מזמן לא הייתי פעיל בשטח ומיד אפרט את הסיבות.
קראתי באחד מחלקי הפורום(סילחו לי שאיני זוכר ואין ביכולתי לתת קרדיט לאותו משתמש שהדליק אותי בנושא) על מפגש אקראי של חבר פורום עם פיליפינית איתה הוא הצליח להקים מערכת יחסים מבוססת בילויים משותפים וסקס.
אני מצידי, אהבתי את הרעיון ומיד ניגשתי לעבודה.
הסתובבתי קצת באיזור הדר הידוע בפיליפינים, שכונות יוקרה בצפת וראש פינה בהן עבדתי ונתקלתי בפיליפיניות נאות, ואזורים אחרים שידועים כאזורים יוקרתיים בהם יש עוזרות פיליפיניות לכל אחד. כולל בתי חולים בהם אני מבקר בתדירות גבוהה מתוקף תפקידי.
כל אינטראקציה שהתחלתי עם פיליפינית וכל ניסיון דייג עלה בתוהו שכן לדעתי הן נבהלו משאר הפיליפינים שהיו באזור ומה יחשבו עליהן.
עברתי לתוכנית ב' שכללה שלל אפליקציות הכרויות מבוססות מיקום. לאחר מספר שעות של איתור מטרות, ננעלתי על 3 אופציות שנראו לי נאות ובטווח גאוגרפי נוח.
התחלתי לדבר עם כל אחת מהן ושאלתי לשלומן, החמאתי על מראן והתענייתי מה מעשיהן בארץ הקודש. לאחר שבחנתי את התשובות שלהן, ביקשתי מ2 שלדעתי הגיבו הכי טוב את מספר הטלפון שלהן.
אחת נענתה.
כאן חשוב לציין שלא מיהרתי. נכנסתי לתודעה שלה במשך שבוע וחצי.
בוקר טוב מה שלומך צהריים טובים איך העבודה מי השארת בבית בפיליפינים? קשה בארץ כנראה רק עובדת כל הזמן אין לך זמן לעצמך.. אשה יפה כמוך צריכה גבר טוב לידה שידע איך לגרום לה להרגיש אשה יפה וכו....
ואז ביקשתי להיפגש. אמרה לי שהיא תהיה בחופש יום אחד בעוד שבועיים. לא מיהרתי, להיפך, התמדתי בהתעניינות שלי בשלומה.
כשהגיע יום הפגישה, הגעתי לאחד מישובי הצפון בו היא עובדת ואספתי אותה מבית מעסיקה בשעות הבוקר. מיותר לציין שהגעתי מבושם ולבוש יפה וכמובן עם ורד בודד לכבודה.
ברשותכם, אתאר אותה.
שיערה שחור וארוך והיה הוא אסוף בצמה שנרקמה באדיקות ומופת עד מותניה הצרות.
גובהה כ1.56 ומשקלה כ45 קילוגרמים.
שדיה עמדו זקופים ובהקו כנגד אור השמש ששטף אותם באותו הבוקר החם.
מידתם היא בינונית וכאילו מיועדת בדיוק לגודל כף היד האמורה לאחוז בהם.
גוון עורה שזוף בטבעיות ועיניה השחורות והמלוכסנות חייכו אליי במבט מבויש שכן אני הגעתי עטוף בחליפה טובה והיא לבשה גופיה מעט חשופה וחולצת משבצות קצרה פתוחה מעל.
גילה הוא מעט מעל 30 אך מראהה לא יבייש נערה בת 20.
גזרתה דקה והדוקה.
בירכתי את הבורא על היצירה המופלאה הזו, הצגתי את עצמי בלחיצת יד עדינה והגשת ורד, ויצאנו לדרך.
היא החמיאה לי על מראי ועל רכבי. אמרה שמעולם לא נסעה בכזה.
לקחתי אותה לבית קפה מכובד ושתינו קפה ואכלנו ארוחת בוקר.
אמרתי לה שאנחנו נעלה למצפה שנמצא באזור כדי שתוכל להתפעל מהיופי של ארצנו ולשם כך, נכנסנו לחנות כלשהי כדי לבחור כובע נאה שיתאים לראשה היפה. בל תפגע השמש ביופי הזה הנקרא בדרכי.
לא היה נעים לה שאבזבז עליה כסף אך שכנעתי אותה שהכל בסדר.
לאחר התצפית וההסבר הזריז על מדינתנו, שאלתי אם התעייפה מהחום והיא ענתה בחיוב.
הצעתי לחזור לרכב ולהמשיך למקום שבו אני נוהג לעצור למנוחה קלילה כשיש לי יום עבודה ארוך הכולל הרבה נסיעות(צימרים להשכרה ב150 שח לשעתיים שמצאתי מבעוד מועד בקרבת מקום) והיא שוב, נענתה בחיוב.
כשהתקרבנו למקום המיועד, הבחנתי בשטח חניה ענק ושומם. החלטתי לעצור ואמרתי לה לעבור למושב הנהג.
היא עברה לכיסאי וישבה לפניי כששתינו ישובים באותו הכיסא ויש דיי מקום לתפעל את הרכב מרוב שהיא קטנה.
כשידיי מובילות את שלה, הסברתי לה איך לנהוג ברכב והיא עשתה סיבוב כשאני אוחז בה מאחור כמדריך ושומר.
היא עצרה בחריקת גלגלים וצחוק מתגלגל והסתובבה אליי. ואני מצידי לא פספסתי הזדמנות לנשק אותה. היא נרתעה לאחור ואז לאחר שניה ארוכה רכנה לנשק אותי ארוכות. נשיקות קצרות מבויישות ואז נשיקות ארוכות שכללו לשון וקולות רקע.
הרמתי אותה בידי והנחתי אותה בכיסא הנוסע והמשכתי לצימר ששכרתי.
כשנכנסנו, הגשתי לה מים ומזגתי לעצמי. תוך כדי שהיא שותה, השפרצתי עליה קצת מהכוס שלי והיא ציחקקה. טענתי שהיא חייבת לייבש את החולצה והרמתי אותה באוויר, הצמדתי אותה אליי.
לקח לה קצת זמן והיססה מספר שניות אך תוך כדי המשחק המקדים נפתחה והרגישה בחופשיות להשתמש בי כמתקן שעשועים בלונה פארק.
מאז, המפגשים שלנו כמעט ולא כוללים הסתובבות בחוץ טיולים או מסעדות.. הכל מתרכז בסקס והיא מפתיעה בכל פעם מחדש.
אני לאחר 5 מפגשים איתה היום וכל מפגש אורך מספר שעות. אם אין לה זמן, היא קוראת לי שאבוא קרוב לבית בו היא עובדת ויוצאת ל"ריצה" בשעות הערב. ריצה נפלאה שבמהלכה היא מוצצת כמו נימפומנית אמיתית במשך חצי שעה גם לאחר הגמירה עד לאפיסת כוחותיי וחוזרת הביתה.
המלצתי לכם היא לצאת לצוד באפליקציות ההיכרויות המבוססות מיקום. תשקיעו זמן תתעניינו תהיו אדיבים.
פיליפיניות הן נשים מתמסרות ויצריות במיטה. אין להן גבולות כל עוד אתם מתייחסים אליהן יפה. גמירות על הפנים אנאלי כל מה שתבקשו כל עוד היא מרגישה ליידי לידכם. הן לבד פה וגם להן חסר מגע של גבר. זה יכול להיות תמורת כסף זה יכול להיות תמורת יחס וזה יכול להיות תמורת קניות ובילויים. כל אחת והטריגר שלה. תזהו נכון ותרוויחו מאהבת אסיאתית מדהימה.
אני לפחות נכון לזמן הקרוב, סיימתי לבזבז זמן וכסף על ליווי.
כתבכם בצפון,
ראפיד.