או להזהיר מפני מישהי כי רוב הסיכויים שזו נפילה או התפשרות אחושרמוטה
כי המצב על הפנים... והכוונה להתפשרות זה ללכת לזקנה מקומטת שעושה טובה שמביאה לך ביד ועוד חושבת שהיא מיס יוניברס ואתה מחכה רק לגמור וללכת או לזיין דבות שבקושי זזות ומתאמץ מאוד לדחוף את "הזורו" לתוך המנוש
רק רוצה לשפוך בפורום מה עבר עליי בכמה ימים שעבר
לאחר זמן רב שלא הלכתי לבחורות ש"עובדות" בתחום החלטתי שוב לנסות את מזלי אולי נמצא קבועה נורמלית עושה טלפונים כל אחת עושה טובה שעונה ועוד באה אלייך בגישה של "בוא תביא כסף ולך" עכשיו אני שואל את עצמי מה קרה פה אנחנו הfucking לקוחות ועוד הן עושות פוזות.. וזה כולן אין אף אחת יוצאת דופן
זה כזה לא נתפס אני משלם עבור השירות אז הבחורה צריכה להוריד את הראש
ובמקום זה היא תופסת תחת.. עוד בפלאפון לא תגידו לאחר שסגרנו דברים
כאילו מה הן מפגרות לא רוצות לעבוד ובכל זאת עובדות בתחום שילכו להיות מזכירות או מנקות או לא יודע מה לפעמים אני חושב מישהי עובדת בתחום היא קצת טרלללה
ועוד לי אין בקשות כאלה של רימיניג או סאדו או אנאלי רק כמה תנוחות וזהו
מה אני צריך להתחנן גם לחברה לסקס וגם מזונה זה אבסורדדדד
כל זונה חושבת שהכוס שלה מזהב ובשביל להיכנס לתוכו צריך הלוואה מהבנק וזה כולה מנוש מסריח שעבר עליו מאות בולבולים, ואין להן מודעות עצמית בנוגע לתחום העיסוק שהן בחרו הן חושבות שכל אחד רוצה לזיין אותה כי הן סקסיות או משהו בסגנון וישלם להן כסף על זה אבל הן לא מבינות שזה כולה דחף מיני של גבר לתת בראש וללכת ולא אכפת לו מאיפה הן או מה התחביבים שלהן כל מה שקשור אליה על הזין תרתי משמע
לפי דעתי חרם רציני ממש יוריד את האף של הזונות בארץ מה יקרה אם נחכה כמה זמן עד שהחברה/אישה תשחרר קצת נביא ביד תקופה וזאת תהיה שמפניית הניצחון שלנו
סליחה על החפירה רק רציתי לרשום את דעתי בנוגע לזנות בארץ
אני בטוח שיש כמה מהפורום שיזדהו עם מה שכתבתי
שיהיה לכולם המשך יום נעים ואחלה שבוע