כ סנטה קלאוס בחיפה, סוף סוף.משהו טוב!! - סקס אדיר

סנטה קלאוס בחיפה, סוף סוף.משהו טוב!!

1
מפרסמת באתר תחת הכותרת סנטה קלאוס, תמונות אמיתיות. במציאות יותר יפה פשוט בובה עדינה וגבוהה עור חלק ולבן. ברחה אלינו מהקור של מוסקבה. מאוד עדינה וזרמה איתי להכל כולל הכל חוץ מגמירה בפה. ניכנסתי מסוחרר ויצאתי עוד יותר, חסרונות:לא נתנה לי לחדור בגלל הגודל (ואני מבין אותה, יש לי משהו עבה מהממוצע והיא לא הראשונה שזה קורה איתה) והיא מאוד עדינה ולא מתאימה לחובבי הסקס המהיר והעצבני. המחיר 300 לחצי שעה ברחוב האסיף, לכו תהנו ותדווחו.
אין כמו לגוון בשקט

3
[QUOTE=hashmal 2016]מפרסמת באתר תחת הכותרת סנטה קלאוס, תמונות אמיתיות. במציאות יותר יפה פשוט בובה עדינה וגבוהה עור חלק ולבן. ברחה אלינו מהקור של מוסקבה. מאוד עדינה וזרמה איתי להכל כולל הכל חוץ מגמירה בפה. ניכנסתי מסוחרר ויצאתי עוד יותר, חסרונות:לא נתנה לי לחדור בגלל הגודל (ואני מבין אותה, יש לי משהו עבה מהממוצע והיא לא הראשונה שזה קורה איתה) והיא מאוד עדינה ולא מתאימה לחובבי הסקס המהיר והעצבני. המחיר 300 לחצי שעה ברחוב האסיף, לכו תהנו ותדווחו.[/QUOTE]

אני רק רוצה לוודא שהבנתי נכון ...
300 ש"ח עבור "הכל כולל הכל" לא כולל חדירה ולא כולל גמירה בפה ?

6
מפרסמת במדור מפגשים אצלנו תחת הכותרת סנטה קלאוס. הבחורה מדהימה ברמות- מקבלת אותי בלבוש סקסי על עקבים, יפיפיה עדינה ומנומסת. מתנשקת ונותנת הרגשה מעולה של שירות מחו"ל, מצצה בלי ועם ואקום מצויין, ירדה לביצים, הרימה לי רגל אחתומשם לרימינג אבל כאן עצרתי אותה כי לא הייתי נקי שם.....
אחר כך ירדתי לה לשני החורים, טעם 5 כוכבי מישלן. נשארתי 5 דקות מעבר לחצי השעה ולא הרגשתי לחץ. עכשיו, בהתייחס לאי החדירה כשקיבלתי כזה שירות החלטתי לא לעשות כזה עניין כי פתאום נזכרתי בשירות פח הזבל שקיבלתי מניקול עושה הכל שפותחת לך את הדלת עם טרנינג ועוד צריך להוסיף לה 100 שקל כדי לרדת לכוס השעיר והמסריח שלה ולמצוא את עצמך אחרי רבע שעה בחוץ, לעומת מה שקיבלתי פה אז סיפק אותי ויצאתי בהרגשה טובה מאוד. לסיכום הבחורה נותנת שירות מלא כולל חדירה ואם הייתי רוצה אז הייתי גם חודר אבל לא נהנה לראות אותה סובלת.
אין כמו לגוון בשקט

8
אני דווקא לא חושב שמדובר ביחצן גם אני ביקרתי את הגבר מראה תואם לתמונות בחורה עדינה מאוד אבל גם לי עשתה את התרגיל של הוא עבה מדי דרך אגב הוא ממש לא ממוצע ולא יותר שמה מלא שמן תינוקות מנסה להיכנס ולא מצליח בדוגי מבקשת לבוא עליי מנסה להכניס ואחרי שני סנטימטר מפסיקה עושה פרצוף די סובל אז ויתרתי לא נחמד ליראות גברת סובלת בקיצור לדעתי כל מי שיגיע אליי יקבל את אותו הדבר מציצה וזהו אז לשיקולכם היה נחמד אבל היה חסר את הוואו כי הנתונים קיימים מקווה שעזרתי .

9
לפי דעתי זה עוקץ מה שהיא עושה לוקחת 300 שקל על מציצה ועוד יורדים לה והיא אומרת לכל אחד שיש לו כלי של שחקן פורנו היא חיה בסרט אם היא חושבת שהיא יכולה לעבוד ככה על אנשים אחלה חבר'ה שדיווחו עליה
עצה לחיים: אם לא תעמוד על שלך, שלך לא יעמוד.

10
לא ברור החבר hashmal 2016 .בדיווח אומר שמפרסרסמת באתר תחת הכותרת סנטה קלאוס, תמונות אמיתיות.

ובתגובה נוספת בשירשור הנ"ל אומר שמפרסמת במדור מפגשים אצלנו תחת הכותרת סנטה קלאוס.

בשני המקומות חפרתי ולא מצאתי שום סנטה קלאוס .

מישהו יכול לעזור ולשלוח לי לפרטי את המספר שלה ?

שלחתי הודעה ל hashmal 2016 אין מענה !

אם אכן הוא יחצ"ן אז הוא היחצ"ן הכי גרוע עד עכשיו ....סתם
מאחורי כל אישה יפה עומדת אישה שמתה להרוג אותה...
שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס -דיווחי סקס בתשלום לאיזור חיפה והצפון זונות מארחות”