http://www.sexadir8.com/place.asp?AdvertiseID=8433
מישהו היה ויכול לספר??
היי חברים מישהו התנסה?
2כן הייתי אצלה ובגדול לא ממולצת בכלל.
קודם כל היא לא קרובה לתמונות בכלל.
הדירה מאוד נקייה ומסודרת ממש דירה שכיף לגור בה וכל התכשירים קרמים וציוד שייש לה חשבתי שיהיה ממש כיף אבל התבדיתי יש לה 3 תנוחות שהיא מוכנה לעשות ובסדר קבוע למרות שמציצה לא מקונדמת הייתה ממש סבירה אבל קצרה,היא לא נותנת לגעת בה למטה והיא מתרחקת כשכבר רוצים לגעת בה באיזו שהיא צורה ונותנת הרגשה לא טובה מה עוד שלי לוקח יותר זמן להתחמם עד הגמירה ובלי שיתוף פעולה או אפילו תנוחות שאני אוהב לוקח לי יותר זמן ממש לא נהנתי, היא עוד אומרת לי שאם כל אחד היה דוחף לה אצבעות תוך חודש לא היה לה כוס לעבוד איתו.
מה ששבר אותי היה שאחרי רבע שעה שהיא הבינה שזה לא יהיה קל היא קמה הביאה גל והורידה את הקונדום והתחילה להביא לי ביד הייתי בשוק והיא אומרת לי שאין לה את כל הזמן שבעולם כזה תיקתוק לא חוויתי בחיים, בנוסף היא אומרת לי שהיא לא אשמה שאני לא יכול לגמור, כאן כבר התעצבנתי למרות זאת התעשתתי וביקשתי ממנה לנקות אותי להמשיך במציצה שהייתה טובה לשים קונדום ובחמש דקות הנותרות דפקתי דוגי כל כך מהיר שהיא התחרפנה עד שגמרתי.
פעם ראשונה שגמרתי בלי להינות בכלל אבל לא הייתי מוכן לוותר לה על היחס ועל איך שהיא דיברה.
היא נראית בסדר קצת דומה לאולה מהצמד אולה ווובה מהמירוץ למיליון, חזה בינוני חמוד והיא קצת מלאה שיער בלונדיני צבוע ומוחלק נקייה שומרת על עצמה וממש קרה וקשוחה.
ציון 5 וזה עוד אחרי תוספת על מציצה לא מקונדמת סבירה.
היי חברים מישהו התנסה?
3כבר שאלתה לגבייה בפוסט אחר ..וסוכם שהיא לא מפה..
ובכלל תבדוק בעצמך ותדווח משהו בשאלות החוזרות ונשנות שלך...קצת מוזר
אם אשכחך ירושלים זה בגלל..בת-ים
היי חברים מישהו התנסה?
4הקרבתי את עצמי למען כולנו.. להלן הדיווח: מי שיצא לו לבקר ברחוב שבטי ישראל בקרית חיים ייתכן וייזכר בבחורה זו, הפעם שמה דאשה, אך לפני זה קראו לה יקטרינה. בכל מקרה מדובר על בחורה בת 28 לערך, נמוכה יחסית, 1.60, חזה בינוני גדול, קצת בטן , בלונדה צבועה.
המחיר - 250 לחצי שעה , ובאם אתם נקיים מספיק לטעמה, אז המציצה היא חשופה. זה לא כל כך משנה כי היא לא בדיוק יודעת לעשות את זה, וכל הטיפול הוא כדי מכאני.
הדירה עצמה מאוד נחמדה עם מראה גדולה ומיוחדת על הקיר, המאפשרת צפייה בלתי פוסקת במתרחש.
היחס של הגברת כדי מרוחק, ואין שום תחושה של GFE, אבל עדיין בגדר הסביר.
הפעם המקום הוא בקרית מוצקין. הבחורה מתחילה לעבוד בערך מ 11 בבוקר ועד 6 בערב.
אני אישית לא חוזר, אבל לכל היתר - בהצלחה.
נ.ב. אין כל קשר בין התמונות לבין המציאות
המחיר - 250 לחצי שעה , ובאם אתם נקיים מספיק לטעמה, אז המציצה היא חשופה. זה לא כל כך משנה כי היא לא בדיוק יודעת לעשות את זה, וכל הטיפול הוא כדי מכאני.
הדירה עצמה מאוד נחמדה עם מראה גדולה ומיוחדת על הקיר, המאפשרת צפייה בלתי פוסקת במתרחש.
היחס של הגברת כדי מרוחק, ואין שום תחושה של GFE, אבל עדיין בגדר הסביר.
הפעם המקום הוא בקרית מוצקין. הבחורה מתחילה לעבוד בערך מ 11 בבוקר ועד 6 בערב.
אני אישית לא חוזר, אבל לכל היתר - בהצלחה.
נ.ב. אין כל קשר בין התמונות לבין המציאות