כ המלצה על בחורה משפרינצק lika - סקס אדיר

המלצה על בחורה משפרינצק lika

4
אכן יחצ"ן עלוב וטוב שנזרק מכאן
עם זאת הבחורה בהחלט ראויה, וחבל ששכרה את שרותיו הפתטיים.
אני נמנע מלהרבות דברים עליה, שלא אחשד כיחצ"ן בעצמי, אבל יהיה נחמד מאד אם מישהו מ20+ האנשים שביקשו וקיבלו ממני את הטלפון ידווח.
מים שקטים חודרים עמוק עמוק

5
אתה צודק לחלוטין.....
הבחורה לדעתי מדהימה ועושה הכל!!!!!!!!! יחצן היא לא צריכה לפי העומס שיש אצלה ולכן ממש לא ברור
רשמתי שהיא התחילה ללמוד מזכירות אז היא לומדת 4 פעמים בשבוע עד 15:00 אומנם שעות הקבלה התקצרו אבל זה אומר שהיא תישאר לפחות עוד שנה.קריצה

תזיין ותרוץ לספר.... לפורום!!!

7
התבקשתי לפרסם דיווח שנכתב על ידי המשתמש
homeless

כל התוכן על אחריותו, לא ערכתי כלום. להלן הודעתו:

במקור כתבתי דיווח לפני כחודש בשרשור אחר , אך הוא לא פורסם עד היום, אז אכתוב כאן...

היי לכולם,

להקדים תרופה למכה ושלא אחשב ליח"צן, זהו דיווח ראשון שלי בפורום וביקור ראשון שלי אצל בנות המקצוע העתיק בעולם... אל תשפטו על הניסוח או דברים שיעלו חיוך, זו פעם ראשונה מכל הבחינות...

עד כמה שזה ישמע בנאלי, בחיי המין שלי לא היו עד היום נשים מלבד אישתי. הגעתי לפורום וכתוצאה אל לילי מתוך סקרנות וסוג של "לסמן V" שעשיתי עוד דבר בחיים :-)

היות ואני דובר רוסית, אז התקשורת עם לילי היתה פשוטה. התכתבנו בוואטצאפ וקבענו להיום בבוקר. פגשה אותי ליד הבנין ועלינו לדירה. המקום מאוד נקי ולהשלמת האווירה מנגנת מוזיקה קלילה. דיברנו כמה דקות, הכסף החליף ידיים ולילי הלחה לחדר. חזרה אחרי דקה בבייבידול אדום והובילה אותי אל החדר. אמרתי לה שזו הפעם הראשונה שלי והיא הרגיע אותי ונתנה הרגשת GFE לאורך כל המפגש.

לילי נעמדה על הברכיים על המיטה והתחילה לנשק וללטף אותי, ממש כמו חברה טובה, תוך כדי שהיא מרגיע אותי ולוחשת מילים שעזרו לי להשתחרר מהלחץ. לאחר מכן התחילה להפשיט אותי ואת עצמה.

מה אומר ומה אספר שעוד לא סופר... דבר ראשון שאהבתי היה מבט עיניה, מבט ישיר עם תשוקה, גם אם זה הוא חלק מהמשחק, היא שידרה שהיא נהנת מהמתרחש. שער צבוע לבלונד, גולש על כתפיה ומאוד נעים, במיוחד כשהיא משחקת עם הקצבות על הגוף שלך. אל תחשבו שאני מאוהב, פשוט באמת נהנתי איתה. גופה רזה, עם חזה קטן בעל פטמות עדינות וזקופות, נקודות חן על הגב, ישבן חמוד, עור עדין, השבלול מטופח ומריח טוב. אבל יותר מכל זה החיבה והיחס שהיא העניקה לי.

נחזור למציאות ולדברים הרגלים שקוראים בחדר המיטות: מציצה חשופה ממושכת ומושקעת עם גרון עמוק ועוברים ל-69. אחרי זמן מה לילי עלתה עלי ורכבה כמו בוקרת. האמת הצלחתי להחזיק מעמד כ-5 דקות וגמרתי.

לילי נשכבה ליד בעודה מלטפת אותי והציע לעשות מסז'. נשכבתי על הבטן והיא החל לעשות לי את הגב עודה יושבת עלי ומתחככת את השבלול ברגל שלי. לאחר כ-10 דקות אמרה מאחר שנותר לנו עוד זמן אין טעם לבזבז אותו, הפכה אותי והביא מציצה מטורפת. אחר כך עברנו לדוגי וגמרתי שוב. מקלחת קצרה לסיום ונפרדנו לשלום.

לסיכום החוויה:

יחס והרגשת GFE: ביושר 10+

גוף ומראה כללי (לטעמי): 9

מציצה כמעט מושלמת: 9

המחיר - לא פונקציה בהשוואה לתמורה

בהחלט אחזור שוב, במיוחד אחרי שהיא הבטיחה שפעם הבאה תהיה שונה

נסו ותהנו או כמו שאמר עליה אחד מחברי הפורום "התפנק כפי יכולתך"
מים שקטים חודרים עמוק עמוק

8
התיאום היה קצת מפרך (יותר משבוע), אבל היה שווה לחכות.
התרגשתי מהמציצה שלה יותר מהחדירה עצמה, היא שאבה לי את השואסמו כמו שצריך, יודעת את המלאכה, וסחטה ממני זרע שמכתה א' נדבק בקירות אשכי.. לראשונה בחיי, גמירה שכזו!
אודות לגוגל טרנסלייט הצלחתי לתקשר איתה במהלך כל הליך התיאום.
בבית עצמו בלי דיבורים, הסקס מובן בכל השפות.
צאו להנות חברים, זיינו כפי יכולתכם.
היא לא מסתכלת בשעון והיא שווה כל תמורה.
החזה שלה קטן לידיעת חובבי הפומלות.
חרמן היום - חרמן אתמול - חרמן תמיד !

חזור אל “פורום סקס -דיווחי סקס בתשלום לאיזור חיפה והצפון זונות מארחות”