כ דיאנה מגושן קרית מוצקין - סקס אדיר

דיאנה מגושן קרית מוצקין

6
אחת הנפילות הגדולות.
לא להתקרב מפנה לגושן 57, וכבר בטלפון נשמעה אדישה ומופתעת שמישהו מתקשר אליה.
דפקה לי איחור של חצי שעה ואני עוד הייתי אופטימי שיהיה טוב ושהחא עסוקה.
איך שניכנסתי הבנתי את גובה הנפילה.
במודעה 28 היא נראית ביום טוב 48 שמנה גוצית גוף חסר פרופורציה וממש לא נראית טוב, הסיבה היחידה שזרמתי איתה היא שאני ביישן ויחסית חסר ניסיון ואף פעם לא יצאתי אחרי שנכנסתי לדירה (להגנתי לכולן עד עכשיו היה משהו שמשך אותי), טוב סקס לא הצלחתי למרות שניסיתי דוגי ולא עבד אבל נקודת האור היחידה הייתה שהיא מוצצת מעולה ובלי.
ובמקום 200 שח חצי שעה סקס פשוט ניסיתי זוויות מציצה שונות ומגניבות והיא הצליחה את כולן ובתור בונוס היא מוכנה ללא תוספת או שהיא כבר לא יכלה 20 דקות מציצה אינטנסיבית לבלוע, בסוף אם מתעלמים מכל החסרונות והשקרים יצאתי מרוצה כולל מקלחת 30 דקות של הנאה ומעכשיו אני לא פוסל אף אחת.
ציון על סקס 3 לא נראית טוב ומריחה מוזר וגם לא כל כך זורמת.
ציון מציצה 8 יש לה מה להשתפר באיזור הביצים וכו.
לא נראה לי שאחזור שוב אבל חוויה.

דיאנה מגושן קרית מוצקין

8
שלום חברים,
לי דווקא היו עם דיאנה מספר מפגשים די טובים לאורך הזמן..
קצת תיאור של הבחורה :
שיער שחור קארה, חזה גדול ויציב, בטן קטנה ( לי לפחות זה לא מפריע) טוסיק חטוב, ומשולש נקי ( לפחות אצלי , גם משיערות וגם מבחינת ריח).
נכון , בטלפון היא נשמעת די אדישה וכאילו לא בא לה שבכלל תבוא - אבל כשאני נכנס היא יוזמת , ומשנה תנוחות כרצונה...
מוצצת ללא קונדום - מציצה טובה ( לא אלוהית כמו ויקי אבל גם לא רע..).
יודעת לעשות סקס - כשהיא למטה, כשהיא למעלה , כשהיא על הצד..
אגב - תמיד מוקרן אצלה סרט כחול בטלויזיה בחדר העבודה - לרוב היא אפילו מתגרה ממנו.
המלצה שלי - מי שכבר כן החליט ללכת אליה - שייקח את הדיל של שעה - מספר ראשון בזיון , מספר שני מציצה ארוכה וזיון שדיין ( עם הגדול של השדיים שלה זה מסתדר יופי).
לוקחת 200 למספר אחד עד חצי שעה, לשעה 300 שני מספרים.
אני אתוודא ואומר כי היא לרוב האופציה האחרונה אצלי ברשימה - מסיבה כי יש טובות ממנה באזור.
תהנו חברים
מי שלא מנסה עוד ביד יעשה...

דיאנה מגושן קרית מוצקין

9
אהלן אנשים,
הייתי אצל דיאנה פעמיים, לדבי המראה אין לי מה להוסיף על שותה מיץ..מבוגרת שמנמנה עם קעקוע ליד הכתף...למטה פעם אחת היה מגולח ונקי, בפעם השנייה זיפים קטנים וקצת ריח...ומאז לא חזתי בעיקר בגלל זה.
הבחורה יודעת את העבודה, היא בסביבות ה45+- בגיל, מוצצת טוב מאוד בלי, עולה עליך מציעה 69 חופשי, מחליפה תנוחות וחרמנית באופן כללי. בתוספת ל200 ש"ח עושה אנאלי כשמוסיפים עוד 50 ומציינת בפירוש שזה לא עם כולם. שני מספרים (שעה שלמה) 300 ש"ח כפי שצויין
האישה מאוד מאוד סבלנית במיטה נחמדה אולם המראה והגיל עושים את שלו

ציונים:
פנים-2...לא נראית טוב
תחת-6 יחסית לגילה תחת מוצק ויפה
חזה- 8 רק בגלל שהוא מעט נפול..חזה גדול וכיפי
נחמדות וליברליות- 9
מציצה- 8 מוצצת מעולה משקיעה בטירוף ,טיפה עם שיניים בגלל ה 8
זיון-9 כיף, מגוון תנוחות, ליברלית וזורמת
לא מתקתקת

אני אחזור רק אם אשמע דיווחים בעתיד שמגלחת והריח למטה בסדר כמו בביקורי הראשון.
לטעמי שווה את ה200 ש"ח אם כן בגלל שזה גם דירה פרטית ויחסית דיסקרטית וגם בגלל ההשקעה.
שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס -דיווחי סקס בתשלום לאיזור חיפה והצפון זונות מארחות”