כ נפילה קשה עם ערביה בחיפה - סקס אדיר

נפילה קשה עם ערביה בחיפה

1
שלום לכולם

אני אמנם לא צפוני ולא מחיפה ובמקרה הייתי באזור וחיפשתי פורקן. הנפילה שכמעט הייתה לי אף פעם לא אשכח.
חיפשתי במודעות ומצאתי את המודעה הבאה:
http://www.sexadir8.com/place.asp?AdvertiseID=8711
בדקתי בפורום את המספר וגם בגוגל ולא מצאתי שום דבר והתקשרתי לבחורה
ענתה לי "עלמה" צעירה ונשמעת ממש טוב בטלפון ללא שום מבטע ערבי ונתנה פרטים עם חיוך וצחוק קליל:
200 ש"ח עבור עד חצי שעה כולל מציצה חשופה + אנאלי אם ארצה והכל באווירה טובה
שאלתי אם הבחורה פנויה אז היא אמרה לי שהיא המארחת ואין פקידות.
נסענו לרחוב ארלוזורוב והתקשרתי שוב לוודא "שהעלמה" פנויה ואכן היא הייתה פנויה וביקשה שאביא לה משקה אנרגיה מהקוסק מטה.
קניתי ועליתי והעלמה פותחת את הדלת והיא מתחבאת מאחורי הדלת ואומרת תיכנס.
היא סוגרת את הדלת ועומדת במסדרון וחוסמת כל גישה או רעיון של בריחה מהמקום.
תיאור של "העלמה" : חלק מהתמונות אכן אמיתיות אבל מלפני כמה שנים טובות או לפני שהיא החליטה לאכול עדר של כבשים או כמה פרות ועוד אני עדין!!!!
חזה גדול ונשפך מהחזיה, פיאה בצבע שחור שכמעט מכסה את כל הפנים שלה, גובה 170 ס"מ
הבחורה פשוט נראית ממש לא טוב.
נעבור לקטע האמנותי שהיה : בדירה שני כלבים קטנים חמודים ועוד האסקי סגור במרפסת ו"העלמה" עומדת שם עם מגבת שמנסה לכסות את השומנים והחזה עם החזיה שלא מסוגלת להחזיק את החזה.
נותנת פרטים ואני אומר תודה ולא מתאים לי ומבקש לעזוב.
העלמה מזיזה את הפוני ואומרת אצלי אין דבר כזה ביטול ומתחיל דין ודברים ביני לבינה כאשר היא מציינת שהמקום מצולם וכל השיחות מוקלטות לא שזה מזיז לי ואני מוציא את נשק יום הדין ומאיים בשיחה למשטרה והיא מבחינתה מתחילה לאיים ולצעוק שהם כבר יודעים שהיא זונה ותגיש תלונה על תקיפה ואונס במידה והשוטרים יגיעו.
אני מתקשר למשטרה והיא לא מאמינה לי ומעביר את השיחה לרמקול והיא שומעת את המוקדנית ואני אומר לה אני יוצא או שאני ממשיך עם השיחה למשטרה.
היא חושבת שניה ואומרת טוב תביא 100 וצא אני אומר לה אין מצב ואני ממשיך עם המוקדנית ומתחיל לספר לה את הסיפור ואז "העלמה" מתחילה לצעווק ולאיים ולקלל בערבית בנוסף היא שכחה שהיא אמורה לא לזוז מהמקום אלא שבקללות היא פשוט התחילה להשתולל בחדר ואני כמו גדול הולך לדלת ופותח את הדלת ויוצא הולך לדרכי כאשר היא צועקת ומשתוללת במפתן של הדלת.
כמובן אני כמו כל אזרח טוב אמרתי תודה וניתקתי את השיחה עם המוקדנית.
אז מה היה לנו :
אשה שנראית ..........
יחס............

אז המלצה שלי אל תלכו ותזיינו מישהיא אחרת.

חולה תחת

נפילה קשה עם ערביה בחיפה

4
דווח פה כבר פעמיים על הנפילה הזו
נדמה לי כי דובר על דירה באזור רמת ויזניץ בחיפה

אך הלקח שלי מהדיווח הזה כי חשוב מאוד לצרף את הטלפון לגוף ההודעה
מכיוון שדווח פעמיים על הנפילה הזו אך בשני הפעמים (וגם הפעם) צורף קישור
אך כשמישהו מתפתה ומחפש בגוגל את המספר לא מוצא את הדיווחים לכן אני מצרף את הטלפון שלהבא זה לא יקרה כמו לחברינו כאן
052-6986693

נפילה קשה עם ערביה בחיפה

5
אחד הסיפורים הקשים. שימו לב שתלונות שווא נהיו מאוד נפוצות בגלל החוקים הישראליים שלא קיימים כמעט באף מדינה.
חברים יקרים, מספיק להתבייש! תתחילו לדבר על החרמנות שלכם עם מי שאפשר (אמא, אבא, בני דודים, חברות וחברים טובים). סקס זה טבעי, גם אם זה בחינם וגם אם זה לא...
שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס -דיווחי סקס בתשלום לאיזור חיפה והצפון זונות מארחות”