כ בלפור 11 - סקס אדיר

בלפור 11

5
אוקי הבחורה המדוברת הלו היא עדן, מתולתלת שיער שטני גיל 32 פלוס אומרת שיש לה חזה גדול מה שלא זכור לי כל כך אולי בינוני פלוס לא סיליקוני וודאי כמו של ויקי מקרית אתא, רזה פלוס בגוף לא שמנה, מריחה טוב מאוד ונקייה, אפשר לעשות מקלחת לפני ואחרי יש לה מבחר סבונים בעלי רחות נהדרים לפי מה שזכור לי היא משתמשת עם סבון דאב, ריח שלא עוזב אותך במשך שעות ארוכות,
פרסמה בעבר באתר אול סקס , וכניראה הפסיקה לפרסם באתר, ועברה לפה, כי המודעה שלה חדשה פה,

נמצאת ברח' בלפור בהדר חיפה, מס' אני לא זוכר כי הרבה זמן לא הייתי אצלה, כמובן שזה לא מס' 11 כמו שכתוב, היא מפנה למס' 11 בטל', להלן הדירה נמצאת מול מדעטאק חיפה שבהדר ברח' בלפור, , עדן היא נחמדה וחביבה מקבלת בסבר פנים חייכניות,

שירות שהיא נותנת 150 עבור חצי שעה, לא יותר מיזה ללא אקסטרות וללא אנאלי, נמצאת בדירה עד שמונה בערב אך עם היא רואה שלקוחות לא מתקשרים היא יוצאת יותר מוקדם כך סיפרה לי כשהייתי אצלה בעבר, בשבע וחצי כבר לא נמצאת, מציצה אך ורק עם גומי, חיסרון, עד שהיא עוברת למציצה, היא מעמידה את חבריקו בעזרת מישוש וחיכוך גופה ובעזרת החזה שלה, כשחבריקו מתחכך בין שדיה, לי זה לא עשה את זה,

הייתי אצלה בעבר אך מתאמיי הרגשה מצידה שהיא ישר שמה גומי עוד לפני שחבריקו עדיין ישן שנת חורף, ועוד לא התעורר, היא ישר מלבישה גומי מבלי לבוא במציצה טובה, לי זה לא עשה את זה, נוכח להודות שביקרתי את עדן שלושה פעמיים אך ראיתי שזה לא זה אמרתי חבל להמשיך ללכת,

מבחינת השירות שלה היא סך הכל בסדר אך נראה שקצת מחפפת, היא לא מתנשקת ואין GFE מצידה מה שרבים אוהבים,

עם לא מצליחים לגמור היא עושה עבודת יד סתמית, או שהיא שוכבת על הגב ואתם באים עליה ומעבירים הלוך חזור את חבריקו בין שדייה, ואז מגיע השפריץ לפנים מה שהיא לא אוהבת,

בלפור 11

6
ביקרתי את הגברת...בחורה גדולה לא בחורילה אבל עבה.
קורקטית נחמדה.אין נשיקות.אין אצבעות ..מקסימום דגדגן.
מציצה מקונדמת.רכיבה ודוגי סבירים.בקיצור תיקתוקית..
ממש לא מלהיב ולא שווה את הזמן והמאמץ..
אם אשכחך ירושלים זה בגלל..בת-ים
שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס -דיווחי סקס בתשלום לאיזור חיפה והצפון זונות מארחות”