כ שמנמנה קריית חיים - סקס אדיר

שמנמנה קריית חיים

1
אתמול תפסה אותי חרמנות חיפשתי באתר מישהי באיזור הקריות
לפרוק קצת מהמתח של המבחנים מהאוניברסיטה
נקלעה לעיני מודעה של אחת בלונדינית ''מפנקת'' חשבתי לעצמי שכדאי לבדוק את הנושא מקרוב מתקשר בערב שואל
לפרטים עונה לי בחורה נחמדה אומרת לי נשיקות מיזמוזים עד חצי שעה 200 שקל בלי אנאלי
שאלתי אותה אם היא רזה.. אמרה לי יש מה לתפוס, מפה הסקתי שהיא שמנה למרות שאני לא חובב שמנות ואיך שהוא שאני מתפשר והולך אליהן זאת משום שרוב מודעות בחיפה והקריות מציעות שירותים של תקתקניות ,מבוגרות או שמנות או כולן בחבילה חחח.
אז קבעתי איתה בערב מכווינה אותי לדירתה הצנועה בקריית חיים רחוב העמקים למי שמכיר..
פותחת את הדלת אישה שמנמנה נמוכה בלונדינית עם חיוך(שיניים לא משהו )חיוך גדול
נכנס משלם מתחילים להתפשט תוך כדי התפשטות מפתחים שיחה של איזה דקה אז מצלצל לה הפלאפון מרימה ומתחילה לדבר מדברת משהו כמו קרוב לחמש דקות
אני מחכה לא אמרתי לה כולם סה''כ בחורה נחמדה ונעימה אחריי שסיימה לדבר התחיל האקט במציצה מקונדמת דקות מעטות
היא מעליי איזה דקה שתיים עד היא התעייפה השמנמנה רצתה שאני אזיין אותה במסיונרית כמה דקות אז החלפנו לדוגי תוך כדי תופס לה בשדיים יאמר לזכותה שיש לה שדיים נעימים ורכים למגע למרות שחשתי שהיא שנהנתה לפי הרטיבות והתכווצויות והגניחות
היה קשה לזיין אותה בגלל שהייתה שמנמנה ככה היה לי קשה לגמור אז אמרתי לה את זה אז היא עשתה לי קצת ביד
ונכנסתי פנימה (עם קונדום כמובן)ותוך כדי משגל אומרת לי בטון נרגן עוד מעט ניגמר הזמן .......לא הסתכלתי השעון אז האצתי וגמרתי
אני מתלבש ורואה בשעון שעברו בסה''כ 17 דקות וזה כולל את השיחה הטלפונית שלה בתחילת המפגש ..
לאחר שהתלבשתי נותנת לי נשיקה ואומרת תחזור אליי טוב ואני כזה חושב לא נראה לי

דיסקרטיות 5- הדירה נמצאת ליד כביש ככה שנהגים יכולים לראות לאן אתה נכנס והדירה היא בסוף הרחוב רואים לאן אתה הולך
אך אין כל כך תנועה של אנשים בערב

יופי 4- הבחורה לא ממש יפה שמנמנה 1.65 משהו כזה בת 40+ אבל אחלה שדיים גדולים ורכים
שיניים לא משהו בולטות צהובות( מציין זאת למי שחשוב לו) ניסתה להתנשק לא רציתי מבולבל
בחורה נקייה עור די נעים למגע נעימה

שירות 5- סה''כ מנסה לתת תחושת נעימות אך לא פעילה במיטה מציצה מקונדמת

סה''כ לא משהו לא נראה לי שאחזור זה בעיקר בגלל המראה מבחינת שירות אני חושב שהייתי הלקוח אחרון שלה לאותו יום אז ככה שאני לא רוצה לצאת מניאק להגיד שהיא תקתקנית על פי מפגש אחד איתה

מי שמעוניין מפרסמת באתר הזה בלונדינית תחת הכותרת'' מפנקת'' משהו שלא ראיתי במפגש איתה....

שיהיה לכם לילה טוב או אחלה יום איך שתרצו.....

עצה לחיים: אם לא תעמוד על שלך, שלך לא יעמוד.
שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס -דיווחי סקס בתשלום לאיזור חיפה והצפון זונות מארחות”