כ דעתכם על תכשיר השהייה - סקס אדיר

דעתכם על תכשיר השהייה

1
שלום חברים. מספר פעמים ניסיתי להשתמש בתכשיר השהייה בשם stud100 והוא עשה את העבודה יופי הספריי נקנה בסופר פארם ועולה כ60 שקלים. מה שכן, לפעמים קצת קשה להגיע לזיקפה חזקה עקב תחושת הנימול הקלה אז השתמשתי בשילוב עם סיאליס. פלאים.
הגיעה שמועה לאוזניי שבאיביי נמכר תכשיר בשם stud5000 עם אותו העיקרון(החומר הפעיל בשתיהם הוא לידוקאין. בין 9 ל10 אחוז).
הזמנתי את התכשיר והוא הגיע.. נראה בסדר ולא כמו חיקוי זול והכמות בו היא 20g בשונה ממה שניתן לקנות בסופר פארם (12g).
מישהו התנסה בו ויכול לתת את דעתו על התכשיר?
קניתי 10 יחידות כי אם הוא טוב, לא רוצה לחכות עוד חודש שיגיע עוד אחד :)
אין אנשים- אין בעיות.

דעתכם על תכשיר השהייה

2
5000 או 100 זה לא משנה העיקר הוא לשים את המינון הנכון .כל אחד יש לו כמות אחרת לשימוש
יש כאלה שמספיק להם שתי שפריצים ויש כאלה שצריכים 4.הסכנה עד שתדעו את המינון הנכון הוא שתשימו יותר מדי ולא תצליחו לגמור לפני ישמע הגונג .הנו תגמור כבר או נשארו עוד 4 דקות .ואז תשארו עם תאוותכם בידכם ובלבול ישנון ומבולבל

דעתכם על תכשיר השהייה

4
[QUOTE=טירון ירוק]
להבדיל אלף הבדלות מעיסוי טנטרי (שהוא בפירוש חארטה ) יש בטנטרה תרגולת בדיוק בשביל זה - ללא ספרי וללא חומרים משמרים , רק טבעי וזמין מתי שתרצה .

מומלץ בחום

[/QUOTE]
כבר רשמתי את חוויתי עם עיסוי טנטרי, שעם מישהי שעושה אותו כמו שצריך זה דבר מדהים ויוצא דופן.
אבל לענייננו - איך אפשר לקרוא על אותו תרגול שרשמת? תרגול שעובד?
עורך דין זה זונה, רק בלי הסקס.

דעתכם על תכשיר השהייה

5
הבעיה עם התרסיס שאח"כ במשך כמה שעות לא תוכל לקבל מציצה חשופה, יש לזה טעם של לענה.
מרחתי פעם תכשיר כזה ונתתי לזונה למצוץ לי באוטו והיא הקיאה לי על הריפוד...מזל שזה היה רכב שכור.
אח"כ ניסיתי לדמיין מה היה קורה אם הייתי עם הרכב של אשתי...חחח צחוק

דעתכם על תכשיר השהייה

10
[QUOTE=הלוחש לפותים]5000 או 100 זה לא משנה העיקר הוא לשים את המינון הנכון .כל אחד יש לו כמות אחרת לשימוש
יש כאלה שמספיק להם שתי שפריצים ויש כאלה שצריכים 4.הסכנה עד שתדעו את המינון הנכון הוא שתשימו יותר מדי ולא תצליחו לגמור לפני ישמע הגונג .הנו תגמור כבר או נשארו עוד 4 דקות .ואז תשארו עם תאוותכם בידכם ובלבול ישנון ומבולבל
[/QUOTE]תגיד תגיד מזמינים את זה. ב ebay
שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס -דיווחי סקס בתשלום לאיזור חיפה והצפון זונות מארחות”