כ ניקול שלא עושה הכל - סקס אדיר

ניקול שלא עושה הכל

1
כבר חודשיים שלא שכבתי עם נערת חמודות. החבר הקטן אומר שלא אכפת לו אפילו להכנס לתחת של חזיר בר טוב לאחר חיפושים ושיטוטים בין המודעות ברשת תפסה את עיני המודעה ניקול שעושה הכל וגם יש תמונות אמיתיות, אבל היא ישראלית.....
בשבילי ישראלית זהו קו אדום אבל אחרי חשבון עם עצמי ולמרות שידעתי בוודאות שזו נפילה, לאחר שיחת הטלפון לא היה לי ספק,כל הקודים של התקתוק היו בשיחה.(מאמי, יאללה תבוא אני מחכה וכו')
בקיצור נכנסתי והתמונות באמת שלה אבל עושות עימה חסד, שלמתי וחיכיתי בחדר העבודה
ובינתיים אני שומע אותה עונה לטלפונים ומבטיחה לכולם לחזור בעוד רבע שעה, מתפשטים, מציצת בזק של 5 שניות ואני לא מגזים, מיסיונרית ובחוץ אחרי 17 דקות.... לא התקלחה אחרי האקט
לסיכום נפילה ידועה מראש כולל כל סימני האזהרה
אין כמו לגוון בשקט

ניקול שלא עושה הכל

3
מבחינת מראה ,היא מדהימה ,יש לה גוף חטוב ,סקס עם חזה גדול יחסית עומד יפה וזקוף. על מראה היא מקבלת 10.
מבחינת שרות ,איתי הייתה בסה"כ נחמדה ולא ניראת ממהרת ,והיא התקלחה לפניכן בכל זות שלמתי לה קצת יותר בשביל לעשות לה אוראלי (300 בנקום 250). בסה"כ הייתי נותן לה על שרות 6- (מספיק בקושי).

אני מתכוון לבוא אילה שוב ולהתנסות שוב ולהרגיש יותר אך השרות שלה.
לכל מי שאוהב אישה יפה עם גוף טוב ,אני ממליץ אליה ,רק שתדעו שייתכן ששרות לא משהו.

ניקול שלא עושה הכל

4
חשמלי אתה מדבר על המודעה הזו כן ?

חדש בצפון... ניקול שעושה את כל סוגי העיסוי
מסיבות רווקות...זוגות סאדו כל מה שעולה לך בפנטזיה שלך, אני כאן בשבילך. 24/7
פלאפון: 0XX-9880710
תמונות אמיתיות

אגב היא נראית די טוב בתמונות ... חבל שהשירות לא וואו לדבריך ..

ניקול שלא עושה הכל

5
אכן זו לשון המודעה, בתמונות היא ניראת גבוהה ועם עקבים, במציאות היא נמוכה וממש טיפה יותר מלאה אולי ב5 קילו וגם יש בה משהו מאוד מוזר עם השיניים, ירדתי לה והיא קוצנית ברמות, אולי שבוע לא גילחה שם, מציצה עם קונדום בקיצור 300 ש"ח עבור 17 דקות, הפלוס היחידי שהיא מאוד נחמדה
אין כמו לגוון בשקט

ניקול שלא עושה הכל

6
אז ככה , הייתי אצלה

חזה יפה , חוץ מזה הכל זוועה .
הבחורה רק מנסה לתקתק (למרות שלא ייחסתי לה חשיבות) עדיין היא תנסה לתקתק אותכם , מוצצת עם גומי (נדמה לי פעם ראשונה שמצצו לי עם גומי) בדיעבד אני שמח , כי הבחורה מסריחה , בשלב מסוים באמצע הזיון הריח ממנה היה כל כך זוועה שאני בעצמי ניסיתי לסיים את הסיפור ולעוף משם בטיסה להתקלח ... הריח של המסריחה לא ירד לי מהגוף מממש ביוב , החדר כולו מסריח , המיטה מכוסה במגבת , לא מתקלחת לא לפני לקוח ולא אחרי ...
התלבשה וחיכתה ללקוח הבא .... שיניים כמו של אוכל נבלות ... הבחורה זוועה ...

לא להתפתות ולא ללכת לא שווה גם 100 שקל .
הריח מסריח , התקתוק מגעיל , פשוט שעה וחצי במקלחת עם מכונה של פוליש עברתי על כל הגוף כדי להוריד את הריח שלה ממני ...
תחסכו את הכסף היא לא שווה דינר ירדני ...
שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס -דיווחי סקס בתשלום לאיזור חיפה והצפון זונות מארחות”