית חיים! )
סשה הוגדרה כרוסיה בלונדינית בת 27. המציאות - לסשה יש שיער צבוע לבלונד. במקור הוא כנראה שטני. היא הייתה באמת בת 27 אבל זה היה מזמן, מזמן. בקיצר, בימינו אלה היא לדעתי כבר בת 40. אבל, נחמדה למראה, 165 בערך. חזה בינוני יפה וטבעי. גוף חטוב וצעיר. סבר פנים נעים ובחורה תרבותית ולא איזו פריחה.
200 לחצי שעה, מציצה חשופה, וזיון אחד. זה הדיל. אתם יודעים מה? לקחתי.
התגפפות וחיכוך עם הגוף המתוק של סשה העמיד את התורן. היא קיצרה שלב זה ועברנו למיטה. ניקתה וחיטאה היטב את המכשיר שלי, ולקחה לפה. יודעת למצוץ. אבל - יש מגבלות: לא לגעת בכוס, אין רימינג אלא בתוספת 50, אין נשיקות בפה או בפנים. סחבקכם מציית. שלב ב' הוא הלבשת חליפה (עבה מדי) התיישבות על המכשיר כשהוא בקושי בחצי התורן, ו...זיון. לא התאים לי. השכבתי אותה למסיונרית, פימפמתי ו... הכוס רחב ומשומש הייטב, הקונדום כאמור עבה, ואין התקדמות.
ביקשתי שפשוף. הסכימה. ביקשתי מציצה עד לגמר - הסכימה בשביל עוד 100. אמרתי בסדר. מצצה ומצצה, נגמר הזמן. לא היה שפריץ. אז לא שולמו ה100.
התנצלה שחייבת לסיים, הסבירה שמי שיודע שלוקח לו זמן לגמור צריך להגיד בהתחלה ויש לה דילים של שעה ב500. נו, עכשיו אומרים? אבל לך תתווכח עם זונה. סיימתי יפה, נתתי נשיקה לזונה, (בפה, מה אכפת לי עכשיו...) צביטונת בטוסיק והחוצה.
אם הייתי חוזר? כנראה שלא. אולי אם אהיה חרמן אש וממש בסביבה.זהו חברים. זאת סשה והיא בפינה לשיקולכם.

סשה מקריית חיים

2
וואו ... נשמע כמו נפילה אחי....
שונא כאלה שמתחילות אל תעשה ככה ואל תיגע פה ושם...
אז אל תיגעי לי בכסף ותלכי סאמא שלך... אל תחזור לשם בחייםםם איכסה...
מקווה שתמצא משהו יותר טוב אחי :))
סקסוש אש !!! :) :) :) !!

סשה מקריית חיים

3
נשמע כמו נפילה אמיתית.עדיף לשלם עוד 50 וללכת למישהי כו ויקי.
אם רוצים להרים את הרמה .עדיף פשוט להחרים בנות שלא מסוגלות לתת שירות סביר.
אם אשכחך ירושלים זה בגלל..בת-ים

סשה מקריית חיים

4
תודה על הדיווח..
אם במידה ואכן זו מזכירה משותפת אזי היא נמצאת ברחוב דגניה - שכן בודאות כאשר הכווינה אותי הייתה היא מולי בטלפון - גם פתחת את הדלת עם הטלפון באוזן וגם זיהתה אותי מהחלון לפני שהגעתי.

מי שלא מנסה עוד ביד יעשה...
שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס -דיווחי סקס בתשלום לאיזור חיפה והצפון זונות מארחות”