כ נפילה/עבודה בעיניים - קטי מאבן גבירול - סקס אדיר

נפילה/עבודה בעיניים - קטי מאבן גבירול

1
לפני מספר חודשים קיבלתי הודעה פה בפורום מ״kati״ , נראה היה שזה יחצן שמפרסם את הזונה. בהודעה היה כתוב מספר נייד, ותיאור של הבחורה קטי. בזמנו שלחתי הודעה ולא ענתה. מסיבה כלשהי היום ניסיתי שנית, שלחתי לה הודעה והיום כן ענתה בואטסאפ, שלחה תמונות, נראית ממש כוסית. קבענו שאני בא אליה ב19. באתי לאזור - אבן גבירול 53...מה אני אגיד לכם, האיזור כפר ערבי, לא נעים להסתובב שם. נראה שבמלחמת העצמאות היהודים שכחו לכבוש את האיזור הזה, ואז התבלבלו ונתנו לרחוב שם יהודי. אפילו אין בניין שרשום עליו 53 !! ממש כפר ערבי עוין. הגעתי לשם רבע שעה לפני, עברתי ליד הבתים, לא ראיתי שום מספר וגם לא שם רחוב על אף בית, חוץ ממספר 47...שיא הנפילה הגיע כאשר אני שולח לה הודעות והיא לא עונה גם כשהגיעה שעה 19, לי ובכלל מאז לא שמעתי ממנה. לדעתי מאחורי המספר הזה ששלחו לנו (בהודעה פרטית בפורום !!) עומד מחבל. אני לא מאשים את הנהלת הפורום, אבל רק תדעו שהמשתמש הזה כתב בהודעה - ש״המשתמש זוהה כבחורה ע״י הפורום״ או משהו כזה...ככה שממש זה לא בסדר מה שקורה פה. אני לא זוכר את השם משתמש של הרמאי הזה, אבל אני אעלה אותו.
אם בכל זאת זה לא מחבל עומד מאחורי כל הסיפור הזה, וזו בעצם סתם זונה חסרת אחריות, עדיין חשוב שתדעו שהיא שזה יכול להיגמר בנפילה. אני רק שמח שלא בזבזתי שקל.
תהיו זהירים.

2
אתה בטוח שלא מדובר על תל אביב בכלל? בחיפה אכן אבן גבירול זה בשכונה שכולה ערביים ולא מאמין ששם תהיה זונה. כנראה הכוונה היא לתל אביב.

ואם קיבלת את ההודעה הזו:

רוצה לנסות חברה שלי

היא הגעה מיקוטיה , (אזור ברוסיה שקרוב ליפן ) לחופשה קצרה

בת 35, בלונדינית . נראת ממש כמו בובנה יפנית קומפקתית , בהירת עור גמישה מאוד יפה סקסית ולברלית , פשוט פצצת

היא נמצת בבית פרטי שלי

אם בא לך לנסות צור קשר

*******-*05

אשלח תמונה באמייל

********@gmail.com

אז בטוח שהיא מתל אביב וכבר בהודעה היא/הוא אומר/ת..

חרמן היום - חרמן אתמול - חרמן תמיד !

5
קטי שלחה לי תגובה, שאכן מדובר בת"א, ושהבחור שלח לה תמונות של בתים הרוסים והיא לא הבינה מה הוא רוצה ממנה, והוסיפה שהוא גם התקשר באיחור של שעה.
אני לא יחצ"ן שלה ולא שום דבר, היא כתבה לי בפרטי ואני כותב בשמה.
יום מקסים!

נשלח על ידי : kati
נשלח : 2016/-08-/22 בשעה 06:02

אני מתנצלת שכתובת אלך כי אין לי אפשרות להגיב במדור הזה
אני לא מחיפה אני מתל אביב
הבחור שלך לי איזו תמונות של בתים ארוסים לא הבנתי מה זה
ו פחדתי לענות
גם זה היה שעה באחור וחברה שלי כבר הלכה הביתה
חרמן היום - חרמן אתמול - חרמן תמיד !

6
גם אני קיבלתי הודעה כזאת מקטי שהבנתי שהייתה בחורה פעילה פעם במדור הפרסומי והבנתי כמובן שהכוונה לאזור המרכז , לא מחבל ולא נעליים.

ההודעה:רוצה לנסות חברה שלי

בחורה סקסית בטרוף

חלקה ומטופחת

מאוד יפה סקסית ולברלית , פשוט פצצת

היא נמצת בבית פרטי שלי

אם בא לך לנסות צור קשר

050...... לא יודע אם ניתן לפרסם טל

*תמונות אפשרי גם באמייל וגם בווספ.

התמונות בוואטסאפ נראות טוב מאוד ועל קטי עצמה היו דיווחים טובים בעבר כך שניתן להאמין שגם חברה שלה לא תהיה רעה.

נראה לי כדי להעביר את השרשור הזה לפורום של אזור המרכז.
שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס -דיווחי סקס בתשלום לאיזור חיפה והצפון זונות מארחות”