כ יום שישי .. - סקס אדיר

יום שישי ..

1
היי ,
אז ככה סיפור יום שישי האחרון... Tongue
יושב עם כמה חברים באיזה בר (לא חשוב שמות פרטים ושאר חארטות) בכל אופן השעה 1 בלילה ... ואני דופק מצוות ''ויברח''
ובורח ... לוקח לי חדר נחמד במוצקין TongueTongueTongueקריצהקריצהקריצה
ומזמין מישהי חדשה וחמודה (ליווי) .... מגיעה אלי לאחר המתנה של חצי שעה... בחורה חמודה כוסית ... ארמנית (סטייל קווקזי )חיוך גדול בחורה צעירה בת 24-25 יפה כזאת שחומה נמוכה (1.60) עם חזה בינוני פנים מתוקות שיער חום ארוך גוף הורס חיוך מושלם ... מה אני יגיד לכם ... כוסית אין מילים ... קוראים לה ''מאי''חיוך גדולצחוקקריצה
נכנסת אלי מדברת קצת רוסית ואנגלית ... שם לה מוזיקה טובה מציעה לה שתיה .. (באסה היא לא שותה) חחח...
הצעתי לה משהו לנשנש ... אכלה בכיף... מוחא כפייה
בקיצור נכנסים למיטה ... חיבוקים זיוני שכל חירמונים ... כיף.. חמודה מאודדד!Tongueקריצה
שולחת לי יד ל''לולי'' .. שולח כמובן יד ל''תותי'' .. ועושים שמח ! TongueTongueTongueחחחח משחק איתה קצת ... בקיצור זה נגמר בזיון חם בטוסיק ... חיוך גדוללא יודע איך אבל ככה קרה... חחחח (בחורה חמה מאוד חברים , שירות קטלני עם חשק! )חיוך
בכל אופן הייתה אצלי איזה שעתיים ... היה קטלני חברים ... אני אישית ממליץ בחום !
מחיר עם הגברת הוא שעה 600 ש''ח בבית מלון ..חיוך גדולTongueקריצהצחוקמוחא כפייהSleepy

טלפון בפרטי בלבד ! ( רק לחברים רציניים ומוכרים שיישמרו עליה )צחוקקריצה
בכל אופן שבוע טוב אנשים חיוך
סקסוש אש !!! :) :) :) !!

יום שישי ..

2
לא רוצה לבאס את הענק
אבל הוא יצא גמד, (סיימלי קורץ)
היא עובדת כמעט כל יום בשבטי ישראל
מחיר 200 זוזים קזחים (מקום הולדתה ?)
שירות טוב נעים ושירותית.
נ.ב : גיל 24 ועוד 6-10 שנות ניסיון
ממעמקים.

יום שישי ..

6
היי ,מעמקים תודה על התגובה שלך ..חיוך
תראה אני די נמנע מללכת ל''מכונים'' ו''דירות''מכל סוג..
אני אוהב לקחת חדר נקי מסודר לקחת לי את כל הזמן שבעולם.. להביא משהו טוב לשתות לאכול...
ולהזמין מישהי שתבוא להתפנק איתי ... לכן אני לוקח רק ליווי זאת העדיפות שלי.
תראה במכונים ובדירות האלה בדרך כלל יש לחץ של זמן .. מלא אנשים רעש בדרך כלל מלוכלך והשירות גם פחות טוב .. לא אוהב את זה ..Dead אבל זה אני חחחחיוך
מי שמחפש לחסוך ולשלם רק 200 ש''ח זאת זכותו שיהיה בכיף ...DeadמבולבלSleepy אני מעדיף לשלם אבל לקבל תמורה .. שזה לאו דוקא רק ''חרבו דרבו מעשים טובים'' כמו שאומרים חחח ...צחוק גם סתם להעביר תזמן בכיף... יצא לי לקחת בנות שהכרתי ב''מכון'' לפגישה פרטית במחיר של 500-700 והחויה הייתה אחרת לגמרי ..חיוך גדול חחח סתם שתדע .. מניסיוני למדתי והחכמתי.. ליווי זה הכי טוב ! קריצהמכונים ודירות זה זול אבל חרא בדוק!Tongueצחוק
בכל אופן שוב תודה רבה ושיהיה לנו המשך שבוע קטלניחיוך גדולTongueקריצה
סקסוש אש !!! :) :) :) !!

שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס -דיווחי סקס בתשלום לאיזור חיפה והצפון זונות מארחות”