כ חוויה לא משהו בהדר - סקס אדיר

חוויה לא משהו בהדר

1
התקשרתי לhttp://www.sexadir8.com/place.asp?AdvertiseID=7815. עונה סבתא רוסיה, אומרת להגיע לרח' מסדה XX ולהתקשר, מתקשר ומפנה לרח' תל חי XX. צריך לחכות למטה ליד שער נעול עד שהסבתא מגיעה לפתוח את השער. מכניסה לחדר, כמה דקות נכנסת בחורה שחומה ורזה, מוסרת פרטים רגילים: חצי שעה 200 ש"ח לא עושה אנאלי. יוצאת להפקיד מזומן וחוזרת תוך כמה דקות. מאוד רזה, חזה - אין, פשוט אין, אבל פטמות גדולות לאוהבים. מציצה חלשה (בחרתי עם, אפשר בלי) עם גניחות לא קשורות למציאות. החלפנו כמה תנוחות (משתפת פעולה, חייכנית ומנסה לרצות) וסיום בדוגי.

לא בשורה גדולה. אין דיסקרטיות - מחכים ברחוב עד שפותחים לך את השער, מציצה חלשה, גוף - ממש רזה ואין חזה.
לא אחזור.

054-6073207

חוויה לא משהו בהדר

4
שלום לכול החברים!!
אני מאושר לכתוב את הודעתי הראשונה ולהרגיש סוף סוף שותף לפורום
אני מנסה להירשם למעלה משנה וכמו כן הייתי שותף לפורום כקורא ודוגם בלבד
בהזדמנות זאת אני רוצה להודות לכול התותחים שאני לא יזכיר את שמם כי אתם חבורה גדולה,
בזכותכם דגמתי בחורות שלא הייתי מגיע אליהן, פתחתם את עייני וכיום חווית הגיוון הוסיפה עניין גדול עבורי.
ועכשיו לדיווח הראשון אשר קשור לדירה הנ״ל:
מדובר על אותה דירה שהיו דיווחים בעבר (ג׳ולי חזה גדול, לבנונית בנורדו) בעבר היו במרכז הכרמל רח׳ וודג׳ווד אחר כך עברו לבלפור משם לנורדו ועכשיו ברח׳ תל-חי אני לקוח קבוע של שתי בחורות שעובדות שם:
1. דולי: נראת לי בשנות ה 30 המוקדמות, לבנונית (המדוברת למעלה) רזה לא אנורקסית, חזה קטן (רך יש מה למשש, פטמות גדולות) תחת בחוץ (טיפה רך) מאוד ליברלית (חוץ מאנלי) מאוד שירותית. מוצצת בלי גומי ( עצה אישית שלי: איתה עדיף עם קונדום) מנוע קצת גדול (יש לי בינוני עד גדול ולפעמים אני מרגיש שוחה). לעוד שאלות אשמח לענות. (ש״פ: שני, רביעי ושישי-10:00-19:00)
2. אליסה: נראת לי בת 35 גולת הכותרת!! רוסייה בלונדינית קומפקטית עם גוף חלק חזה סיליקון בינוני ויפה ( יש צלקת שממש לא מפריע) טוסיק שובב ומזמין
ובכלל יש לה גוף של נערה בשנות ה 20. מציצה מושקעת ללא גומי (אני מכור למציצה שלה, כאילו היא מתענגת על גלידה טובה חחח) סקס: מנוע צר מאוד לכן לא עושה כול תנוחה
בעיה: כמעט לא מקבלת חדשים רק לקוחות קבועים(ש״פ: ראשון,שלישי וחמישי- 10:00-19:00) בהצלחה!
אני אישית דגמתי את שניהן יחד למעלה מ 100 פעמים!! (לא מגזים) אם כך יש פה משהו.
טוב, שוב תודה לכולם (כולל החברים בת״א בזכותכם חגגתי.....) ולהנהלה שאישרה אותי
ביי עד לדיווח הבא
שימדון
לא משלמים כדי להיות עם הבחורה אלה כדי לא להישאר...

חוויה לא משהו בהדר

5
קוראים לה דולי והיא ערבייה. בעיניי די מגעילה. בכלל הרוב שם די מגעילות. אבל יש שם אחת בשם עליסה, בת 30 בערך, קומפקטית ורזה, תחתח יפה, חזה בינוני סיליקון ממש יפה ונותנת אחלה שירות. מציצה מעולה וזיון בתנוחות. הבחורה אוהבת להזדיין. בקיצור בדירה הזאת רק עליסה.

חוויה לא משהו בהדר

7
כן... זה באמת הרבה אבל מדובר על דגימות שעשיתי למעלה מארבע שנים עוד בתקופה שהיו ממוקמים בוודג׳ווד, ועוד לפני שהכרתי את הפורום, פשוט הייתי מכור לאליסה ומאחר שאני אוהב רזות גיוונתי עם דולי.
בנוסף אני יכול להעיד על עצמי שהתמכרתי ל״מין קנוי״ בחמש שנים האחרונות אני דוגם בממוצע: 2-3 בשבוע. היו תקופות של הזמנות נערות ליווי וכיום אני משתדל לדגום פעם בשבוע בלבד ואולי אני מוסיף את הדיל עם מישל ב 100₪ ;-)
לכן לא צריך להתעכב ולקרוא בריכוז אני בטוח שיש עוד חברי פורום שאם יחשבו את כול הכניסות עם נערה קבוע (כמו קטי/יוליה/ויקי-ק.אתא או אחרות) יגיעו למספרים מבהילים.. זה כמו סיגריות אתה מעשן עוד אחת ועוד אחת ובסוף השנה אתה לא מאמין שהגעת לסכומי עתק
בכול מקרה בזכות זה, לפורום, זה יכול רק להועיל...
לא משלמים כדי להיות עם הבחורה אלה כדי לא להישאר...

חוויה לא משהו בהדר

10
"למעלה ממאה דגימות"...

די מזדהה עם 'שימדון'... אצלי בכל אופן גם יש בחורה די קבועה בחצי שנה האחרונה, בכל מקרה אני במו''מ איתה ורציתי לשתף: היא גובה 200 ש''ח ומעבירה חצי 'לבוס' ודי מתוסכלת, יש לה ויזה של תייר ...

הצעתי לה להשכיר לה דירה קטנה 2500-3000ש''ח שתעבוד עצמאית ואני אפקוד את הדירה כאוות נפשי.. המינוס זה התחייבות חוזה לשנה...

הקונפליט שלי, אולי להכיר בחורה 'לא עובדת' ולממן לה שכירות באותו רעיון..
"אם גבר לא חושב על זיונים - הוא פשוט לא מרוכז...)
שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס -דיווחי סקס בתשלום לאיזור חיפה והצפון זונות מארחות”