כ קצת נחת לצפון - שני מיונה הנביא בקמבק - סקס אדיר

קצת נחת לצפון - שני מיונה הנביא בקמבק

1
לידיעת כל חברי הפורום. שני מיונה הנביא לשעבר שעבדה עכשיו זמן מסויים בבת ים פתחה מקום בטבריה (מסאזים בלבד ללא סקס). אין לי מה לכתוב דיווח סטנדרטי כי הייתי איתה כבר עשרות פעמים אז ננסה לתמצת.

לשני מספר יתרונות שבגללם אני מאד ממליץ עליה (אני מכיר אותה כבר המון שנים ותמיד היו לי איתה רק חוויות טובות).

1. היא נראית טוב מאד. פנים נאות וגוף חטוב. אני בדרך כלל לא סובל סיליקון אבל עשו לה את אחת העבודות היותר מוצלחות שראיתי. החזה שלה גדול ורך עם פטמות קטנות ויפות. היא גם מאד מטופחת ונקייה שזה מאד חשוב לי.

2. יש לה מגע מצויין. נתקלתי לא פעם בבחורות שלא יודעות לגעת ושני ממש מומחית בהרפיות - יש לה מגע עדין וטוב ויודעת איך לגרות גבר.

3. היא בן אדם טוב ותתייחס אל כל לקוח קודם כל כבן אדם ללא תקתוקים או כל המניפולציות שאנו נופלים איתם.

לסיכום אין בצפון יותר מידי אטרקציות אז אני שמח להביא לאנשי הצפון סוכרייה אחת.

054-3809404

תהנו...

4
תן יותר פרטים בבקשה אח שלנו, כמה לוקחת שע' עבודה,
האם עושה עיסוי בשילוב בודי מפנק, האם מורידה בגדים, ואת השאר כמובן לא הפרט, כי כולכם יודעים במה מדובר,

והערכה שלך יותר מעמיקה לגביי הבחורה, לא רשמת כלום,

תרשום לי בפרטי אם אתה לא מעוניין בפורום מלא,

9
הכי נוח בעולם שהייתה בחולון מאוד התאימה למקום, בחורה ברמה למקום ברמה, בכל מקרה הפסד של האורגים ושל ת"א בכלל.... ואין מה לחפש שם מאז שהלכה הלך המורל! הבנות שם התחילו לחפף אז מה שווה המקום המושקע אם אין בנות טובות וחפיפניקיות ועל כך נאמר "אל תסתכל בקנקן אלא במה שיש בתוכו"..... ושמישהו כבר יפרסם את המספר של בר המלכה !!!!!!!!!!!!!!!!
אין על התימניות
שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס -דיווחי סקס בתשלום לאיזור חיפה והצפון זונות מארחות”