כ ריטה מוינגייט - סקס אדיר

ריטה מוינגייט

1
שלום לכולם
לאחר שנים שלא ביקרתי אצל הגברת
החלטתי לבקר אותה השבוע
אין מה להגיד אחת הבחורות היפות בתעשיה בצפון
רזה .תחת יפה גבוהה .שיער בלונדיני עינים כחולות.וגולת הכותרת
חזה הכי יפה ונעים שראיתי
לדעתי טיבעי
ירידה רטובה ארוכה .מזמוזי שדיים
חיבוקים ללא הפסקה.רצתה לשים קונדום עצרתי אותה וביקשתי
שתמשיך במציצה ריטה ציתה וירדה למציצה חוזרת כולל מציצת ביצים
שמה קודום ועלתה לבוקרת החיכוך מורגש טוב
והבחורה צרה למרות שעובדת הרבה שנים
לאחר מכן עברנו תנוחות
וסימתי במסיונרית
נהנתי מאוד אחזור רק עוד כמה שנים
הסיבה שאני מעונין לדגום חדשות
יופי-9
מציצה -8
שירות-8
דיסקרטיות-10
תחת-10
מחיר -200 שח חצי שעה
תהנו

ריטה מוינגייט

4
אני דוגם אותה כבר שנים אחת לכמה שבועות. יש לה לוק הורס. היא גם מטופחת בצורה שאינה מקובלת במחוזותינו. תורידו לה 15-20 שנה והיא נערת ליווי של האלפיון העליון.
היא מקבלת קהל לבושה בהלבשה תחתונה סקסית בטירוף, שרשרת פנינים לבנה, שיער קארה בלונדיני שנראה כאילו הרגע יצאה מהספר - מפנה אשוב לפוסט שפתחתי לפני מספר שבועות - היא קופי של השחקנית מ"how to get away with murder"

מסכים לחלוטין עם מורי ורבי ציון ביטון - במסגרת הגישה ה"אריסטוקרטית" שלה יש גם ניחוח של תיקתוק למרות שהיא מעולם אבל מעולם לא אמרה דבר או רמזה

זה כמו לזיין את מלכת הכיתה שמבינה שאין לה ברירה והיא חייבת לעשות מה שהיא עושה - זה לא אומר שהיא גם אמורה להנות מזה...

ריטה מוינגייט

9
היום ביקרתי את ריטה ומה אני אגיד אחת הבחורות העובדות היותר סקסיות שהייתי איתן, מילף כמו שאני אוהב.
אחרי תאום הגעתי לדירה בשדרות וינגייט מקום דיסקרטי. נכנסתי לדירה כסף החליף ידיים. נכנסה לחדר התפשטה והתגלה לי גוף סקסי אפשרי להגיד רזה אבל יש מה לתפוס, חזה בינוני פלוס ונעים מאוד למגע. התחלנו בנשיקות מזמוזים ואז ביקשתי מימני לשכב פינקתי אותה קצת למטה, ואז התחלפנו אני נשכבתי היא התחילה לנשק כל חלק בגופי, ומתחכחת עם השדיים שלה על הפנים שלי והגיע עד האיבר והתחילה לשחק איתו בין השדיים שלה. לאחר מכן התחילה עם מציצה בלי גומי, טובה אבל היו לי יותר.
שמה קונדום על החבר והתחילה לרכב עליו תוך כדי שהיא עושה תנועות עם האגן שממש עשו לי את זה, אחרי זה עברנו קצת לדוגי ואז עברנו למסיונרית והתחלתי לפמפם אותה יותר חזק עד שהגמירה הגיעה.
לסיכום מילף שניראת טוב שירות סבבה אבל לא gfe, מקום דיסקרטי וכל זה ב200 גרושים לכו תזיינו ותהנו.
שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס -דיווחי סקס בתשלום לאיזור חיפה והצפון זונות מארחות”