שלום חברים!
שבת בבוקר, קררר, התורן שולח איתותים בלתי פוסקים,
בבית שביתה פראית , בים דגל אדום...הראש מתחיל לחפש פיתרון...
משוטט באתר שלנו, מפגשים אצלי...חיפה קריות צפון... מתחיל להתקשר מלמעלה למטה...
היחידה שעונה: פאולינה,מבוגרת אינטליגנטית לעיסוי ופינוק מלא ליברלית וזורמת
http://www.sexadir8.com/place.asp?AdvertiseID=6929
מתקשר סמוך לשעה 11:00 פאולינה נעימה מאוד בשיחה,
אינני נוהג לשאול יותר מדי בטלפון, ביקשתי להגיע מיידית ונענתי בחיוב.
מגיע לדירה דיסקרטית,בוקר קור כלבים אין נפש חיה ברחוב,בכניסה לדירה המחוממת היטב,פאולינה מקבלת את פני עם חיוך נעים מאוד ומבטיח ניצוצות...
נכנסתי לחדר מחומם, "תתפשט מותק, אתה חמוד.." פאולינה כמו דודה רוסיה שהיית רוצה לזיין בת כ-50 (לא נפלתי בפח של התמונה באתר כי היה רשום במפורש מבוגרת וגם לפי הקול ידעתי שהגיל יהיה 50+-)....
מנגבת לי את הכלי ואת הידיים עם מגבון שולחת מילים נעימות,מחמיאה ומייד מתחילה ללטף,ללוש ולפנק...חיפשתי הרבה זמן מבוגרת שתעניק לי פינוק מושלם שתהיה נעימה,שירותית, עם מציצה מהסרטים וסוף סוף,מצאתי...
אם הייתם רואים את פאולינה עם חלוק לבן וסקסי בבית המרקחת בה הנה מועסקת,להערכתי הייתם שמים אלפיה בשקט רק כדי לכבוש ולחדור מתחת לפוזה והחלוק,כעת במבצע סוף עונה,מקבלים כמעט בחינם פינוקים מהסרטים מאישה נעימה,נינוחה,שירותית ואינטליגנטית שפשוט נהנית לפנק...
מלאה במקומות הנכונים,קצת בטן,גוף סקסי של אשה מלאה במקומות הנכונים, ביקשה 150 ואמרה "בוא תראה איזה פינוק תקבל מהסרטים...".
שכבתי על הגב, התחילה לנשק ולשלוק את הפיטמות,הצוואר,הבטן והופ מציצה הדוקה,חזקה ונעימה שעושה חשק גם לפיל ביום גשום...
הכלי עומד טילים, שולחת ידיים לפיטמות,לוחצת מעסה,מגרגרת אני ביינתיים שולח אצבעות,ביקשה בעדינות לא בטוסיק וכמובן שמילאתי את בקשתה...דוחף בעדינות אצבעות לשבלול, פאולינה מרטיבה וגונחת,מרטיבה וגונחת, ממשיכה לעשות לי נעים מאוד במציצה ההדוקה,החזקה והעמוקה,ממש גרון עמוק... מציצה מכל הלב וכל הנשמה...
התפיסה שלי חברים,אין צורך לשלם עבור יופי ופוזה,שכן מנסיון ברוב המקרים מתאכזבים ויוצאים עם תחושת ריקנות... בעניין היופי,חשוב להשיג אותו באופן קבוע,שיהיה בבית...
ולא לשלם מחירים מופקעים בעבור שעה של חלומות ריקים ומאכזבים...
אני מלטף את עגבותיה,יריכיה, יש לפאולינה גוף מלא ,נשי ומשיי, נעים מאוד למגע... שירות ממש מכל הלב,אני נהנה מאוד,עוצם עיניים ומלטף ומלטף, פאולינה שולחת את הטוסיק לעברי, אני דוחף אצבעות ואף שהריח נעים,אינני יורד לשבלול מהגיל הזה של פאולינה אני מעדיף לקבל כמה שיותר פינוקים אולם לא מרגיש משיכה לרדת,לא מושך אותי ולא מדליק אותי... מרגיש התעוררות רצינית, מרגיש שבא לי לזיין,מתחיל להניע את האגן... פאולינה מבינה את הרמז היטב...
"איך אתה רוצה לזיין אותי ,מותק?שמה קונדום" דוגי אני אומר, נעמדת על ארבע כל המיטה עולה מאחור הזין עומד כמו תורן,חודר אליה מפמפם,המראה מאחור נחמד אבל לא נהנה מהדוגי הופך את פאולינה למסיונרית...
שם את הרגליים שלה מתחת לידיים שלי מעלה את רגליה גבוה באוויר,נכנס בעוצמה וכובש את היעד, נותן לפאולינה הוראות לצבוט לי את הפיטמות, מזיין ומזיין ומרגיש שזה בא ועולה,בא ועולה,לאט לאט, ארוך...
עד שזה מגיע ... חזק אני שומע את עצמי גונח ומרגיש כייף אדיר של שחרור והנאה...גמירה טובה ומתוקה...של שבת בבוקר... בלי שיבקשו ממני אחר כך לשטוף כלים ולא פקינג טיולים או בקשות של שבת בבוקר במסגרת זיינת שילמת (במשפחה)...
רציתי להוריד את הקונדום, פאולינה כעסה עלי, "לא,אני צריכה לפנק אותך, אתה חמוד היה לי כייף איתך..."
מספרת שעובדת בבית מרקחת והעבודה הזו הנה אך ורק השלמת הכנסה בימי רביעי ושבת בלבד...יש לכבד את הגברת ותקבלו בחזרה אף את מה שאינכם מפנטזים,יש תוכנית להמשך לאחר הביצוע,אפרסם משהו מהסרטים לפינוק ראוי למנוסים שביננו...
פיתרון מעולה לשבת בבוקר בימים של לחץ,החוויה נעימה מאוד,פאולינה איכותית מאוד, בעלת שני תארים, יש להתנהג בנימוס ובכבוד תקבלו כמעט כל מה שתבקשו...
מראה כללי: 6
פנים: 6
גוף: 7
מציצה: 9
פינוק: 9
שירות: 10
תקשורת: 9
הנאה: 10
תמורה למחיר: 11
נ.ב. הגוף של פאולינה היה נעים לי מאוד,נשי, משיי, מלא וסקסי עבורי,אולם בקריטריון המקובל לא ניתן לתת יותר מ-7, חובבי צעירות יתנו 5 מקסימום (מומלצת רק למי שאוהב את הז'אנר).
לסיכום ממליץ מאוד,במיוחד בשבתות בבוקר כשהמצב לחוץ ולוחץ,מעניקה שירות VIP כאשר אנחנו במרכז, כך לדעתי צריך להיות...עם כולן...
תהנו ותדווחו, קיבלתי מפאולינה את הטלפון הפרטי שלה למצבי לחץ קיצוניים ... תבקשו גם...אם תרצו שילך לכם בקלות תגידו שההמלצה לפאולינה הנה מהאדבוקט...נוצר ביני לבין פאולינה קשר טוב ונעים,אני בהחלט אשוב,שוב ושוב...
TD
המלצה לשבת בבוקר: פאולינה
4יישר כח TD .אחלה דווח.
למרות שלעצמי את הטעם הזה טרם רכשתי.אולי עניין של זמן...
אם אשכחך ירושלים זה בגלל..בת-ים
5תודה חברים על הפירגון,
לעניין הזאנר, אני מעדיף מבוגרת בעלת תודעת שירות והצטיינות...
מכוסית בעלת תודעת חשיבות וריקנות...
מעבר לכך אני משנה את הנשים בקטגוריה הזו כל העת והמועדפת עלי כמספר אחת
בחיפה בסקס ברמה הכי גבוהה שניתן לרבות GFE מלא הנה ולריה המקסימה...
תמיד ברפרטואר שלי היתה גם מבוגרת שעשתה כל מה שאני מבקש ופינקה אותי מעל ומעבר
וכעת השלמתי את החסר בקטע הזה ופתרתי את הבעייה לשבת בבוקר...
ביום רביעי תהיה הפתעה יפה אדווח לכם...
TD
"אלוהים אדירים מה אתה צוחק?
אנא אערף? העולם מצחיק אז צוחקים"
TD
אנא אערף? העולם מצחיק אז צוחקים"
TD
6האם עושה מציצה בלי
רימינג אפשרי?
הייתי מוכן לנסות ולעצור עיניים ולתת לה לעבוד רק מציצה ופינוק לשון בלי סקס
7[QUOTE=sexlover]האם עושה מציצה בלי
[/QUOTE]
"איך אתה רוצה לזיין אותי ,מותק?שמה קונדום" דוגי אני אומר, נעמדת על ארבע כל המיטה עולה מאחור הזין עומד כמו תורן,חודר אליה מפמפם,המראה מאחור נחמד אבל לא נהנה מהדוגי הופך את פאולינה למסיונרית....
רימינג אפשרי?
הייתי מוכן לנסות ולעצור עיניים ולתת לה לעבוד רק מציצה ופינוק לשון בלי סקס
"איך אתה רוצה לזיין אותי ,מותק?שמה קונדום" דוגי אני אומר, נעמדת על ארבע כל המיטה עולה מאחור הזין עומד כמו תורן,חודר אליה מפמפם,המראה מאחור נחמד אבל לא נהנה מהדוגי הופך את פאולינה למסיונרית....
תגיד אתה רציני ?
יש לך קשיים בהבנת הנקרא ?
8אחלה דיווח.
הבנתי מהדברים שלא עושה אנאלי,או רק לא אוהבת שמכניסים לה אצבעות?
איפה ממוקמת וכמה דורשת ?
9TD יקר
מעבר לדיווח המאלף אני חייב לומר לך שאני מעריץ אותך על היכולת לצאת מהמיטה החמה בשבת בבוקר הקפוא , הכי קפוא ב- 20 שנה האחרונות !!!! בעודי שמח לשמוע שקבלת טיפול סבבה ....
אכן המעיז מרוויח !!!!
מעבר לדיווח המאלף אני חייב לומר לך שאני מעריץ אותך על היכולת לצאת מהמיטה החמה בשבת בבוקר הקפוא , הכי קפוא ב- 20 שנה האחרונות !!!! בעודי שמח לשמוע שקבלת טיפול סבבה ....

אכן המעיז מרוויח !!!!
10שמע TD כבל ח"ח על הדיווח.
אתה יכול לכתוב באתרים אירוטיים לפחות תרוויח כסף.
ושוב פעם כל הכבוד...
סליחה את יודעת במקרה איזה אוטובוס מגיע לרחוב השפתיים שלך?