כ רחוב התשבי - מרכז הכרמל - סקס אדיר

רחוב התשבי - מרכז הכרמל

1
התקשרתי לטלפון במודעה:
http://www.sexadir8.com/place.asp?AdvertiseID=5642

054-2917253

עונה בחורה נחמדה. מפנה לרחוב התשבי. מתקשרים משם ומכווינה לדירת חדר וחצי קומת קרקע. כניסה צדדית ודיסקרטית.
לדירה ריח סיגריות אך מנסה להסוות זאת בבשמים וריחות נעימים.
בת כ-35-37. הכניסה אותי לחדר שינה וביקשה שאתפשט. 250 העבירו ידיים.
בינתיים נכנסה להתקלח. חזרה לחדר עירומה.
הבחורה יפה, גבוהה ורזה. שיער שחור קארה חלק. חזה קטן בינוני. בטן קטנה ולא מורגשת. טוסיק קטן.
נחמדה ומנשקת על כל הגוף. מוצצת חשוף.
שמה קונדום. עלתה עליי וזיינה אותי. זזה לא רעה. פנתה לבוקרת הפוכה וזיינה אותי עד שגמרתי.
מאוד נחמדה.
אהבתי ואחזור שוב

רחוב התשבי - מרכז הכרמל

2
אז התמונות מלפני קרוב לעשור...אבל!!
הגברת אכן חמודה ונעימה מאוד.כיף להיות איתה ובמחיר סביר.
מציצה מושקעת ואם נחמד לה אז גם הנשיקות.
רכיבה טובה וארוכה.עד לגמירה שלה שכמובן הביאה גם לשלי.
מקלחת נקיה .המיקום בווג'ווד
אם אשכחך ירושלים זה בגלל..בת-ים

רחוב התשבי - מרכז הכרמל

3
לאחר נסיון תיאום שלא צלח עם ליקה החלטתי לבקר את הגברת הנ"ל.
אכן מאוד נחמדה ושירותית בטלפון מסרה את הכתובת וביקשה להיתקשר משם.
רחוב מרכזי מאוד במרכז הכרמל סואן אנשים ומכוניות ומאוד קליל להיתערבב שם עם התנועה סך הכל.. לכן בנוגע לחניה.. שברו את הראש אני על דו גלגלי מפנק!
בקיצור ירדתי מהכלי הרמתי טלפון והודעתי שאני בחוץ . הדרכה קלה והופ אני בתוך דירה חמודה וחמימה. יש לציין טיפה חנוקה.
סך הכל היא לא וואו במראה . דיי דומה בגוף לויקי מקרית אתא רק ללא סיליקון וללא גוף שרירי.
כבר הגעתי אז נישארתי. 200 החליפו ידיים והגברת הלכה להיתקלח.
מהרגע שהיא ניכנסה לחדר ועד הרגע שיצאה ונגמר הכל 16 דקות.
תחילה שכבתי על הגב,קצת נשיקות וחיבוקים בגוף ואז משהו שהגעיל אותי ודיי ביאס זה החלק של הנשיקה על השפתיים שהראה שהיא מוכנה ליותר מזה אך הסטתי את הראש כמו ילדה שמנסים לאנוס אותה והיא הבינה.. היא ניגשה למציצה חשופה ומעולה עם יכולות גרון עמוק ושליקות בייצים כולל ליקוק מפסעות מעולה עם הרבה רוק כמו שדודידו אוהב.. כל זה היה סביבות ה5-6 דקות ראשונות.. לאחרמכן עברנו לחלק האומנותי והולבשה חליפה. עלתה עליי והתחילה לנוע. משהו בזה לא גירה אותי אז עברנו לדוגי חזק מול המראה הכולל גניחות של תזיין לי את הכוס ודיבורים מלוכלכים כאלו.. זה נמשך להערכתי עוד בערך 4 דקות עד להיתפוצצות.. ואז הגיעה השוס של הפגישה. כבר השלמתי עם התקתוק והייתי מסופק מהמחיר והשירות. ואז הגיעה השאלה.. בא לך מסאג'?
וואלה.. כן.. מסאג' קצר של עוד בערך 5-6 דקות.
סך הכל חוויה.
לא מאמין שאחזור.. אבל אם בא למישהו פורקן מהיר באוירת ידידות.. סלאמטק.

רחוב התשבי - מרכז הכרמל

4
הייתי לפני כמה ימים, הבחורה רזה, אבל לא צעירהנראה לי שהיא לקראת ה 40.
שירותית ונחמדה, מפנה לווג'ווד. מציצה טובה (אני ביקשתי עם), גודי מושך, עם קעקוע מאחור.
הדירה מאד נקיה. הכניסה דיי דסקרטית.
לא חתיכת על אבל כן נחמד ב 200 שח
שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס -דיווחי סקס בתשלום לאיזור חיפה והצפון זונות מארחות”