המקומות המוכרים סגורים.
נסיון נואש לצור קשר עם ניקה המופלאה מקריית חיים בהמלצת חברינו, רפיד,עלה בתוהו.
מתחיל לעיין במודעות ב״סקס אדיר״ ומנסה לנפות תקתוקיות ומקומות אחרים שנפסלו ע״י חברי הפורום.
בסופו של דבר עיני נעצרו על מודעה המבטיחה גן עדן של ממש.
בלרוסית, גבוהה ומושלמת שאיננה דוברת עברית, שהגיעה לארץ לשבוע בלבד ושתעשה הכל כדי לעשות אותנו מאושרים.
הטלפון: 054-9866732 . אחד מהחברים המוכשרים מוזמן לצרף קישור למודעה.
התקשרתי והפקידה סיפרה לי בהתרגשות שמדובר בדוגמנית על, 1.75 מטר שתגשים את כל מה שחלמתי כל חיי.
המחיר: 400 ש״ח לחצי שעה, 700ש״ח לשעה תמימה של תענוגות.
המחיר אכן נשמע מופקע ביותר , ובמיוחד לעירנו הקטנטונת אבל אני כבר שקעתי בדמיונות כיצד אותה עלמה מופלאה תעשה אותי מאושר וחשתי (בהשראת הסדרה פאודה בה התחלתי לצפות לאחרונה ) כשהיד אשר זוכה סוף סוף לפגוש את 72 הבתולות הממתינות לו.
הגעתי בקלות לרח׳ העלייה השנייה בבת גלים והפקידה (החתיכה ) יצאה לקדם את פני ולוותה אותי לתוך הדירה.
בפתח הסלון פגשתי את הבלרוסית ״האלוהית״ אשר הזדהתה בשם דיאנה.
היא אכן התגלתה כטובת מראה. גבוהה, רזה, עם פנים נאות ושער ארוך בגוון שטני-ג׳ינג׳י.
היא הכניסה אותי לחדרון חשוך וגבתה ממני 400 ש״ח .
כשהתפשטתי הבחנתי שאין בחדר מיטה אלא רק מזרון על גבי הרצפה וחמור מכך: בחדר לא היה מזגן ואפילו לא מאוורר. לא סטנדרט המצופה מדירת יוקרה הגובה מחירי עתק שכאלו.
נשכבתי בעירום על המזרון ודיאנה התפשטה וחשפה גוף נאה עם שדיים קטנים אך חמודים.
היא שלפה חומר חיטוי כלשהו ונקתה איתו את מרבית חלקי גופי (למרות שהייתי אחרי מקלחת ) אך במפתיע לא נקתה את האיבר המרכזי.
היא התחילה בליקוק קצרצר של פטמותי שנמשך לא יותר מ-5 שניות ואז עברה ל״ברוך״ והחלה במציצה חשופה.
המציצה הייתה נחמדה ואפילו שקלתי לעצום את עיני ולהתמסר לחוויה אך לא חלפה דקה מתחילתה וראיתי שהגברת שולפת קונדום.
הבעתי מחאה קצרה ובקשתי לקבל קצת פינוק לאשכים ובתגובה נעניתי בסירוב. הגברת הודיעה לי באופן מפורש שהיא איננה נוהגת לגעת בביצים, ללקק אותן או לבצע פעילות רלוונטית כלשהי הקשורה לשני כדורים מבחילים אלו.
בצר לי, בקשתי מדיאנה לעבור לתנוחת 69 כדי שאוכל לתצפת קצת על אוצרותיה בזמן המציצה אך גם הפעם הופתעתי לשמוע שהתנוחה הנ״ל איננה כלולה בתפריט מאחר והיא גורמת לה לאי נוחות.
בקושי רב הצלחתי לחלץ ממנה עוד כ-20 שניות של מציצה שהצליחו להחזיר לי את הזקפה שאבדה בעקבות הארועים הקודמים .
היא הלבישה קונדום, נשכבה על גבה לאחר שהתיזה לתוך המחילה קצת חומר מאלחש (באמצעות מזלף של טיפות אוזניים ) והמתינה שאעלה עליה בתנוחה מיסיונרית.
אני דווקא מחבב את התנוחה המיסיונרית כי היא מאפשרת מגע קרוב ואינטימי ונשיקות מחרמנות אז הפעם דווקא לא התלוננתי ושמחתי שלאחר ההתחלה הגרועה חלומותי מתחילים להתגשם.
אז זהו. מסתבר שלא. לדיאנה היו תוכניות אחרות והיא זאת שמנהלת את העניינים אם לא שמתם לב.
שלחתי לשון לפטמתה השמאלית של דיאנה וחשתי מבטים מזרי אימה הננעצים בי והמשדרים חוסר שביעות רצון מוחלט מצדה שנתמכו בתנועות עצבניות שלא ניתן לטעות באופן פרשנותן ולפיכך, עזבתי את פטמתה בבהלה מחשש לתגובה אלימה של דיאנה.
הרמתי את ראשי וניסיתי לקרב את שפתי לפניה הנאים של דיאנה והיא בתגובה הסיטה את פניה לצד ומנעה ממני כל קשר עין ו/או קמצוץ מגע עם שפתיה וכל חלק מפרצופה למעט תנוך אוזנה בו לא גיליתי כל עניין.
לא נותר לי אלא להתחיל לזיין לה את הצורה אבל גם פה דיאנה התערבה והחלה לתת לי מכות בטוסיק (חיקוי אומלל לסשן של סאדו ) בנסיון לזרז את הגמירה.
גם הפעם הצליחה דיאנה במזימתה ומקץ 7 דקות מרגע כניסתי לחדר מצאתי את עצמי במקלחת וכעבור 3 דקות נוספות מצאתי את עצמי ברחוב כשאני חולף על פניו של הפראייר הבא שהתדפק על הדלת.
יצאתי בתחושה של קורבן של שוד מזויין.
ציונים:
מראה: 9 (נאה וגבוהה. ציצים קטנים)
דיסקרטיות:7
שירות: 2 (לא הסכימה לבקשות הבסיסיות ביותר)
Gfe : 0 (האופציה לא קיימת. לא נתנה להתקרב לשפתיים)
מחיר: 1 (שערורייתי בכל קנה מידה . במחיר הזה הייתי אמור לקבל יחס של נסיך אך בפועל היא נהגה בי בסלידה כאילו יצאתי כרגע מתוך דיר חזירים)
.