כ רוני החמודה - סקס אדיר

רוני החמודה

1
רציתי לבקר את מרי, ששיבחו אותה -

http://www.sexadir8.com/forum/forum_posts.asp?TID=33299

אך היתה אי-הבנה או סיבה אחרת, וקיבלתי את חברתה לדירה, בשם רוני.
כנראה ששתי הבנות מלמדות זו את זו, כי כאשר אני חוזר וקורא את הפוסט על מרי, הוא מתאים ברוב הפרטים גם לרוני.
המקום (ברחוב אינשטיין בחיפה) והמזכירה מתוארים בפוסט הנ"ל.

רוני היא רוסיה יפה, דוברת עברית רהוטה, בגיל 25 פלוס מינוס, שיער קצת יותר כהה מבלונדינית, גובה כ-170 ס"מ, ציצי בגודל D, כוס יפה ונקי, ובטן שטוח.
ממוקמת בדירה יפה, אמבטיה ומקלחת מסודר.
רוני קילחה אותי (אך לא נכנסה למקלחת איתי), וחזרנו לחדר המיטות.
רוני חייכה הרבה במשך השעה שהייתי, זרמה והייתה צייתנית, נתנה לי מציצה מהודרת (בלי), גרון עמוק, וליקקה גם בביצים ולמטה מהם, ונתנה לי ללקק לה. ועוד.
עשינו גם הרבה חיבוקים, נשיקות וליטופים הדדיים (אתם כבר מכירים את התפריט האהובה עלי), ושוחחנו קצת.
כמו שאמר TD לגבי מרי, גם רוני היא בעלת אכפתיות ולב חם מאוד, ואוהבת עדינות. לא ברחה אחרי האקט אלא המשיכה לחבק ולשוחח. קיבלתי מלוא השעה. היא ציינה שנהנתה איתי כי אני אדם אכפתי ועדין. (בפירוש לא מתאימה לפטישנים, מחוספסים, כעסנים או חסרי התחשבות.)

ציונים:
מראה פנים: 7-8.
גוף: 8 לפחות.
חזה: גדול אך לא מוגזם, ועומד. טוב במיוחד לחובבי סיליקון.
התנהגות: 10, מתנהגת כמאהבת, יחס של אופי נהדר, ממש מחמם את הלב. בדיוק מה שחסר בבית...
מציצה: 10.
מקום: 9 דיסקרטי, בנין יפה, כניסה נפרדת, גישה טובה לרכב וראיתי קווי אוטובוס קרובים ג"כ.
מחיר: 600 לשעה (300 לחצי, אך אני תמיד בוחר שעה שלמה). הוספתי טיפ בסוף.

הפוסט הזה, מהשרשור השני, הוא מדוייק מאוד, לכן ציטטתי אותו כאן:
[QUOTE=me345] גם אני ביקרתי שם הבוקר (תודה ל-TD על הטלפון והתגובה המהירה).לא הייתי עם מרי (הבחורה אמרה ששמה רוני) - אבל החוויה הייתה מצוינת ודומה מאוד למה שנאמר על מרי. הבחורה בשנות ה-30, פצצה עם גוף מושלם, תחת קטן, ציצי גדול (לא אוהב סיליקון אבל מה לעשות חזה נהדר!), והכי חשוב - נחמדה בטירוף, הוגנת וחביבה עם תודעת שירות ענקית. הקצה השני של הסקאלה מתיקתוק. שבלול מגולח יפהפה נקי וטעים. כייפית מאוד לשיחה וכייפית מאוד לסקס. בלונדינית עם שיער מסולסל. נהניתי מאוד ויצאתי מסופק! למרות שהכוונה הראשונית הייתה להיפגש עם מרי. הן 2 בנות שם בדירה (לא ראיתי את השניה), התנאים מצוינים, ואם אכן השניה זו מרי, אז לא משנה מה, אתה לא יכול ליפול כשאתה מגיע לשם...תודה לאישה המקסימה הזו. תנו כבוד ושימרו עליה![/QUOTE]
מכיון שמספר הטלפון מופיע בפומבי באינטרנט, אינני רואה לעצמי מניעה מלהציג אותו כאן. מקווה שלא יכעסו.
054-2522069

רוני החמודה

2
ג'וזף היקר,
דיווח מעמיק ואיכותי מאוד
המעלה את הסברה
שיש לשקול עבודת צוות בין
מרי לרוני...
TD

"אלוהים אדירים מה אתה צוחק?

אנא אערף? העולם מצחיק אז צוחקים"

TD