לפני כמה ימים חיפשתי ותרתי אחר מטרה חדשה...
לצערי כאן באתר לא מצאתי משהו זמין מבין המודעות ( הבעייה היא אצלי והשעות בהן אני פנוי )...
באתר אחר הגעתי למודעה שמדברת על ערבייה בשם רנה אשר נמצאת בחיפה ומידה וזה מתאים היא לפעמים נמצאת גם בדירה בעפולה...
ישר קפצו לי הדיווחים עליה מאזור חדרה / אולגה ... משום מה זכרתי כי הם היו יחסית חיוביים לגביה..( ודרך הטלפון הנייד קשה לעשות חיפוש ממוקד על הגברת).
התקשרתי, אמרה שהיא נמצאת כרגע בעפולה ורק בשעות הערב תהיה באזור חיםה , מכיוון שרף החרמנות כבר היה על סף גאות שמתי פעמי לכיוון עפולה ( דלק על חשבון בעל המניות כך שאין בעייה).
מגיע לעפולה , מכווינה אותי לאזור התחנה המרכזית ... בניין מגורים בן שלוש /ארבע קומות.
דירה פרטית , לדעתי לא למגורים ומשמשת רק לעבודה .
דופק בדלת , פותחת לי בחורה לטעמי כבת 40-45... שיער שחור, עיניים ירוקות אפור, חזה בינוני ( קצת נפול) לבושה בייבי דול שחור...
נכנסים לחדר העבודה אשר יש בו מיטה זוגית ומיטת עיסוי... ( הרגיש מעין תקתוקייה אבל סף החרמנות נותן את הטון במצבים כאלו).
מוודא פרטים - 200 ש"ח לחצי שעה כולל הכל ללא אנאלי.
שואל על הארכה של זמנים - 400 לשעה כולל הכל.
לקחתי את החבילה הגדולה - הכסף מחליף ידיים והיא יוצאת לשתי דקות.
חוזרת , אני מבקש ממנה להישאר לבושה ומתחיל לחרמן ולהתחרמן עליה...עושה רושם שהיא נהנית וזורמת עם הקטע.
מתחיל להפשיט אותה לאט ומשאיר לה רק תחתונים וחזייה , משכיב אותה על הגב מעלה את הרגליים שלה כלפי מעלה ומרחרח את המשולש שלה..מריח טוב , מסיט את התחתון ומתחיל לרדת... היא מתחילה להתפתל ולדעתי הבינה שיש לה עסק עם מישהו רציני.
לאחר מספר דקות התחילה להפשיט אותי , ירדה לי בצורה טובה מאוד ( לא גומי ) גרון עמוק , ליקוקי ביצים ואצבע שמטיילת באזור האחורי.
מתפשט לגמרי , היא ממשיכה ל69 אשר כולל גם אקט של רימינג רטוב וטוב מצידה.. ולא מפסיקה לשאוב ולהכניס את כולו.
לאחר מס' דקות נוספות היא מתחילה לצעוק ולסנן מילים בערבית , שמה חליפה והחלה לדהור כמו משוגעת... מלפנים, מאחור והיא אכן יודעת לזוז.
הופך אותה לדוגי לכמה דקות, מזיין אותה כשהיא על הבטן עד הגמירה המיוחלת..
היא יוצאת להביא כוס מים קרים ... תו"כ שאני שותה ונרגע קצת היא מתיישבת עליי ומלטפת את האיבר שלי ואת החזה שלה.. מדברים מעט על הא ודא ( פירוט בהמשך) ומעשנים סיגרייה..
אחרי חמש דקות האיבר שוב מזדקר- לוקח לה את הסיגרייה וזורק בתוך הכוס עומד עם הברכיים על המיטה והיא מתחילה שוב למצוץ...תו"כ אני מחדיר לה שילוב של אצבעות לחור הקדמי והאחורי ככה ממשיכים מספר דקות , תו"כ היא צועקת "תשפריץ לי בפה" ( במבטא ערבי זה נשמע מחרמן, לפחות אותי) קיבלה שפריץ נוסף בתוך הפה...
נשכבים על המיטה , היא ממשיכה בליטופים וניקתה אותי ( אפילו הציעה לי עיסוי אך סירבתי)
היעה מקלחת - הסכמתי רק בתנאי שהיא משתופת... במקלחת דאגה לנקות היטב ולסבן גם אותי וגם אותה.
מתלבשים ואני נכנס לאוטו שפוך פיזית ( עוד עצרתי בתחנת דלק כדי לקנות משהו מסוכר וממותק כדי להחזיר כוחות).
שלב הסיכומים:
מראה - 7-8 לא צעירה , גם לא זקנה ומקומטת ....
גוף - 7-8 חזה בינוני , פטמות גדולות , קצת נפול אבל ישנה תחושה נעימה כאשר לשים אותו ( טיפ קטן - תלושו אותו בחוזקה , היא אוהבת), משולש נקי , מריח טוב.
דיסקרטיות -9 - שכונת מגורים די רגילה , לא נראה לי שיש בעיית דיסקרטיות , אבל אינני תושב עפולה ולכן לא ממש מכיר.
שירות - 10 - זרמה לכל תנוחה , ללא תחושת תקתוק, הטלפון צלצל מספר פעמים , לא ענתה , נתנה יחס מעולה , מקלחת לפני / אחרי.
מחיר - 200 לחצי שעה / 400 לשעה .
ערך מוסף - בשיחה של הא ודא שהייתה בין האקטים - סיפרה לי שהיא בשעות היום עובדת בעפולה ובשעות הערב ( החל מ18:00 ) נמצא בדירה פרטית בחיפה .
לסיכום -סה"כ חוויה מאוד טובה , גם לזיין ערבייה ולשמוע אותה גומרת בערבית ( סוג של פטיש) , גם מחיר שווה ערך לתמורה, אחזור בוודאות כאשר הקבועות אינן פנויות או שרף החרמנות יעשה את שלו. לא אשקיע עוד נסיעה לעפולה אך בהחלט שווה ביקור גם בחיפה.
מספר הטלפון הוא : 054-8344208
לכו תזדיינו חברים!!! לא לשכוח לדווח ( גם אם נהנית וגם אם לא...)