בקיצור מפה לשם אני מתקשר ללינה ושואל אם אני יכול להגיע שאלה אם הייתי אצלה אמרתי לה שלא שואל אם אני יכול להגיע שוב היא אמרה שכן לקחתי אוטבוס ונסעתי אליה (שלילה)
הגעתי לרחוב הדריכה אותי לבית כשהיא איתי על הקו היא אומרת לי לרדת במדרגות ואז אני שואל אותה ימינה זה הדלת כן ? היא אומרת אה ההייתה אצלי? למה אתה אומר שלא היית אני אומר לה אינטואיציה ... וזה באמת היה ניחוש ...
התחילה לצחוק .
נכנסתי נותן לה נשיקה בלחי ככה אני עושה תמיד בודק אם המוצר תקין התחילה לחייך נכנסו לחדר ביקשתי להשתין השתנתי כמו סוס ואני מסובב את הראש אליה כשהיא במיטה יושבת מחכה לי ומחייך לה יוצא מהשירותים שותף ידיים מגיע למיטה מתפשט היא מתשפטת חשבתי יעברו מצלצים אבל היא לא הייתה לחוצה ...
התגלה בפני גוף טוב שיער שחור פנים קצת מכעורות קצת יפות אבל מחרמנות עבורי ...
נשכבתי במיטה היא מתחילה היא מתחילה לשחק עם פוטין הקטן עם השדיים שלה עד שהוא הופך להיות פוטין הגדול
מתחילה ללקק אותו ללקק את הביציים ללקק לי את החור של התחת קצת נהנתי מזה מאודד נהייתי חם משהו הזוי בקטע טוב אבל
מתחילה לבלועה את הבולבולוני ואז פאם פאם בתוך הפה והגרון מילאתי לה את הפה ...
נחתי 2-3 דקות אמרתי לה אני רוצה שוב מתחילה ללקק הכל מהתחלה בולעת שוב ואז אני אומר לה שימי קונדום עליו אני רוצה לזיין אותך חזק שמה עליו התחלתי לזיין אותה אותה חזק חזק התחלתי להזיע כי אין שם מזגן יש מאוורר אמרתי לה תני לי לגמור למה בפה וזהומתחילה לבלוע איזה 4-5 דקות החזקתי יפה מאוד הפעם ואז פאם פאם שוב
יצאתי מרוצה שילמתי לה 150 שקל על פעמיים וסלמאת
ציון:
דיסקרטיות - 8
מראה - 6
GF - 5
אוהבת זין - 10
אה ודרך אגב היא אמרה לי כשהתחילה לשחק עם פוטין הקטן בהתחלה היא אמרה ואיי איפה גידלת אותו ...
תגידו לי מי שהיה אצלה אם היא אמרה לו את זה גם למה עלה לי הבטחון בזכות המשפט הזה חשבתי שיש לי ממצוע חחח...
תודה רבה שוב למשתמש חיפה מספרי טלפון רק באישור שלו אני מכבד אותה ואת הבן אדם ...