כ גלית מהקריות - סקס אדיר

גלית מהקריות

1
דיווח נוסף על גלית מהכרמל, המנהלים יחליטו אם לאחד שירשור
קודם כל אני רוצה להגיד תודה לשלמה המלך ומשתמש מחיפה על העזרה הזריזה ( למרות שלא יצא לפועל מבחינת הבנות והזמן)
נתחיל בתיאור כללי
גלית - אמרה ששמה ליאת מקבלת בדירה נחמדה מיקום דיסקרטי יחסית
מתקשר מקבל פרטים 250 עד חצי שעה יאמר לזכותה שהיא נחמדה בטלפון
מחליט להגיע,הייתי ממש קצר בזמן והייתי באיזור,
מתפשטים, לא נגיעות פה לא נגיעות שם לא מתנשקת ולא ולא ולא...טוב אני כבר שם...חשבתי שאולי היא תפצה על כל הלא בשירות...אז לא...מסתבר שהלא אצלה זה משהו רציף
חזה מסולקן קשה כמו מלון לא בשל
בחיי שליטפתי אותו בעדינות ועשתה פרצוף כזה שהוריד לי את כל החשק...לא המשכתי לגעת בו
מתפשטים מתחילה במציצה חשופה...גרועה...מתחילת המציצה עד סופה, יותר מהיר מיוסיין בולט למרחק של 70 מטר...אולי 3 כניסות ויציאות וכבר מלבישה קונדום
אומרת שלא אוהבת למצוץ.
מתחילים,אחרי בערך 5 דקות התחילה להתלונן למה אני לא מסיים,ממש כמעט בכתה, עצרה ומלמלה משהו עם עצמה...האמת...קצת מלחיץ. אמרה שנעשה בלי קונדום והיא לא תגבה עלות נוספת...ברור שלא הסכמתי (התחילה להגיד שהיא נבדקת כל חמישה חודשים ורק בגלל הקונדום אני לא גומר וכו׳ וכו׳...בכללי אני מחזיק יחסית די הרבה זמן) דבר שלא זירז את הגמירה
בסופו של דבר המשכנו עד שגמרתי וזה היה קשה!
מה אני אגיד לכם...לא...
נהנית? ספר לחבריך, לא נהנית? גם ספר לחבריך

גלית מהקריות

2
אחלה דיווח... חיוך
נשמע שהבחורה סתם דרעק...כועס חבל... זה כזה מעצבן .. אתה מגיע רואה בחורה ... שנראית בסדר.. משלם .. ומתבאס...
מה אני יגיד לך ... זה מעצבן ... כועסDeadכועס
כל המתקתקות האלה .. שדורשות תשלום .. (שגם את אותו תשלום הן לא שוות)!! ומתחילות לבלבל לך תמוח... כועס
קיצר נפילה ... נפילה ''מארץ הנפילות''' ...חחחח.. לא נורא זה קורה לכולנו .. Tongueצחוק
מקווה שתדע זונות טובות יותר ..! חחחTongueצחוקחיוך
סקסוש אש !!! :) :) :) !!

גלית מהקריות

3
מצטער אחי שנפלת עליה אם היית בודק עליה בפורום( נכתב עליה שירשור שלם "גלית מהכרמל ")היית ניצל ממנה
אבל מה לעשות לומדים מטעויות כמו כולנו
הבחורה הזאת לא שווה שקל ולא צריכה לעבוד בתחום הזה אם היא נותנת שירות כזה ועוד לוקחת כסף
עצה לחיים: אם לא תעמוד על שלך, שלך לא יעמוד.
שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס -דיווחי סקס בתשלום לאיזור חיפה והצפון זונות מארחות”