כ ירושלים 8 ,חיפה , נפילה ! דיווח מהשטח - סקס אדיר

ירושלים 8 ,חיפה , נפילה ! דיווח מהשטח

1
דיווח ראשון שלי כאן ,נעים להכיר:
בכל מקרה , נגיע לעניין :) .

לפני יומיים(יום שלישי ) נהייתי חרמן ,ובגלל שלאחרונה עברתי לאיזור חיפה אחרי שגרתי הרבה זמן בת"א
אני לא מכיר כל כך מקומות טובים באיזור ,אז חיפשתי בxfinder ובפורום והגעתי למגוון רחב של מקומות ,מסיבה כלשהי לא הצלחתי לתפוס אף אחד מהם ואפילו קפצתי במיוחד להסתדרות 73 רק בשביל לגלות שהם סגורים .(למישהו יש מושג מה קורה איתם ,כבר תקופה שהם סגורים ?)

בעקרון לא היה לי בעיה עם תיקותיקיה בסה"כ רציתי אחת נורמלית ,שבה חצי שעה היא חצי שעה .
בתל אביב יש תיקתוקיה לא רעה (או הייתה לפחות)קרוב לקניון עזריאלי ,אז ציפיתי לסטנדרטים דומים בחיפה.
בסופו של דבר ענו לי בירושלים 8 בחיפה למישהי שעונה לשם הבאה "ערביה בת 20"
http://xfinder.com/he/he/profile/%D7%93%D7%99%D7%A8%D7%94-%D7%93%D7%99%D7%A1%D7%A7%D7%A8%D7%98%D7%99%D7%AA_72
היה נשמע מקום נחמד ,בטלפון אמרו 200 שקל לחצי שעה 400 לשעה . חשבתי אני אשלם 200
ואחרי זה אלך למקום אחר לסיבוב שני ,לגוון.

הגעתי למקום ,פתחה לי את הדלת ערביה בתחתונים וחזייה את הדלת ,
צעירה ,מראה הייתי מדרג 9 ,גוף 8.7 ,
סה"כ נראת לא רע בכלל אבל כאן נגמר הדברים הטובים שאפשר להגיד על המקום .
בניגוד למרבית המקומות הנורמלים שנהוג להתקלח לפני האקט ,
שם לא היה מקלחת ולא דרשו ממני להתקלח לפני,בסה"כ להתפשט על מיטה שנראתה ההפך הגמור מהגייאנית .
חיכיתי משהו כמו דקה ואז הערביה הגיעה ודרשה 250 ,אמרתי לה שאמרו לי בטלפון 200 ,חירטטה לי את הצורה ,אבל הייתי חרמן ועייף ולא היה לי כוח להתווכח ,ביקשה עוד 50 למסאג' כמו שאמרתי הייתי עייף וחשבתי שלא יזיק לי מסאג אז עשיתי טעות ושילמתי 300.

הציעה יותר לאקט בלי קונדום,כמובן שלא רציתי ,אם הייתי רוצה מחלות מין הייתי נוסע לתאילנד :) .
תוך כדי שהיא מוצצת היא לא הפסיקה לצעוק עלי לזוז לשם ולשם ,באגרסיביות כאילו ניהלה מפעל .
כעבור מעט מאוד זמן ניגשנו למלכה ,אישית אני אוהב לעשות בחורות בתנוחת הreverse cowgirl ,אבל מסתבר ש300 שקל שווים לתחת בירושלים 8 ,ציוותה עלי לעשות אותה בתנוחה הרגילה שבה היא שוכבת על הגב ,שביקשתי להחליף אמרה "לא לא תמשיך עד שתסיים" . לא מאוד נהניתי אז האצתי ומהר מאוד גמרתי .
המסאג היה נגיעות קלות ברגל למשך כמו דקה ,תוך כדי שהיא מתלוננת שאני רטוב (מזיע) כי היה יום חם ולא היה שם מקלחת.
כי אני אדם מנומס שלא אוהב לריב עם נערות ליווי וסה"כ לא סבלתי מלזיין בחורה יפה בת 20 :) התלבשתי והלכתי .
אומנם נהניתי ,אבל כל עוד אני לא מליונר ,ל300 שקל יש משמעות בשבילי ומגוון מקומות שיכלו להציע שירותים הרבה הרבה הרבהי ותר טובים באותו מחיר :)

לסיכום יצאתי משם עם חור של 300 שקל בכיס ,תוך משהו כמו 10 דקות ,תיקתוקיה כבר אמרנו ?
לסיכום :
שירות - 1
ניקיון - 2
מראה - 8
ציון סופי - 4

מומלץ להתרחק !! אלא אם כן בא לכם לשרוף מהר הרבה כסף ,על אף שהערביה אכן שווה :)
אשמח להמלצות למקומות יותר נורמלים באיזור חיפה שאפשר לגמור בהם מספר פעמים במשך שעה בתמורה ל400-600 שקל בקירוב .
שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס -דיווחי סקס בתשלום לאיזור חיפה והצפון זונות מארחות”