כ פרטית בבורדו - נפילה - סקס אדיר

פרטית בבורדו - נפילה

1
שלום חברים,

אז הייתי חרמן ובחיפה אז החלטתי לראות מה יש לצפון להציע.
חיפשתי במפגשים אצלי, ושם ראיתי את המודעה הזאת:

http://www.sexadir8.com/place.asp?AdvertiseID=7507

אמרה לי שזה 200 או 250 לאקט אחד אבל אני רציתי שני אקטים לשעה, ונהניתי בחיוב אך בשביל 300 ש"ח.
התאים לי, וגם נשמעה חמודה בטלפון אז החלטתי ללכת אליה.
כיוונה אותי לנורדאו 15 ומשם בטלפון התקשרתי וכוונה אותי לדירה אחרת.
המקום לא דיסקרטי, בתי קפה למטה, ובכניסה לבניין עמד איזה בחור.
עליתי אליה ונכנסתי, התמונות אמיתיות והבחורה לא ניראה רע, קטנה, ציצי קטן, והתחת יחסית אליה גדול (בכלל לא שמן או משהו), מעוצב וממש רך.
עד פה הכל טוב ואז... איזה כאב ראש, רק נכנסתי לחדר, יאללה יאללה כסף, תביא תכסף, ופתאום אומרת לי אה אתה רוצה שני אקטים, אבל רק שתדע שאין מציצה בלי, דפקתי לה פרצוף, מה זאת אומרת?
300 זה שני אקטים ומציצה עם קונדום או אקט אחד ומציצה בלי, התחלתי להתווכח איתה אבל כבר הייתי בפנים אז אמרתי שטוב יאללה, שני אקטים ומציצה בלי קונדום.
מביאה לי ביד עם חומר סיכה, שמה קונדום ואומרת לי יאללה תעלה עלי.
אמרתי לה מה עם מציצה נחמדה לפני ואמרה לי עזוב נו יש לך שני אקטים גם ככה, אני כבר הבנתי שנפלתי חזק, אז זיינתי אותה ואחרי כמה דקות גמרתי. מה שכן יש לה רגליים ותחת ממש טוב.

ישר אחרי שגמרתי עוד פעם הביאה לי ביד ואני רציתי לנוח קצת או לעשן לפחות, ופתאום דפקה לי קטע שזה רק חצי שעה, שוב וויכוחים וזיוני שכל שלה, שיחקה לי איתו 10 דקות ואמרה לי טוב מאמי, נגמר הזמן, ואני ידעתי שיש לי לפחות עוד עשר דקות דקות אבל היא כבר ההלבשה ואמרה לי שהיא אמרה לי הכל בטלפון ואין אצלה חארטות, מיותר לציין שגם מציצה מקונדמת לא היה אפילו.
קיצר, קיבלתי עצבים ולא היה שווה את ה300 שקל בכלל.
פשוט שקרנית שגובה כסף ואפילו שהיא אמרה שזה חצי שעה נשארו עוד עשר דקות.

מקווה שלא תילכו לגנבת הזאת, כי חבל על הכסף.
שיהיה יום טוב

שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס -דיווחי סקס בתשלום לאיזור חיפה והצפון זונות מארחות”